Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1703
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » St 06. Dec, 2017, 16:13

Zdravím, chcem sa vás spýtať či nepoznáte nejakú "krabičku", ktorá by vedela spojiť repro 2.0 (štúdiové monitory) so subwoferom aby to bola prakticky konfigurácia 2.1

Predpokladám, že reciever je asi na toto určený ak sa mýlim tak ma opravte, ale či existuje aj niečo úplne malé.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
BiFino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1507
Dátum registrácie: So 19. Jan, 2013, 18:24
Bydlisko: Bratislava

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa BiFino » St 06. Dec, 2017, 22:17

Nemajú tvoje monitory možnosť sub out?
Spoiler: ukázať
CPU: AMD RYZEN 7 3700X
MB: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
RAM: 32GB DDR4 3200MHz Crucial Ballistix Sport AT Gaming CL16 2x16GB
VGA: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X TRIO
HDD: 2x 10 TB WD RED raid0 + Scythe Himuro
SSD: Samsung 960 EVO 1 TB
SSD 2: Samsung 970 PRO 512 GB
PSU: Seasonic Prime Ultra 850 W Titanium
Case: FRACTAL Define R5 Black + 6x 140 mm Be quiet! Silent Wings 3
CPU cooler: Be quiet! DARK ROCK PRO 4
Monitor: ASUS ROG Swift PG278Q
Myš: SteelSeries Rival 310
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
DAC: SMSL M3
Slúchadlá: Beyerdynamic MMX-300 2. Generation

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1703
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » St 06. Dec, 2017, 22:48

Je to len čisto teoretická otázka, pretože hľadám spôsob ako mať čo najlepšie repro s tým, že mám rád aj hlboké tóny, ktoré mi reprodukuje asi len subwofer.

Chcel som kúpiť subwofer Jamo SUB 210 a k tomu nejaké štúdiovky, ktoré budú aj vzhladovo sedieť k nemu.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3637
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa Jednoduska » St 06. Dec, 2017, 23:29

Ahoj :)

Ja sice koli inemu ucelu ale kupil som nedavno za 20 tuto na fore Creative Xfi bla bla externu zvukovku. na Bazosi mas tiez.

Tuto je nova:
https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... .htm?o=101

Nehovorim ze to je najlepsie riesenie ale skusil som zo srandy a funguje to, uplnou nahodou mam doma yamo sub 200, a zapojis to normalne do zvukovku cez redukciu jack a bavi to. satelity mam Esi Unik 4.

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1703
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » So 09. Dec, 2017, 14:10

Chcel som by som využiť zvukovku čo mám Creative SB X-Fi. Tam by to išlo pripojiť aj zvlášť a manuálne si doregulovať hlasitosť SUBu a aj monitorov ale zasa by som chcel aby som si mohol jednoducho pripojiť k tomu napr. mobil a počúvať z neho.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Užívateľov profilový obrázok
KocuR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1112
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa KocuR » So 30. Dec, 2017, 12:46

Ked mas stereo zvukovku, tak ti staci kupit cinch rozdvojky, ked mas surround zvukovku, pripojis to osobitne. Mobil si pripojis do line in. Aj ked nejak nechapem preco by si pustal hudbu z mobilu ked mas pred sebou PC...
Spoiler: ukázať
i7 4770k+HE-02/Z87 Plus/4x4GB DDR3/RX5700XT Strix/250GB EVO840/1TB QVO/Define R4+4xA14/P-660/Essence STX/U2718Q/K70Mk.2 LP/G500s
Onkyo A9010/custom JPA100SE amp, custom speakers (SPH165KEP+DT350NF), AR5BT
Onkyo TX-RZ740, custom speakers (Dayton ND105/ND91+Peerless NE25VTS-04/Dayton ND25FA), custom sub (Dayton UM10 + Monacor SAM500D)
Synology DS418 + 4x4TB Red, Mikrotik hAP AC, 1Gb Antik

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1703
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Pripojenie aktivných repro 2.0 + 1.0

Príspevok od užívateľa marfan » So 30. Dec, 2017, 19:39

Už som si to vyriešil. Čo mi napísal Jednoduska tak to je riešenie ale nakoniec som kúpil komplet repro 2.1 takže som to už potom neriešil.

O tom, že sa to dá napojiť na zvukovku viem, len som chcel aby som mohol ešte BT receiver napojiť a hrať hudba bez toho aby bol počítač zapnutý kde by to bolo zapojené.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Napísať odpoveď

Návrat na "Zvuk a PC"