Windows 8 ?

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Št 22. Jan, 2015, 22:41

Kupil som si Win. 8.1 a keď som ho išiel inštalvat (dal som setup) - system nevedel či PC potrebuje 32 bit aebo 64bit procesor a nikde nemam na výber že to chcem na 32 bit. ...
Ako nastavim aby mi to nainštalovala a že to potrebuje 32 bit procesor ?

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 907
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa 4040 » Št 22. Jan, 2015, 23:17

Na DVD alebo krabici nemáš napísané ,akú verziu si kúpil ?

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Št 22. Jan, 2015, 23:19

píše tam 32bit/64 bit

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 907
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa 4040 » Št 22. Jan, 2015, 23:21

A nemáš tam DVD pre 32 aj 64bit samostatne?

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Št 22. Jan, 2015, 23:42

Nie je to v 1-nom
http://imgbank.cz/images/2015/01/22/lolll.png
Takto to vyzerá dam setup a vyskoči mi tam ta chyba

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 907
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa 4040 » Št 22. Jan, 2015, 23:47

Ako vlastne inštaluješ?Inštaluješ cez boot z DVD mechaniky alebo cez windows? Ja nevidím žiadnú chybu.Veď sú tam iba súbory na disku.
Klikneš na setup a čo ďalej?

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Pi 23. Jan, 2015, 00:14

Inštalujem vo windows
A ked kliknem na SETUP vyskoči mi ta chyba že PC nevie aky mam procesor a preto to ten program nevie nainštalovat

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Pi 23. Jan, 2015, 00:17


shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4350
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 23. Jan, 2015, 00:25

preco spustas WIn7 Ultimate x64 ? .. nechcel si WIn8 ? ... odfot v ovladacom panely zalozku system
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Pi 23. Jan, 2015, 00:29

... to je ini screen ... toto mi naskoci aj ked dam Win 7 ultimate aj ked 8-cku

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 23. Jan, 2015, 01:04

Instaluj to priamo z DVD, nie z OS. Prechod z 32-bit na 64-bit spustenim setup.exe nie je mozny.

Užívateľov profilový obrázok
vladky
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Ut 22. Júl, 2014, 09:44

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa vladky » Pi 23. Jan, 2015, 01:06

To som už skúšal a nabehlo to isté

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4350
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa shajek » Pi 23. Jan, 2015, 01:08

odoft pls v ovladacich paneloch zalozku System .... (faug.: osp. uz pisem kraviny takto na noc)
Naposledy upravil/-a shajek v Pi 23. Jan, 2015, 01:14, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15341
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa faugusztin » Pi 23. Jan, 2015, 01:12

Mimochodom urcite DVD nie je univerzalne. V kazdom plnom baleni Windows pocnuc 7 a konciac 8.1 je dvojica medii. V pripade Windows 8.1 mas dve papierove obaly, s napismi 32 a 64.

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2960
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 8 ?

Príspevok od užívateľa yesper » Pi 23. Jan, 2015, 01:44

odkedy je na fore, stale warez dookola.

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"