DO na AUDIGY 2 Platinum eX

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

DO na AUDIGY 2 Platinum eX

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » St 25. Júl, 2007, 11:42

cafte, mam taky maly problem s touto zvukovkou, nefunguje mi totiz dialkovym ovladacom. MOzno treba naistalovat nejaku aplikaciu alebo prehravac priamo od Creative, bo pri ostatnych prehravacoch mi DO nefunguje. Led-ka blika ked stlacam tlacidla, ale na ziadnej funkcii sa to neprejavi. nevie niekto v com je chyba ?
dakujem
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » St 25. Júl, 2007, 12:11

vacsinou treba mat nainstalovany nejaky soft ktory rozpoznava kody, ktore vysiela dialkove...teda aj pri tv-karte to tak mam...kukni na CD ci nieje nieco take...a tiez ked chcem ovladat film dialkovym, musim ho otvorit v programe od tv karty...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » St 25. Júl, 2007, 12:28

_skrat_ napísal:vacsinou treba mat nainstalovany nejaky soft ktory rozpoznava kody, ktore vysiela dialkove...teda aj pri tv-karte to tak mam...kukni na CD ci nieje nieco take...a tiez ked chcem ovladat film dialkovym, musim ho otvorit v programe od tv karty...
problem je v tom ze orig. CD nemam, softvare ktory som stiahol z netu neobsahuje player, len driver a rozhranie na ovladanie funkcii ZK
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4544
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 25. Júl, 2007, 13:23

na original cd je soft, ktory vyzera podobne ako windows mce, to s tym ovladat ide...

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » St 25. Júl, 2007, 13:27

sm_oOx^ napísal:na original cd je soft, ktory vyzera podobne ako windows mce, to s tym ovladat ide...
mas to CD ?bo ja nie :(
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4544
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 25. Júl, 2007, 14:05

pozriem doma... myslim, ze ano, pretoze som to mal nainstalovane.
...ale aj na nete som nasiel nejaky free soft s ktorym sa da ovladat aj winamp, foobar, mediaplayer, bsplayer a pod. link dodam tiez potom.

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » St 25. Júl, 2007, 14:22

sm_oOx^ napísal:pozriem doma... myslim, ze ano, pretoze som to mal nainstalovane.
...ale aj na nete som nasiel nejaky free soft s ktorym sa da ovladat aj winamp, foobar, mediaplayer, bsplayer a pod. link dodam tiez potom.
to by som ti bol veelmi vdacny :) bo uz ju mam asi pol roka a ovladac mi len lezi bezducho na stole.
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4544
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » St 25. Júl, 2007, 19:25

takze link na plugin
http://www.winamp.com/plugins/details/142585

...pri instalacii treba vybrat "IntelliRemote" a potom uz len pridelit funkcie konkretnym tlacitkam na ovladaci.

...ohladne toho instalacneho cd mas ss.

Užívateľov profilový obrázok
zavo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 340
Dátum registrácie: Pi 23. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA , LM

Príspevok od užívateľa zavo » So 28. Júl, 2007, 13:29

aby ti islo dialkove tak potrebujes creative mediasource 3 a vyssie ... ja pouzivam 3 + remote controler plugin lebo na mediasource 5 mi ten plugin nejde nainstalovat .. vsetko sa da stiahnut na strankach creative

Užívateľov profilový obrázok
ANDYMAN
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1572
Dátum registrácie: St 09. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Senec (33)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ANDYMAN » So 28. Júl, 2007, 16:31

zavo napísal:aby ti islo dialkove tak potrebujes creative mediasource 3 a vyssie ... ja pouzivam 3 + remote controler plugin lebo na mediasource 5 mi ten plugin nejde nainstalovat .. vsetko sa da stiahnut na strankach creative
stiahol som si mediasource 5 a stlacam gombiky na DO jak blazon a nic ! cize musim stiahnut verziu 3 a do toho este ten plugin asi...
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] Kingston HyperX 32GB ASRock Z87 OC Formula EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water Samsung 850EVO RAID-0 HDD cca 10TB Creative SB-Z Asus 4K 32" LED RAZER Deathstalker UltimateLogitech Z5450 THX Enermax Platimax 1500W Corsair 900D ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ D5 X-Res CSQ Pump Phobya DC12-400 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 1x Black Ice GT Stealth 360 1x XSPC RX240 1x AC NexXxoS PRO II 3x AC NexXxoS PRO I 1x HX-CU1401V Hose 13/10mm UV Liquid ...

Užívateľov profilový obrázok
zavo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 340
Dátum registrácie: Pi 23. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: BA , LM

Príspevok od užívateľa zavo » Po 30. Júl, 2007, 17:29

hm mne to funguje aj s mediasource 5 bez pluginu .. ale len par veci volume a systemove tlacitka options, return ... tym pluginom by sa mali dat nastavit aj ostatne ... len este som na to neprisiel ako mam nastavit to ovladanie globalne aby to napr fungovalo aj na winamp bo ten creavive player mi moc nesedi

Napísať odpoveď

Návrat na "Zvuk a PC"