Novy win na existujuci win

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10173
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Reputácia: 100
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Novy win na existujuci win

Príspevok od používateľa HellAngel »

This license key will not work as an upgrade from Windows 10 Home to Windows 10 Pro

to znamena, ze ak mas WIN10 Home ediciu, po zadani tohoto kluca sa neaktivuje verzia PRO

Retail v tomto pripade znamena, ze ten kluc mozes pouzit niekolko krat, ale nie na viac ako jednom PC sucasne. TO znamena, ze aktuvujes na sucasnom PC. To sa casom rozhodnes predat, tak deaktivujes windows (kupujuci by mal o tom vediet ,ze predavas PC bez aktivovaneho OS) a mozes ho opatovne pouzit na aktivaciu windowsu na novom PC. Teda aak to PC neni aktivovane vyrobcom OEM licenciou.

Ano FULL licencia takto kupeneho windowsu stoji tak malo. Preto nerozumiem preco v dnesnej dobe sa snazi pouzivat na aktivaciu rozne pochybne programy, alebo predaktivovany windows

Kludne mozes kupit ten RETAIL key. postupuj takto: Urob cistu instaciu win10Pro stiahnutim a vytvorenim bootovacieho USB kluca cez Media creation tool. Ten stiahnes priamo z Microsoft stranky. Po nainstalovani windowsu, nemusis kluc zadavat pocas instalacie, pojdes do nastrojov a hladaj tam aktivovanie windowsu. Zadas tam ten kluc, chvilu pockas ci prebehne aktivacia. Ak kluc bude v poriadku, system ti ohlasi ze je aktivovany a to je vsetko. V pripade, ak zadas opakovane obdrzany kluc a aktivacia neprebehne, napis predavajucemu. Vyzaduje sa aspon mierna znalost anglictiny. Google translator urcite pomoze.
NB: ASUS ROG Zephyrus G15
kerestoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 154
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: Novy win na existujuci win

Príspevok od používateľa kerestoy »

Ano to mi je jasne,ma Pro a aj kluc chce Pro,aby nemusel robit novu instalaciu.

Asi to riesil takto ked bol win este novy a drahy,ja som tiez prekvapeny ze Full licencia PRO 10tky stoji 3€ a Ultimate tam je za 3,5€

Praveze nechce robit novu instalaciu.Ak len prehodi key a nezoberie mu to,nic sa nestane,win pojde dalej ako predtym,nie?
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: GIGABYTE AORUS Gen 4 1 TB;HDD: ST 4TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10173
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Reputácia: 100
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Novy win na existujuci win

Príspevok od používateľa HellAngel »

ak to v minulosti aktivoval Crack-om, doporucujem cistu instalaciu

Tie licencie su take lacne preto, lebo je to na hranici legalnosti a nelegalnosti. EU davnejsie dovolila predaj, uz predtym zakupenej a pouzitej licencie, dokonca aj OEM. Lenze je potrebne vediet povod licencie, mat ku nej vsetky potrebne doklady atd. To znamena, ze ten co predava licenciu, by mal vediet dokladovat ze je jej skutocny vlastnik a jej predajom sa zavazuje, ze licenciu deaktivoval a uz ju nebude chciet v buducnosti pouzit. Jej predajom sa zrieka aj prav na nu. Je to nieco podobne ako pri bazarovom predaji aut.
Samozrejme tuto dieru vyuzivaju mnohi podvodnici a predavaju vseliako ziskane licencie. To je na dlhu debatu. Do firmy by som taketo druhotne licencie nebral. Radsej zoberiem napriklad do kancla hotovu skladacku od DELL/HP, kde uz bude aktivovany WIN a nehovoriac o NBD zaruke na cely kus PC.

Ale spet k teme. Mozes kupit tu licenciu a mozes s nou skusit aktivovat aktualny windows, ci to ale bude fungovat nie je zarucene. Aktivatory casto zmenia verziu windowsu a uz sa nemusi jednat o verziu, pre ktoru su tieto klucne urcene. Doporucujem a to pisem uz niekolko krat, cistu instalaciu a nasledne aktivaciu. A nepisem to len ja. Ak ide o nejake dieta, ktore nechce prijst o svoje "SAVY" vo svojich Craknutych hrach (hry zakupene napriklad na steam pouzivaju CLOUD zalohu, takze ked ich opatovne nainstalujes vies sa dostat k starym ulozenym poziciam) kaslite na aktivacne kluce, uzivajte si Cracknuty windows pokial to ide. Ak chces rozpisovat ohladne Cracknuteho windowsu, tak ani nepis. Tu je zakazane rozoberat nelegalny SW
NB: ASUS ROG Zephyrus G15
kerestoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 154
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: Novy win na existujuci win

Príspevok od používateľa kerestoy »

Nerobil s tym nic,len ten aktivator spustil.
Hej rozumiem,cize tie lacne licencie su v podstate uz v minulosti pouzite licencie.
OK odkazem mu a potom nech sa rozhodne ako chce.Ma aj neaku taku 1-2 hry ale teraz mu robi problemy DJsky soft ze mu neuklada nastavenia a domnieva sa ze to moze sposobovat prave ten win,kedze ten soft ma normalne zakupeny
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: GIGABYTE AORUS Gen 4 1 TB;HDD: ST 4TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8000
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Reputácia: 24
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Novy win na existujuci win

Príspevok od používateľa shiro »

akonahle pouzije aktivator, nema nic zarucene. nik nevie co ta vec robi na pozadi a milion dalsich veci.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Používateľov profilový obrázok
wingo
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 3952
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Reputácia: 78
Bydlisko: Podbrezová

Re: Novy win na existujuci win

Príspevok od používateľa wingo »

Žiadny win kde bol použitý aktivátor by som seriózne nepoužíval. Fakt ideálne riešenie je reinstall s formatom, nevieš čo na tom cracknutom win je, aký malware, keyloggery, vírusy...
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/
Spoiler: ukázať
New: Ryzen 5 5600X, Noctua NH-D14+Artcic P14 PWM PST, ASUS TUF Gaming B550M-PLUS WiFi, 32GB DDR4 Kingston Predator@3600/16/19/21/36, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Samsung 980 Pro 2TB, Adata XPG Core Reactor 650W, Riotoro Morpheus, ASUS VG279Q, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4XX + Topping NX4DSD

Old: i7 6700K, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 + 4x Arctic P14 PWM PST,
kerestoy
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 154
Dátum registrácie: Po 02. Nov, 2020, 14:53
Reputácia: 2
Bydlisko: BA

Re: Novy win na existujuci win

Príspevok od používateľa kerestoy »

Jasne,no ked taky win bezi neaky ten rok tak asi nic hrozne tam nebude,ale rozumiem,odkazem diky
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 5 5600X & MSI MAG CORELIQUID 360R;GAINWARD GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12 GB;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: GIGABYTE AORUS Gen 4 1 TB;HDD: ST 4TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fractal Design ION+ 860P;Fractal Design Define S2 White;MK710;T27D590EW;WIN: 10

Návrat na "Operačné Systémy"