instal 64x win 7 pro

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
kenvele
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 11:37

instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa kenvele » Pi 27. Feb, 2015, 12:13

Mam procesor amd athlon x2 be 2400, je to usporny procak zvladne win 7 64bit verziu? Teraz mam 32bit verziu, ram 4gb. Spoznam vobec zrychlenie systemu? dakujem

Užívateľov profilový obrázok
carl65
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 244
Dátum registrácie: So 08. Jan, 2011, 15:36
Bydlisko: Michalovce/Košice

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa carl65 » Pi 27. Feb, 2015, 12:36

áno zvládne to ten procesor, a to zrýchlenie veľmi nespozoruješ, spozoruješ akurát o to že budeš mať k dispozícii o 1GB RAM viacej. (32-bitová podporuje iba 3GB) takže môžeš mať otvorených viacej aplikácií.

kenvele
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 11:37

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa kenvele » Pi 27. Feb, 2015, 12:56

dakujem, snad nebude problem s ovladacmi k tlaciarni a inym zariadeniam.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1889
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 27. Feb, 2015, 13:13

vzhladom na to, ze x64 si zoberie viac RAM ako x86, tak by som sa na to aj vykaslal ..
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

kenvele
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 11:37

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa kenvele » Pi 27. Feb, 2015, 13:23

Tiez premyslam, ci sa to oplati. Ten procak sam o sebe ziadna pecka nieje a radsej sa pohram v registroch a systemu odlahcim. Aj tak dakujem

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 27. Feb, 2015, 14:47

odlahcis to jedine tak, ze tam das winxp. win7 ma svoje naroky a ked ho strcis na slaby cpu, necakaj zazraky.
Uz na athlon x2 4800+ bolo badat stratu vykonu ked tam bezal win7.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

kenvele
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 11:37

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa kenvele » Pi 27. Feb, 2015, 15:13

xp? ved xp mi startovalo 2x dlhsie ako win 7, uz samotne otvaranie zloziek bolo pomale...tento procak nestiha jedine ze fakt mam otvorenych viac programov , alebo robim viac veci naraz...

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1889
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 27. Feb, 2015, 16:31

daj si Linux Mint s prostredim ktore ti vyhovuje (za mna top Cinnamon, Xfce) a vybavene :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 27. Feb, 2015, 20:11

xp nebude na danom procaku urcite rychlejsie ako windows7 :)
isto by som nesiel do windows xp. ,:)
to je tak na duron 1ghz, :)

kupit tam novy HDD /aj klasicky otackovy/,preinstalovat windows /ci uz na 32bit alebo 64bit/ a pre pc to bude pekne ozivenie a zrychlenie.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

kenvele
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 69
Dátum registrácie: Ne 06. Feb, 2011, 11:37

Re: instal 64x win 7 pro

Príspevok od užívateľa kenvele » So 28. Feb, 2015, 18:34

felipe25 mám tu systém na ssd 120gb kingston ssdnow v300 a ostatne na 640gb hdd wd blue, ram je 4gb

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"