Kto mi postavi zosilnovac?

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Kto mi postavi zosilnovac?

Príspevok od užívateľa cingi15 » Ut 22. Apr, 2008, 21:03

chcel by som postavit zosilnovac, aspon 2x50W. hoci mam doma len 2 bedne po 30W ale neskor upgrade. ten kto by bol ochotny postavit KVALITNY zosilnovac, tomu by som poslal peniazky a on by mi to za ne postavil a poslal postou. kolko by to asi tak mohlo stat aj s postou a robotu? dakujem vopred. ja sa do elektrotechniky nerozumiem a schemy su pre mna ako hieroglify :red:
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
Blade6591
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 708
Dátum registrácie: Po 20. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Malacky
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Blade6591 » Ut 22. Apr, 2008, 21:33

heh, ak chce nieco kvalitne tak tranzistory(popripade LM3886) a vyjde ta to cca 2400SK suciastky, bez roboty, skrinky atD... :wink:

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ut 22. Apr, 2008, 22:25

zalezi co od toho ocakavas...mozno by stalo za zvazenie nejaky bazarovy zosik ak by to malo tolko vyjst co kolega pisal...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4106
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 23. Apr, 2008, 02:06

asi by sa nasiel aj niekto odtialto (mozno) ale skus kuknut www.svetelektro.com a sekciu bazar

ak chces nieco na bezne pocuvanie a ziadne prehnane bum bum bassy ktore ti rozdrtia uretralnu trubicu tak potom asi LM3886
jednoduche a relativne lacne riesenie ktore ti zbucha hociaky elektrotechnik v tvojom okoli
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cingi15 » St 23. Apr, 2008, 08:32

http://www.svetelektro.com/modules.php? ... pic&t=2154
toto je co? je to stereo? aky to ma vykon... oplati sa? co vy na to?
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4106
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 23. Apr, 2008, 13:04

ano je to stereo max 2x68W pri impedancii 4ohmy podla katalogu (to mas napisane na reprakoch kolko su ohmove)
mal by si napisat na aky ucel to chces.. ak na ozvucenie izby 4*5m tak to uplne staci
ale kedze to nema predzosilovac mal by si sa spytat na to ake to ma zosilnenie zadalsie to nema potenciometer cize ziadna regulacia hlasitost len softwareom alebo mp3 skratka tym z coho budes brat zvuk
aj na to aky s nim dosiahol neskresleny sinusovy vykon sa ho spytaj a ci to meral osciloskopom
dalsia nevyhodu by som videl vo vyhotoveni kedze na tych obrazkoch to nevizera vobec pekne hold 4 forsne zmontovane dokopy ani inak vyzerat nemozu

takze napis kam a k akym ucelom ten zosik chces vyuzivat...
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cingi15 » St 23. Apr, 2008, 15:50

je to drevenna podkrovna izba 4,5m x 4m (drevo - podlaha, strop a tri steny), ziaden koberec ani ziaden nabytok so sklom a veci podobne... zosik sa bude vyuzivat hlavne na hudbu, filmy a aj hry. hudba - rock a techno cize aj riadne dynamicka hudba :wink: . chcel by som aj elektricku gitarku napojit.
myslite si ze stavany dvojkanal je kvalitnejsie ako nieco taketo:
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1734361
http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... =17346030A
za tu cenu? ci radsej kupit taky lacny 5.1 "rakajver". YAMAHA je dopra, ci?

Teraz sa uz rozhodujem ci teda postavany 2.0 alebo kupeny 5.1 :? nechcem do toho investovat vela ale tak je to od Yamahy a je to 6x105W
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KocuR » St 23. Apr, 2008, 18:23

ja by som radsej bral yamahu... ten vykon isto nebude mat, mozno pre stereo da 2x105, ale to nie je podstatne
a to rakajver si skade zobral? :D

cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cingi15 » St 23. Apr, 2008, 18:38

vravis ze ta yamaha neda 6x105W? ako to? a jak to ze stereo zosilnovac 2x85W stoji 10 000 a ta yamaha iba 5 900?? tomuto nechapem. v com je hacik? tak do coho mam radsej ist? do postaveneho alebo do takeho cohosi ako ta yamaha?
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4106
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » St 23. Apr, 2008, 19:06

takto ta Yamaha neda tych 105 bo proste prehana vyrobca aby to lepsie predal(vacsinou) ...ale na izbu 4x4,5m ti to uuplne staci.... vyhoda je ze to mas pekne s dialkovym ovladanim v peknom dizajnovom prevedeni a v pripade poruchy to mas kde reklamovat + korekcie a predzosilnovac ale ta cena tomu aj odpoveda 800 vs 6litrov az si ochotny dat do toho tolko penazi isiel by som do toho recievera
aj ked netusim jak je to s tou gitarou snad aby sa vyjadrili odbornici :)

PS:ja pouzivam v panelakovej izbe zosik 2xLM3886 a pustam ho max na polovicu to len k tomu vykonu tej yamahy
bezne repraciky k PC maju 2W cize asi tolko
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1254
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » St 23. Apr, 2008, 19:06

pocuj da sa kupit skladacka alebo uz aj poskladane

2x150W stereo

-zakladna doska je uz osadena.,k tomu kupis poriadny

toroid-zdroj ,zbuchas nejaku skrinku a hotovo.

ja som si to sam tak porobil a fungujem na tom doteraz a je tomu

8rokov

ak chces hodim foto ako to vypada :wink:
Cpu: i7-2600K OC 4.7Ghz , Cooler: Scythe SCMG-5PCGH Mugen 5 , Mainboard: Gigabyte Z68X UD4 B3 , Ram: Kingston 4x4GB 1333Mhz , Gpu: GT 440 2GB , SSD: Samsung 850 EVO 250GB , HDD: 2x500GB Western Digital green power , Zdroj: Corsair HX650w , Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

cingi15
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 793
Dátum registrácie: Ne 12. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa cingi15 » St 23. Apr, 2008, 19:47

jj daj foto. a kde sa to da kupit? tak radsej dam iba na tu skladacku nech je to pekne kvalitne stereo. az taky luxus teraz nepotrebujem. a poradte co teda vsetko potrebujem na zostavenie 2x50W alebo aj 2x100W. dajte nejaky zoznam suciastok a nej. eshop. nech to ma regulaciu hlasitosti a nejake vychytavky co by mal mat kvalitny zosik.
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa KocuR » St 23. Apr, 2008, 21:11

ta yamaha neda 5x105 lebo ma na to slaby zdroj, zosilovace mozu mat taky vykon, ale to trafko to vsetko pri plnom vykone nepotiahne...

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4106
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Memnon » Št 24. Apr, 2008, 22:39

cingi tuna sa mozes pokukat www.aldax.cz to je vazne kvalita a tomu zodpovedaju aj ceny vid ceny
problem je v tom ze hotove moduly tam maju az od 250W mono a to uz su riadne palky tebe by sa hodil 2xSPV50 no k nemu by si potreboval napajaci modul dalej je tam moznost SPV 100P (P+) ktore uz ma aj napajaci modul cize tam by uz stacilo kupit len trafo za cca 8kileciek.... to by si dostal dost vysoku kvalitu ale zase ak ti to nema kto iba zletovat dokopy tak tato moznost pada
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 513
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nesqwik » Št 24. Apr, 2008, 23:05

pokial viem tak aldax ma v ceniku pri stavebniciach aj cenu za osadenie DPS (SPV MONT)
zostavia ti aj 50
a da sa dohodnut aj na veciach co niesu v ceniku ale zas zaplatit takych ludi si moze dovolit malo kto

Napísať odpoveď

Návrat na "Zvuk a PC"