Strana 1 z 1

DD/DTS Realtek ALC 1150

Napísané: St 11. Apr, 2018, 12:43
od užívateľa Marek125
Ahojte ako dostanem s tejto zvukovky DD/DTS cez toslink? Kedysi bolo priamo v ovládačoch táto možnosť volalo sa to DTS Conect alebo Dolby Digital Live ak sa nemýlim, teraz tam nič také nieje. Takže mi lezie s toho len stereo.

Re: DD/DTS Realtek ALC 1150

Napísané: St 11. Apr, 2018, 13:23
od užívateľa shiro
Pustas film s DD5.1 ci DTS 5.1 zvukom a mas to dobre nastavene v prehravaci/windowse a nemas bordel v kodekoch?
prekontroluj toto vsetko.

Re: DD/DTS Realtek ALC 1150

Napísané: St 11. Apr, 2018, 14:37
od užívateľa Marek125
Jj všetko mám dobré, cez externú Creative cez toslink to hra dobre player mám Kodi. Cez tu na doske za pána nechce fungovať stále iba stereo. A potreboval by som rozchodiť tu na doske.

Re: DD/DTS Realtek ALC 1150

Napísané: St 11. Apr, 2018, 16:11
od užívateľa shiro
v kodi mas pozapinane dekodovanie 5.1 zvuku na externom receiveri?
zapni si tam expertne nastavenia, v beznom zobrazeni to tam myslim nieje vidno. potom bude kodi posielat 5.1 zvuk bez akehokolvek spracovania rovno na opticky port, kde sa on postara zariadenie, ktore si tam pripojis...typicky av receiver.

Re: DD/DTS Realtek ALC 1150

Napísané: St 11. Apr, 2018, 16:25
od užívateľa Marek125
Ee tak to nefunguje to som už skúšal, lebo to potrebuje aj tá externá zvukovka tam chýba nebude, creative ovládače majú už v nastavení že Dolby Digital Live keď to zapnem všetko slape ako má v KODI zapnem len to dekódovanie a funguje to.

Re: DD/DTS Realtek ALC 1150

Napísané: Št 12. Apr, 2018, 08:43
od užívateľa shiro
u mna to ci na windowse ci na openelec/libreelec (specializovane linux distra pre htpc) fungovalo vzdy tak, ze som musel zapinat akurat to dekodovanie v kodi. inac to nepustalo zvuk v 5.1 von cez spdif (optiku) do receivera.

pozri sa este v kodi, ci mas navolene spravne vystupne zariadenie - zvukovku. pripadne tam vyskusaj vybrat ine, s textom "spidf" "optical", " digital" alebo dacim podobnym v oznaceni

Re: DD/DTS Realtek ALC 1150

Napísané: Št 12. Apr, 2018, 08:57
od užívateľa Marek125
To som už všetko skúšal :/ čosi som na nete čítal že po poslednom veľkom Windows 10 update to začalo takto blbnut je tam pár navodou tak keď prídem domov vyskúšam.