BDOS win32k.sys

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 435
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa Tracer » Št 19. Jún, 2014, 08:35

Nazdar mám problém windows my začal hádzat BDOS ale iba ked vypínam PC počas prace to nerobí iba ked vypnem PC tak hodí BDOS restartuje sa a ked ho znova vypnem tak už je to v poriadku.
čím to može bit sposobené
Dakujem za všetky rady
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4390
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa shajek » Št 19. Jún, 2014, 09:41

po prve je to BSOD a po druhe hod sem z neho DUMP
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 435
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa Tracer » Št 19. Jún, 2014, 10:49

Sorry stále si to mýlim ako mam spravit ten DUMP ako sa to robý ??
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa Pein » Št 19. Jún, 2014, 11:54

skus program BlueScreen View, a pripadne nam hod z neho screen shot...

DUMP myslel to ze ked ti hodi BSOD sstem automaticky zanamena co ho sposiblo atd.. ( C:\Windows\minidump )

Užívateľov profilový obrázok
uNfEiL
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Pi 21. Mar, 2014, 01:05
Bydlisko: Trebišov okolie

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa uNfEiL » Št 19. Jún, 2014, 11:57

win32k.sys je väčšinou systémová chyba, takže by som začal od softvéru. Aký máš windows, poprípade Service Pack? Ale ešte predtým, máš windows legálny?
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1

Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White

Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 435
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa Tracer » Št 19. Jún, 2014, 13:47

Windows 7 profesional legálny, je to možno 2 týždnovy windows
ale už asi viem kde by mohla byt chyba kamarát my tam dal RAINMETER a neak poskinoval celý windows :D
Dojdem domov a hodím to sem :)
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Užívateľov profilový obrázok
uNfEiL
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 262
Dátum registrácie: Pi 21. Mar, 2014, 01:05
Bydlisko: Trebišov okolie

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa uNfEiL » Št 19. Jún, 2014, 16:46

Hej ten rainmeter aj mne robil šarapatu... Dal som si ho a hneď na to mi (prvý krát) zamrzol PC a od vtedy sa mi asi raz za mesiac sám od seba reštartne. Pritom PC je úplne nový a predtým mi to nerobilo. A ešte občas keď sa mi zapne, tak ikony mám úplne inak poprehadzované ako pred vypnutím. Budem musieť ten win ešte preinštalovať... Tebe radím to isté.
CPU: INTEL Core i5-4440 3.1GHz | MB: GIGABYTE B85M-D3H | RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX CL9 | GPU: MSI GTX 970 4GD5T OC | SSD: Crucial MX200 250GB | HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda 7200RPM | DVD: Asus DRW-24F1ST |
PSU: SEASONIC zdroj 550W SSP-550RT | CASE: Corsair Carbide 200R | Monitor #1: AOC I2369VM | Monitor #2: Acer AL1916 | KEYBOARD: Microsoft Sidewinder X4 | MOUSE: Zowie FK1

Smartphone: Main: Honor 9 Blue, Secondary: Sony Xperia Z3 Compact White

Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 435
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa Tracer » Št 19. Jún, 2014, 17:29

NO skusim najprv oddinštalovat ten Rainmeter
Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Užívateľov profilový obrázok
Tracer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 435
Dátum registrácie: Št 10. Okt, 2013, 14:14

Re: BDOS win32k.sys

Príspevok od užívateľa Tracer » Št 19. Jún, 2014, 17:35

Moja PC Zostava
PROCESOR-INTEL CORE i5 4460
MB-ASrock B85pro3
HDD-Seagatte Barracuda 1TB
RAM-16Gb Kingston HyperXSavage
ZDROJ-FORTRON RAIDER 550w80+SILVER

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"