problem so zapnutim

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
gombo11
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 51
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 09:45

problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa gombo11 » Ne 11. Máj, 2014, 11:19

Dobry den , mam taky problem s mojim pocitacom mam tam win 7 zapol som pc a napisalo A disk read error occured a mam restartovat pc a zae ... Dal som si na usb windows bootuje aa potom cierna obrazovka s mysou a nic .. Mozte niekto pporadit ? Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1060
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa Joey35 » Ne 11. Máj, 2014, 13:04

popozeraj ci mas dobre zapichnute kable do disku od zdroja a sata alebo ci nie je sata polamany.
PC:MB:MSI P67A-C45 B3,CPU:Intel® Core i5-2500K + Gelid Tranquillo,GPU:GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3G,HDD:CRUCIAL MX100 256GB + Seagate barracuda 1TB,RAM:2x4GB Kingston HyperX 1333 CL9,PSU:Seasonic S12II-520 520W 80 Plus Bronze,Case:BitFenix Shinobi,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

gombo11
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 51
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 09:45

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa gombo11 » Ne 11. Máj, 2014, 13:21

Pozeral som a nic :/ vsetko je zapojene jak ma ... neviete mi co by som mal urobit ? ist do servervisu atd ?

gombo11
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 51
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 09:45

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa gombo11 » Ne 11. Máj, 2014, 14:03

neda sa niako naformatovat disk ? okrem cez instalaciu windowsu ?

gombo11
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 51
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 09:45

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa gombo11 » Ne 11. Máj, 2014, 18:06

Nemate niekto niaky program aj s linkom co vie naformatovat disk ? a dat ho ako bootovacie usb

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7006
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 11. Máj, 2014, 18:18

naco ti je formatovac bez instalacky? windows tam nahodis z mixera alebo hydroplanu? ako to, ze nemas instalacku pre tvoj pc? ako sa to o neho staras? Len formatovanim nic nevyriesis. disk si sformatujez cez instalcku hocijakeho OS, pripadne cez hirens boot cd, su tam na to programy.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

gombo11
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 51
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 09:45

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa gombo11 » Ne 11. Máj, 2014, 18:27

Asi si ma nepochopil ja mam windows 7 na boot usb dam do pc nacitava Windows is loading files potom to nacitavanie Microsoft office asi 30 sec a potom cierna obrazovka s myskou ... preto by som chcel naformatovat disk a potom by to mozno islo ...

ado87
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Ut 20. Máj, 2014, 21:30

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa ado87 » Ut 20. Máj, 2014, 21:36

Prosim vas, mam nainstalovany windows7. Ked zapnem PC vsetko nabehne ako ma, ale ako nahne ho restartujem, tak sa mi objavy cierna obrazovka a vypne sa monitor. viete mi niekto poradit, cim by to mohlo byt ?

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7006
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: problem so zapnutim

Príspevok od užívateľa shiro » St 21. Máj, 2014, 09:30

gombo11 napísal:Asi si ma nepochopil ja mam windows 7 na boot usb dam do pc nacitava Windows is loading files potom to nacitavanie Microsoft office asi 30 sec a potom cierna obrazovka s myskou ... preto by som chcel naformatovat disk a potom by to mozno islo ...
Veru nepochopil, pretoze robis blbiny.
Ked bootujes instalacku z usb ci dvd, to je fuk, tak ti nema co nacitavat nejaky office (netusim preco ho zrazu spominas a co to ma spolocne s tym co si doteraz napisal) a ma sa ti normalne spustit instalator. Pri install dvd nemas problem, no ak zle vyrobis instalacku na usb, moze to vystrajat hocico. Radsej si napal dvd.

Ked naformatujes disk, tak co cakas ze ti pojde, ked nebudes mat na nom system? Musis ho znova nainstalovat.

Pouzi hlavu predtym nez nieco napises a nemiesaj jablka s hruskami.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Napísať odpoveď

Návrat na "Operačné Systémy"