Strana 1 z 1

RAID1 vo winXP

Napísané: Pi 04. Apr, 2014, 09:57
od užívateľa matopd
Caute,

trapim sa uz asi tyzden s RAID1 vo win XP. HW mi to vobec nejde, teda mam na mysli hw raid nastaveny pomocou bios. Ani jeden driver (F6) mi nefunguje. Fakt som uz stiahol asi milion, vzdy bsod. Tak som si povedal, ze skusim pohladat nejaky sw raid pre winXP. Bohuzial nic take som nenasiel. Pre upresnenie, potrebujem mirrorovat hlavne systemovu praticiu. Naj by bolo to mat nastavene v bios-e, len...

nejake info:
http://h20566.www2.hp.com/portal/site/h ... .199480143

zmena v kofig je akurat vymena na 2x SATA HDD 500GB

Rady tipu nainstaluj 7/vista su zbytocne, potrebujem rozchodit jeden sw ktory chodi len na XP

Dakujem

Re: RAID1 vo winXP

Napísané: Pi 04. Apr, 2014, 11:05
od užívateľa xsi69
Ja som mal GIGABYTE MA790XT-UD4P a miliónty prvý driver zobralo :-D
Tiež som strávil týždeň hľadaním a skúšaním driverov.

Tento si skúšal? https://downloadcenter.intel.com/detail ... ldID=15251
Ten pod 0,5mb, vyskúšaj aj 32bit a aj 64bit. (mne tá gigabyte behala len s jedným 32bit driverom pod 64bit os)

SW vie aj XP, no asi nie so systémovým diskom.

Re: RAID1 vo winXP

Napísané: Pi 04. Apr, 2014, 11:43
od užívateľa matopd
Posielam citat od dodavatela:
ze su problemy s pocitacom
XW4600. Ano skontroloval som a naozaj tie ovladace na HPcku nefunguju.
Nevadi. Disky musia byt v sata 0 a 1 konektoroch na doske, povolene v
biose, ale to urcite viete. XW4600 mali dve verzie radicov, zrejme Vam
dosla just ta na druhu verziu.
Tak mi poslali image instalaku aj s integrovanym driverom (na druhy krat...), zatial to vypada fajne.

To s tou GB a 32bit drivermi... to by som chcel vidiet to zufalstvo, ked si zacal nasadzovat 32b drivery do 64b OS :D

Re: RAID1 vo winXP

Napísané: Pi 04. Apr, 2014, 11:52
od užívateľa xsi69
Riešil si to priamo cez hp support ?
Som rád, že je všetko ok :)

Nj, AMD nemalo moc vychytané.
A ešte k tomu neboli ani digitálne podpísané a win7 ich nechcel zobrať ani cez vypnutie kontroly cez f8.
Bolo to trápenie, to ti poviem :laugh:

Re: RAID1 vo winXP

Napísané: Pi 04. Apr, 2014, 11:56
od užívateľa matopd
mi hovor,

bol to remark z mbtech.sk a musim ich pochvalit. Su jednotky