Strana 1 z 1

Vymena vysky v 2-pasmovych reprakoch

Napísané: Ut 07. Nov, 2006, 20:10
od užívateľa bupiman
mam tieto bedne (hned prve)
http://obchod.aq.cz/index.php?status=su ... avy%20/%20
+ dalsie do 5.1
problem je v tom ze ked chcem pocuvat hudbu len stereo tak tieto dva repraky hraju velmi slabo vysky, takze neviem ci su tam slabe vyskove repraky a treba ich vymenit alebo je na :shit: vyhybka
pretoze co mam satelity tam je taka ista vyska a ked ich zapojim ako hlavne tie hraju perfektne.

EDIT: pozeral som ake su tam repro a je tam VIFA TC25SF05-06

Napísané: Ut 07. Nov, 2006, 20:34
od užívateľa jaffar
Rozhodne by som v repre tejto triedy nemenil vysky. BuD hraju tak ako maju, a keD sa ti to zda malo, tak si prihoD nejake vyskace nad ne a ak hraju zle tak reklamacia.
Otazka znie ako to zistit, kedze skusat reklamaciu a potom zbytocne platit asi vyznam nema. Ja osobne by som to asi riesil prave prihodenim vyskovych repro (barz aj home made) :)

Napísané: Ut 07. Nov, 2006, 21:38
od užívateľa _skrat_
skus ich zapojit zvlast na nejaky zosik..mozno sa ti podarili odpalit tie vyskace :cry:

Napísané: Ut 07. Nov, 2006, 21:48
od užívateľa SurrendeR
osobne si myslim ze tie repro by hrali aj dobre, len treba kvalitnu zostavu. Napriklad take repro od geniusu hraju celkovo vysky slabo, ale ked som tie repro napojil na moj zosik, tak to uplne lepsie vyskovalo. IMHO vysky byvaju preto slabsie, aby pri vyssich vykonoch nesumelo a nepililo usi :P

Napísané: St 08. Nov, 2006, 16:08
od užívateľa BoBo_
takze buD je tam naprd vyhybka (predpokladam) alebo ak to napajas zo shitneho zosiku,pripadne shitnej zvukovky...

to
surrender...
nesuhlasim s tebou,vyskac musi jemne cinkat,to co "pili usi" nieje vyskac :wink:

Napísané: St 08. Nov, 2006, 18:22
od užívateľa bupiman
zosik mam tento
http://esupport.sony.com/US/perl/model- ... egion_id=1
http://www.amazon.com/Sony-STR-DE545-Su ... B00004VVUU

tie vysky nemaju byt z coho odpalene a od zaciatku hraju takto rovnako na obidvoch reprakoch

Napísané: St 08. Nov, 2006, 18:54
od užívateľa _skrat_
ak su v zaruke, tak ich skus reklamovat...a ak nie, tak ich otvor a skus vymenit vyhybku s tymi co si pisal, ze je tam taka ista...teda ak sa budu dat otvorit, ale typujem ze budu cele zlepene nejakym epoxidom :(
vysledok:
a) ak by to hralo normalne - zla vyhybka
b) ak by to stale zle hralo - zle vysky

inak je to haluz, aby v dvoch takych istych reprakoch boli zle obe vyhybky, alebo oba vyskace, nejak sa mi to nezda....

....mozno by sa ozaj oplatilo napojit na ne dalsie bednicky cisto iba s vyskacmi, za cenu zmeny impedancie...

Napísané: So 18. Nov, 2006, 10:02
od užívateľa BoBo_
skus pozriet vyhybku a ak je ten vyskac zatlmeny tak skus pomenit odpory alebo ich uplne vybrat :wink:

Napísané: Ne 19. Nov, 2006, 12:18
od užívateľa bupiman
tak som zavolal kamosa (letovaca) vysvetlil som mu o co ide a nieco tam premostil na vyhybke a teraz to hra krasne vysky :D diiky vsetkym za pomoc :deal: