sustanie zvuku

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
anakin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 14. Máj, 2007, 08:00

sustanie zvuku

Príspevok od užívateľa anakin » So 12. Máj, 2007, 21:38

strasne mi susti zvuk a neviem preco ...ovladace su OK a repraky su zapojene jak maju ....jedina zmena je ze mam Vistu cim to este moze byt ? a zvukovku mam SB Audigy 2 a robi to aj na integrovanej

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 13. Máj, 2007, 12:21

Asi to bude tym ze si dal Vistu ... na XP ti to robilo ties alebo nie?
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
anakin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 14. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa anakin » Ne 13. Máj, 2007, 12:27

no pri XP nie...potom som mal tu skusobnu 30 dnovu verziu Visty..a tam mi to tiez islo dobre..tak som si kupil originalku OEM HOME PREMIUM a vtedy to neslo...

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 13. Máj, 2007, 12:34

Skus kuknut na stranke Creative ci neni neaky osobitny ovladac na Home Premium
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
anakin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 14. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa anakin » Ne 13. Máj, 2007, 12:50

Bdurex napísal:Skus kuknut na stranke Creative ci neni neaky osobitny ovladac na Home Premium
vsak ano...presne pre home premium 32 bit a presne na moju zvukovku..ale aj tak to nejde

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 13. Máj, 2007, 12:56

Skus popozerat jacky ci nesu poskodene alebo co...alebo skus reistall ovladac alebo zmenit progam v ktorom prehravas ....urcite to bude ale soft
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
anakin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 14. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa anakin » Ne 13. Máj, 2007, 13:27

ale ten zvuk susti aj ked nic neprehravam...to ako repraky sustia...lenze neviem ci by to bola chyba zvukovky kedze mi to robi aj pri integrovanej

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 13. Máj, 2007, 13:37

Tak poto to mozno bude repro skus pokyvat s jackami z repra ...a skus ine repro...ci to neprestane
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ne 13. Máj, 2007, 13:41

bud ti vista neustale a naschval pusta sustavy zvuk, ktoreho charakter sa meni podla nastaveni systemovych zvukov (nejaky fines aby si nezaspal pri robote), alebo kukni ci nemas zapnute nieco ako mikrofon, alebo aux, proste nejake externe zariadenie..alebo skusit stlmit vsetky vstupy co idu do zvukovky
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
anakin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 14. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa anakin » Ne 13. Máj, 2007, 14:08

Bdurex napísal:Tak poto to mozno bude repro skus pokyvat s jackami z repra ...a skus ine repro...ci to neprestane
pri druhych reprach to nesustalo...tam to neslo uz vobec :x :lol:

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ne 13. Máj, 2007, 14:12

inak aj keby si stlmil vsetky zvuky, teda MUTE na hlavnu hlasitost, tak by si mal tiez zistit ci je to reprakmi alebo zvukovkou..skus do tych reprakov zapojit cosi ine (mp3 prehravac, veza)...popripade na zvukovku priamo sluchatka...ale zada sa mi ze to bude SW chybou, ked ti to do teraz nerobilo a nerobil si ziaden zacah do kompu (ze by bola zvukovka rusenia nejakym inym komponentom/zariadenim)
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
anakin
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 14. Máj, 2007, 08:00

Príspevok od užívateľa anakin » Ne 13. Máj, 2007, 14:46

no jedine som menil HDD...a inac napojil som repro do MP3 a idu v pohode

Užívateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Humenné (20)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Bdurex » Ne 13. Máj, 2007, 15:13

anakin napísal:no jedine som menil HDD...a inac napojil som repro do MP3 a idu v pohode
Tak skus zvukovku na inom PC , alebo skus to co radil _skrat_
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III

Napísať odpoveď

Návrat na "Zvuk a PC"