Vymena vysky v 2-pasmovych reprakoch

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Vymena vysky v 2-pasmovych reprakoch

Príspevok od užívateľa bupiman » Ut 07. Nov, 2006, 20:10

mam tieto bedne (hned prve)
http://obchod.aq.cz/index.php?status=su ... avy%20/%20
+ dalsie do 5.1
problem je v tom ze ked chcem pocuvat hudbu len stereo tak tieto dva repraky hraju velmi slabo vysky, takze neviem ci su tam slabe vyskove repraky a treba ich vymenit alebo je na :shit: vyhybka
pretoze co mam satelity tam je taka ista vyska a ked ich zapojim ako hlavne tie hraju perfektne.

EDIT: pozeral som ake su tam repro a je tam VIFA TC25SF05-06
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 07. Nov, 2006, 20:34

Rozhodne by som v repre tejto triedy nemenil vysky. BuD hraju tak ako maju, a keD sa ti to zda malo, tak si prihoD nejake vyskace nad ne a ak hraju zle tak reklamacia.
Otazka znie ako to zistit, kedze skusat reklamaciu a potom zbytocne platit asi vyznam nema. Ja osobne by som to asi riesil prave prihodenim vyskovych repro (barz aj home made) :)

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » Ut 07. Nov, 2006, 21:38

skus ich zapojit zvlast na nejaky zosik..mozno sa ti podarili odpalit tie vyskace :cry:
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3635
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » Ut 07. Nov, 2006, 21:48

osobne si myslim ze tie repro by hrali aj dobre, len treba kvalitnu zostavu. Napriklad take repro od geniusu hraju celkovo vysky slabo, ale ked som tie repro napojil na moj zosik, tak to uplne lepsie vyskovalo. IMHO vysky byvaju preto slabsie, aby pri vyssich vykonoch nesumelo a nepililo usi :P
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » St 08. Nov, 2006, 16:08

takze buD je tam naprd vyhybka (predpokladam) alebo ak to napajas zo shitneho zosiku,pripadne shitnej zvukovky...

to
surrender...
nesuhlasim s tebou,vyskac musi jemne cinkat,to co "pili usi" nieje vyskac :wink:

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » St 08. Nov, 2006, 18:22

zosik mam tento
http://esupport.sony.com/US/perl/model- ... egion_id=1
http://www.amazon.com/Sony-STR-DE545-Su ... B00004VVUU

tie vysky nemaju byt z coho odpalene a od zaciatku hraju takto rovnako na obidvoch reprakoch
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » St 08. Nov, 2006, 18:54

ak su v zaruke, tak ich skus reklamovat...a ak nie, tak ich otvor a skus vymenit vyhybku s tymi co si pisal, ze je tam taka ista...teda ak sa budu dat otvorit, ale typujem ze budu cele zlepene nejakym epoxidom :(
vysledok:
a) ak by to hralo normalne - zla vyhybka
b) ak by to stale zle hralo - zle vysky

inak je to haluz, aby v dvoch takych istych reprakoch boli zle obe vyhybky, alebo oba vyskace, nejak sa mi to nezda....

....mozno by sa ozaj oplatilo napojit na ne dalsie bednicky cisto iba s vyskacmi, za cenu zmeny impedancie...
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
BoBo_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 908
Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: u nás doma v prievidzi

Príspevok od užívateľa BoBo_ » So 18. Nov, 2006, 10:02

skus pozriet vyhybku a ak je ten vyskac zatlmeny tak skus pomenit odpory alebo ich uplne vybrat :wink:

Užívateľov profilový obrázok
bupiman
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 106
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Handlova
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa bupiman » Ne 19. Nov, 2006, 12:18

tak som zavolal kamosa (letovaca) vysvetlil som mu o co ide a nieco tam premostil na vyhybke a teraz to hra krasne vysky :D diiky vsetkym za pomoc :deal:
CPU: Intel Core2Duo E6600 2.4 GHz -> Zalman CNPS 9500 AT | MB: Asus P5W DH Deluxe | VGA: Gigabyte HD4850 OC 1GB | RAM: 2x 1GB Kingston HyperX DDRII 800MHz CL4 | HDD: RAID 2x 250GB Seagate Baracuda 7200.10 16MB cache | PSU: Sea Sonic S12-500W | LCD: 19" Samsung 930BF

Napísať odpoveď

Návrat na "Zvuk a PC"