Rozmazané logo XP

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
nimh
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa nimh » So 12. Mar, 2016, 16:28

nexon to logo je naozaj take ako ma byt. ved je to uz staroba hm skoro Jura. http://www.tuningpc.cz/index.php/softwa ... windows-xp tu mas ak sa chces s boot logom pohrat ale inu velkost ako 640x480px tam proste nedas a este knemu http://www.wincustomize.com/explore/bootskins_xp
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700

nexon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 111
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2015, 20:31

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa nexon » So 12. Mar, 2016, 17:26

ja len viem že v škole sme mali take ostre logo tak neviem.... či použili nejaké iné drivery alebo...
Ale v pohode s win xp som nevydržal ani 2 dni :laugh: hneď som dal naspäť win7 :-)

Užívateľov profilový obrázok
nimh
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa nimh » So 12. Mar, 2016, 22:36

2 dni??? to bolo celkom dlho :hysterical:
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5983
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 13. Mar, 2016, 10:01

ostre logo mohlo byt tak na CRT monitore, nie na LCD. Na LCD je rozmaznute vsetko co neni v jeho nativnom rozliseni.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

nexon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 111
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2015, 20:31

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa nexon » Ne 13. Mar, 2016, 12:11

2 dni aj to veľa :D nemám rad ten systém... už si ho nikdy nedám.

a LCD to bolo nie CRT.

Užívateľov profilový obrázok
nimh
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa nimh » Ne 13. Mar, 2016, 16:19

Nahodou. V robote na nom furt frcime. :-))))
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3813
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa lacika » Ne 13. Mar, 2016, 16:49

bohuzial aj my, ale len na pracovnych strojoch.
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5

Užívateľov profilový obrázok
dendroid
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4671
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa dendroid » Po 14. Mar, 2016, 14:41

nexon napísal:2 dni aj to veľa :D nemám rad ten systém... už si ho nikdy nedám.

a LCD to bolo nie CRT.
A naco si si ho daval, ked ho nemas rad ?

Dr.80
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 388
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Bydlisko: Bratislava- Nove mesto

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa Dr.80 » Ut 15. Mar, 2016, 17:19

nahodou win xp bol a stale je jeden z najlepsich :) len optimalizacia pre 2jadrove aplikacie bola naprd a ved kolko z hracov by stale bolo na xp keby hry nevyzaduju stale vyssiu a vyssiu verziu dx ? :D dufam ze nepride moment kedy budu hry vyzadovat ako minimum ten dx co je vo win10 lebo ten si nechcem nikdy v zivote nainstalovat :D
Spoiler: ukázať
Procesor Intel Xeon E3-1231 v3 Grafika ASUS GTX960-MOC-2GD5 Doska ASUS H81I-PLUS Ram 2xKingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Low Profile (8GB) SSD Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Hdd WD Black 1000GB 64MB cache Zdroj Seasonic G Series 450W Bedňa Fractal Node304
Headset HyperX Cloud Gaming Headset Black
Monitor24" BenQ XL2411Z
Mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
Steam http://steamcommunity.com/id/dr80103

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5983
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 15. Mar, 2016, 18:09

oproti dnesnym OS bol Winxp systemom s nedostatocnym memory managementom, nepodporou SATA v zaklade, nepodporou usb3, nepodporou SSD, nepodporou....kadecoho ineho.
Je to 15r stary OS, nemas ho co v dnesnej dobe vychvalovat. Je zastaraly, robeny na 10r stary HW, nie na dnesne pc. Uz cakam kedy zacnes vychvalovat zigulaky a skody 120 ako najlepsie, najbezpecnejsie a neviem ake auta....takze uz netarasj kraviny. Vyvoj ide dopredu.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

nexon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 111
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2015, 20:31

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa nexon » St 16. Mar, 2016, 20:43

dendroid napísal:
nexon napísal:2 dni aj to veľa :D nemám rad ten systém... už si ho nikdy nedám.

a LCD to bolo nie CRT.
A naco si si ho daval, ked ho nemas rad ?
Ta lebo boha :D win7 mi už trebalo preinštalovať... a tak som dal xp len tak vedel som že dlho nevydržím... to sa neda absolútne mi nesedí :-D myslel som že si zvyknem no ne.

Pracoval som s xp iba keď som musel - škola. inak doma bola prichystaná vista ešte keď win7 neexistoval, práve na viste som sa naučil perfektne ovládať pc (lepšie vyhľadavanie, aero, všetko..) a win7 je už len doladený a graficky takisto upravený (pozmenený).

Win 7 aj tak najlepší bol aj bude. Len škoda že podpora už doras končí :( a ten parchant win10 tu bude na každom rohu :-(

Dr.80
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 388
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Bydlisko: Bratislava- Nove mesto

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa Dr.80 » St 16. Mar, 2016, 20:47

ano shiro v porovnani z tym ako su spravene dnesne os je na tom horsie a ano nevie robit z ssdckami ale naco by to mal vediet ked v dobach kedy bol na kazdom pc sa o ssdckach nikomu ani nesnivalo ? :D ale tiez nechapem toho chalana co napisal tuto "temu" asi nas chcel pobavit :hysterical:
Spoiler: ukázať
Procesor Intel Xeon E3-1231 v3 Grafika ASUS GTX960-MOC-2GD5 Doska ASUS H81I-PLUS Ram 2xKingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Low Profile (8GB) SSD Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Hdd WD Black 1000GB 64MB cache Zdroj Seasonic G Series 450W Bedňa Fractal Node304
Headset HyperX Cloud Gaming Headset Black
Monitor24" BenQ XL2411Z
Mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
Steam http://steamcommunity.com/id/dr80103

nexon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 111
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2015, 20:31

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa nexon » St 16. Mar, 2016, 21:00

ja ssd nemám takže mne to môže byť jedno... 7 ročný book inak všetko ok :D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 5983
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Rozmazané logo XP

Príspevok od užívateľa shiro » St 16. Mar, 2016, 21:10

V porovnani s dnesnymi OS je na tom uplne tragicky, nieze horsie.
Naco by to mal vediet? Uz toto co si napisal by ti malo riadne plesnut do oci a mal by si vidiet aku hlupost si pisal predtym.
15r stary OS, so 15r starymi mechanizmami fungovania vhodnymi pre IT svet spred 10-15r nema na dnesnych pc co hladat.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"