zapojenie TV a repro

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
hovnival
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 139
Dátum registrácie: So 31. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

zapojenie TV a repro

Príspevok od užívateľa hovnival » Ut 09. Okt, 2018, 20:37

Caute,

prednedavnom som kupil novu telku a nejako som si nevsimol ze nema ziaden analog audio vystup. Jedine co ma je Opticky a bluetooth. Rad by som to ale prepojil s mojimi repro od PC (CR4-ky). Tie ale zas nemaju digital vstup iba analog.
Nasiel som nieco take

Kód: Vybrať všetko

https://www.aliexpress.com/item/Digital-Optical-Coaxial-Toslink-Signal-to-Analog-Audio-Converter-Adapter-RCA-Digital-To-Analog-Audio-Converter/32875222242.html?spm=2114.search0104.3.42.6525c0b5W6eym3&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10320_10065_10068_318_10547_319_5727315_10696_10084_10083_10618_452_10304_10307_10820_532_10821_5727215_204_10843_10059_10884_10887_100031_320_10103,searchweb201603_60,ppcSwitch_0&algo_expid=8d14a12f-22b4-4562-8e89-37ef6ef9433b-8&algo_pvid=8d14a12f-22b4-4562-8e89-37ef6ef9433b&priceBeautifyAB=0
Myslite ze by mi to splnalo co potrebujem? Ako pise ze to je prevodnik tak azda by to mohlo fungovat.

Pripadne mate iny navr aho to poriesit?

Vdaka.
OS:WinX764bit/CPU:Intel i5 2500k 3.3@4.0 cooled by Ninja//Ram: 2x2GB DDR3 /asrock pro3/GPU: Sapphire 7870//HDD:WD 6400AAKS//Zdroj:Seasonic S12II-500 500W,monitor: 27" iiyama

Užívateľov profilový obrázok
kllr007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1760
Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Bydlisko: Žilina - Lietavská Lúčka

Re: zapojenie TV a repro

Príspevok od užívateľa kllr007 » Ut 09. Okt, 2018, 22:21

Nemá ani 3.5 Jack na slúchadlá ako výstup ?
MB: Asus Prime Z370-P; CPU: Intel Core i7 8700K; CPU FAN: Noctua NH-D15; GPU: EVGA GTX 1070 SC; RAM: 16GB Corsair LPX 3000; SSD: Crucial BX300 480GB + Samsung EVO850 1TB; PSU: EVGA SuperNova G2 750W; Case: Fractal Design Define C; LCD: BenQ EW277HDR; MOUSE: Logitech MX Master + Razer Goliathus; KEYBOARD: Logitech G710+; Repro: MicroLab Solo6C; OS: Windows 10
NB: Lenovo IdeaPad 720 (i5-7200U+RX560)
Phone: Samsung Galaxy S8

Užívateľov profilový obrázok
hovnival
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 139
Dátum registrácie: So 31. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: zapojenie TV a repro

Príspevok od užívateľa hovnival » Ut 09. Okt, 2018, 23:24

Nie nema... len opticky. Keby mala jack tak je to len zastrcit kablik :)
OS:WinX764bit/CPU:Intel i5 2500k 3.3@4.0 cooled by Ninja//Ram: 2x2GB DDR3 /asrock pro3/GPU: Sapphire 7870//HDD:WD 6400AAKS//Zdroj:Seasonic S12II-500 500W,monitor: 27" iiyama

adam102
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 88
Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Košice

Re: zapojenie TV a repro

Príspevok od užívateľa adam102 » St 10. Okt, 2018, 22:49

Kedysi davnejsie som kupoval podobnu krabicku, akurat 5.1, na prepojenie TV a starych Genius reprakov cez optiku.
Objednal som nejaku najlacnejsiu cinsku patlaninu a fungovalo to presne podla predstav.
Samozrejme nebola ziadna poziadavka na kvalitu zvuku.

Užívateľov profilový obrázok
hovnival
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 139
Dátum registrácie: So 31. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: Bardejov
Kontaktovať užívateľa:

Re: zapojenie TV a repro

Príspevok od užívateľa hovnival » Št 11. Okt, 2018, 15:32

Dakujem. Objednal som aj ja, ale nie tu uplne najlacnejsiu, ale trocha inu. Dufam ze bude fungovat :)
OS:WinX764bit/CPU:Intel i5 2500k 3.3@4.0 cooled by Ninja//Ram: 2x2GB DDR3 /asrock pro3/GPU: Sapphire 7870//HDD:WD 6400AAKS//Zdroj:Seasonic S12II-500 500W,monitor: 27" iiyama

Dunar
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1981
Dátum registrácie: Ne 06. Sep, 2015, 12:17

Re: zapojenie TV a repro

Príspevok od užívateľa Dunar » Po 15. Okt, 2018, 15:37

Nema to prečo nefungovať.

Užívateľov profilový obrázok
diemkej
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1314
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Bydlisko: Rimavská Sobota/Košice

Re: zapojenie TV a repro

Príspevok od užívateľa diemkej » Št 18. Okt, 2018, 09:10

Tiež som to riešil prednedávnom, ale nakoniec som to vyriešil ináč. Každoádne som narazil na takéto vecičky.

2.0 - https://www.aliexpress.com/item/Powstro ... st=ae803_4

5.1- https://www.aliexpress.com/item/ALLOET- ... st=ae803_4
https://www.aliexpress.com/item/DTS-AC3 ... 3a3bc89c99
Desktop | MB MSI B350 PC MATE | CPU AMD Ryzen 5 1600 3,2GHz@3,8GHz 1.325V + Alphacool Eisbaer 120 + 240 | RAM Corsair Vengeance LED 16GB KIT DDR4 3000MHz@3200MHz 1.36V | VGA GIGABYTE GeForce GTX 1080 G1 Gaming 8GB GDDR5X | SSD Samsung 750 EVO 250GB | HDD Western Digital Blue 3TB | CASE Phanteks Eclipse P300 Tempered + Be quiet! Silent Wings 3 140mm PWM & 3x Be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM | PSU Seasonic Focus Plus 550 Gold | LCD AOC Q3279VWF 32" MVA + Samsung SyncMaster BX2331 23" LED | Mouse Logitech G703 Lightspeed | Mousepad OZONE Ground Level Evo XL | Keyboard Ajazz AK33 RGB | Soundcard Creative Sound Blaster X-Fi HD | Headset Kingston HyperX Cloud Core + Brainwavz Memory Foam Oval Angled Earpads | Speakers Microlab Solo6C

Notebook | Lenovo Ideapad Y50-70 | CPU Intel Core i5 4200H Haswell 2,8GHz/3,4GHz | RAM 2x4GB DDR3 1600MHz | VGA nVidia GeForce GTX860M 2GB GDDR5 | SSD Samsung 840 EVO 250GB | LCD 15.6" LED 1920x1080 | CoolingPad CoolerMaster NotePal U3

Napísať odpoveď

Návrat na "Zvuk a PC"