Windows 8 ?

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Pi 23. Jan, 2015, 13:14

faugusztin napísal:Mimochodom urcite DVD nie je univerzalne. V kazdom plnom baleni Windows pocnuc 7 a konciac 8.1 je dvojica medii. V pripade Windows 8.1 mas dve papierove obaly, s napismi 32 a 64.
No ja to tak mám že inštalujem cez DVD / OS aj tak to tam vždy naskoči ta chyba

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa STENLY » Pi 23. Jan, 2015, 13:23

vladky napísal:Kupil som si Win. 8.1
nože nám odfoť to DVD a obal :)
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Pi 23. Jan, 2015, 13:29

Objednaval som to z alzy
je to presne toto
http://www.alza.sk/microsoft-windows-8- ... 484129.htm

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6758
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa CageJ » Pi 23. Jan, 2015, 13:37

foto...

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Pi 23. Jan, 2015, 13:46

a ako ti to mam kks odfotit ??? webku nemam mobil pokazeny ...
ide mi o to aby som to nainštaloval nie Fitil ..

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4290
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa Odar » Pi 23. Jan, 2015, 13:52

Tolko kriku pre nic :D Nejde nainstalovat? Reklamuj tam, kde si kupil. Alebo vrat v zakonnej lehote, pokial si kupoval cez EShop. Je mozne, ze ti tam zabudli pribalit nejake subory a robi to psie kusy. Stava sa to pomerne bezne :red:
nechodia mi e-maily o prijati SS, tak sa prosim nehnevajte, ak Vam reagujem s odstupom casu

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6758
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa CageJ » Pi 23. Jan, 2015, 13:54

A z biosu si skusal spustat?

Mozno mas instalacku vo Wine zle namapovanu a spusta uplne nieco ine, nie Win Installer..

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6939
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Pi 23. Jan, 2015, 14:21

vladky napísal:ide mi o to aby som to nainštaloval nie Fitil ..
Lebo ti neveria, ze mas original :D
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 23. Jan, 2015, 15:38

vladky napísal:No ja to tak mám že inštalujem cez DVD / OS aj tak to tam vždy naskoči ta chyba
Este raz. Mas nainstalovany 32-bitovy system. Vlozil si 64-bitove DVD. Mas nabootovany Windows. Spustil si setup.exe. Vysledok - takto to nepojde.

Mas 2 moznosti riesenia :
1) ak chces 32-bitovy system, tak vytiahnes DVD z obalu s velkym cislom 32 a vlozis do DVD mechaniky. Spustis setup.exe vo Windows, alebo sa restartnes a nabootujes z DVD mechaniky.
2) ak chces 64-bitovy system, tak vytiahnes DVD z obalu s velkym cislom 64 a vlozis do DVD mechaniky. Das restartovat pocitac a nabootujes z DVD mechaniky.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7005
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 23. Jan, 2015, 15:57

vladky napísal:a ako ti to mam kks odfotit ??? webku nemam mobil pokazeny ...
ide mi o to aby som to nainštaloval nie Fitil ..
toto si nechaj pre blbych, sme v 21. storoci. Dnes neexistuje rodina co nema viac ako jeden mobil, alebo fotak, dalej si oboje mozes pozicat, takze netaraj kraviny.

A k problemu:
- windows sa vzdy instaluje nabootovanim z instalacneho media. ziadne spustanie z beziaceho windowsu.
- vies vobec co znamena nabootovat? google je tvoj kamarat.
- mas vobec vyriesene ovladace? vies co je to a skade to zozenies?

Ako vidim, daj to radsej do servisu, bude to pre teba najjednoduchsie a najefektivnejsie.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"