Zmena ICON v XP

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
EightBall
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 416
Dátum registrácie: So 12. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (21)

Zmena ICON v XP

Príspevok od užívateľa EightBall » Ne 28. Máj, 2006, 13:01

V tomto som ako sa povie "noob".Ale zaujimalo by ma ci sa daju zmenit standartne icony vo windowse za niejake ine.Zatial sa my to podarilo len kompletnou zmenou THEME...Skusal som aj nahradit ten subor v ktorom su ICONY ulozene ale windows my to nedovolil.Existuje niejaky program alebo nieco cez co sa to da pomenit ?

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » Ne 28. Máj, 2006, 13:38

Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » St 30. Aug, 2006, 14:02

ja vsetky tieto veci riesim cez StyleXP ... je to fantasticky program, mam v nom zmeneny cely OS. KeD si ho nainstalujes, tak si potom otvor stranku www.themexp.org a odtial si mozes natahat ikonky ... avsak nie vsetky funguju, niektore sa chcu instalovat, a to ti neradim, pretoze vacsinou su plne spyware atd ... :wink:

Užívateľov profilový obrázok
janci11
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1044
Dátum registrácie: Št 24. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Partizánske

Príspevok od užívateľa janci11 » St 30. Aug, 2006, 14:21

ja som to zmenil cez TUNE UP UTILITIES 2006 super softik :wink:

Užívateľov profilový obrázok
kremso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Trnava (19)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa kremso » St 30. Aug, 2006, 19:15

LCPD: Snad nam nechces nahovorit (a snad tomu ani sam neveris) ze IconPackager ti odpalil disk. Stardock je seriozna firma a to ze sa ti to stalo je len blba zhoda nahod. Stalo by sa to tak ci tak.
Leopold Kronecker: Boh vytvoril cele cisla, vsetko ostatne je vytvorom cloveka

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 30. Aug, 2006, 19:31

LCPD napísal:
kremso napísal:LCPD: Snad nam nechces nahovorit (a snad tomu ani sam neveris) ze IconPackager ti odpalil disk. Stardock je seriozna firma a to ze sa ti to stalo je len blba zhoda nahod. Stalo by sa to tak ci tak.
Ale ano 2x po sebe co som nainstaloval tento program mi spadol windows a druhykrat to so sebou stiahlo aj disk.:cry: :!: RADiM VsETKyM : NEsPRTAJTE SA VO WINDOWSE LEBO DOPADNETE ZLE :!:
Nic v zlom , ale kto nevie vyhladavt u uja gugla ma velmi male skusenosti s pc. A vseobecne podla dnesneho tvjho prispievania a bolo toho dost , je tvoja uroven ohladom pc na dost slabej urovni.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » St 30. Aug, 2006, 20:58

LCPD napísal:Na slabej Urovni :E :E :E :E :x :x :x Stavim sa ze si ani raz neinstaloval windows a nevies ako to ide na nrevy ked to treba robit koli kazdej blbosti. A ku ujovi googlovi: raz som chcel stiahnut nejaky program google nasiel rozne odkazy, klikol som na jeden ten ma vyhodil na dalsi vyhladavac tam som to musel vyhladat znovu a konecne som sa dostal na pozadovanu stranku kde po stiahnuti programu som zistil ze neide: TA DACO MI HOVOR :E :E :E :E :E
Neinstalujem , riesim problem a pouzivam Ghosta. Ale dost bolo OT. :wink:
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
lubo188
Ban
Ban
Príspevky: 671
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: Revuca(20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa lubo188 » Ne 03. Sep, 2006, 12:41

ja pouzivam tieto veci uz as rok a tatial ziadny problem a perfektne tozmeni winxp
takze: WINDOWBLINDS 5(taknejak)
ICON PACKAGER
Cursor XP[/img]
PC by lubo188 ++socet LGA775++ CASE: Thermaltake WinGO V7000a CPU: Intel® Core 2 Duo E6300@3115mhz coled by BIG TYPHOON MB: ASUS P5B DELUXE RAM: Kingston 667mhz@890mhz 2.0V 5-6-6-15 1GB VGA: Sapphire Radeon x1900xtx 512MB PSU: Seasonic M12-600W HDD: Samsung SV1203N ATA 120GB MOUSE: Logitech G5
++++++++++++++++++++++ CS 1.6 NONSTEAM +++++++++++++++++ hs_MASTERs l l1 +++++++++++++++++++ U.G.L.

Užívateľov profilový obrázok
MengelE
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 505
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Kalna/nad Hronom 93532
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MengelE » Ut 05. Sep, 2006, 23:45

StyleXP a je to poriesene najlespie ako sa da
Nikdy neni tak zle aby nemohlo byt horsie

Užívateľov profilový obrázok
A2C
Ban
Ban
Príspevky: 2224
Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava, Dúbravka (22)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa A2C » St 13. Sep, 2006, 17:16

Presne Style XP a no problem :wink:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"