Verzia Windows podľa product Key

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 19513
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 04. Jún, 2017, 11:56

je to pravda :D
ale na W8/10 je to už prísnejšie , pri xp-w7 to nebol vôbec problém
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@4,9GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7559 + FiiO10 + SoundMagic E50,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15042
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 04. Jún, 2017, 12:17

marfan napísal:Čiže ak som správne pochopil, kúpim si Windows 10 (to je jedno aku verziu) nainštalujem napr na terajšej doske Asrock Z77, upgradnem PC napr na Ryzen a už to nepôjde aktivovať na novú dosku ?
Ak si si kupil krabicovu verziu Windows 10, tak mas krabicu, USB klucik a drobny papierik so seriovym cislom. OEM nema absolutne zmysel kupovat pri cene okolo 100 euro za plnu krabicovu verziu Windows 10 (nie-Pro).

Užívateľov profilový obrázok
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1483
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 04. Jún, 2017, 12:33

Tak ja som tie Windowsi mal zo školy, takže mám len key a image.
Spoiler: ukázať
MB:Acrock Z77 Extreme 4, CPU:Core i7 3770k 3,5GHz, RAM:2x4GB Kingston HyperX Black 1600MHz@1833MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE:NZXT BETA EVO PSU:Corsair VX-450W,
GPU:AMD/ATi HD5770 1GB MSI, SSD: Kingston V200 128GB HDD:WD 1TB RED SATA,Samsung 1TB, Samsung 750GB, Samsung 250GBLCD:DELL U2412M,

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 676
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa 4040 » Ne 04. Jún, 2017, 12:37

Tak ,čo by si mohol skúsiť ,nainštalovať najskôr Win8 a skúsiť aktivovať.Skúsiť aktiváciu cez ich robot alebo potom spojenie s operátom.Ak sa ti to podarí , tak potom s aktivovanou 8 prejsť na 10.

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15042
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ne 04. Jún, 2017, 12:46

Licencne podmienky MSDNAA nepoznam, bohvie ako to je u toho.

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3732
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa Chris » Ne 04. Jún, 2017, 13:02

mne vcera ako som pisal zaktivovali windows uplne ine hp workstatione, dokonca bol rozdiel haswell vs skylake

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1689
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa Pein » Ne 04. Jún, 2017, 16:46

ak uz raz mas na stroji kativovany Windows, je tvoj HWID resp. UID u nich na serveri, staci spravit cistu instalaciu bez zadavania akehokolvek kodu a pri pripojeni na internet sa sam aktivuje. Overene, PC preinstalovany od vtedy niekolko krat (dokonca raz zmenena aj doska) a funguje to stale.

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3732
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Verzia Windows podľa product Key

Príspevok od užívateľa Chris » Ne 04. Jún, 2017, 17:01

faugusztin napísal:Licencne podmienky MSDNAA nepoznam, bohvie ako to je u toho.


Mas zadara ale pocas studia na skole. po skonceni skoly je dovolene pouzivat dalej ale zakaz updatov a preinstalovanim po skole prichadzas o licenciu, aspon tak bolo pred par rokmi

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"