Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)

Bitcoin, Litecoin atď.
Všetky informácie o kryptomenách nájdete sem
Marty20
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Ne 09. Feb, 2014, 21:05

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa Marty20 » Št 13. Feb, 2014, 21:27

:-( litecoin stale klesaaaa

Užívateľov profilový obrázok
drastyk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 411
Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Bydlisko: Bratislava (27)

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa drastyk » Št 13. Feb, 2014, 21:49

tak treba nakyupovat aby neklesal...
Spoiler: ukázať
MB: Asus Z170 Pro Gaming CPU: i7 6700K@4,5Ghz VGA: Gainward GTX 1070 PSU: Seasonic s12 520 W RAM: Corsair 16GB@3000 Mhz CASE: Define R3 Black Pearl Monitor: Benq 2411z 144Hz" Repro: Focal Alpha 65 DAC: Audient iD14 & nuForce uDac 2 Sluchádlá: Sennheiser HD 598

Bumpy_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2629
Dátum registrácie: Ne 14. Feb, 2010, 11:06
Bydlisko: Praha

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa Bumpy_SK » Pi 14. Feb, 2014, 00:31

| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | ZOTAC 1060 6GB | Samsung 850 250GB | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl | BenQ BL2420PT | Lenovo Explorer | ZOWIE EC1-A | TAITO | SideWinder X4 | Playseat Challenge | Logitech DFGT |
MBP 13" A1502

Užívateľov profilový obrázok
overlordslovak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
Bydlisko: Huncovce

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa overlordslovak » Pi 14. Feb, 2014, 21:55

keby som zohnal tuto dosku ALZA / ASROCK za 80 € bol by zaujem? idem zohnat z nemecka alebo neviem odkial tak dajte vediet do pondelka..pripadne nejaka zaloha..
i7

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7171
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Pi 14. Feb, 2014, 23:01

huraa, 280x tazia po mesiaci znova ... skoda, ze ked je karta sama dava 725 a ked su tri tak len 699 :)
A mozeme uzatvarat stavky ako dlho vydrzi LC power :hysterical:
[......]

Užívateľov profilový obrázok
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 750
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Ne 16. Feb, 2014, 16:58

Zdravím :) Vie mi niekto poradiť s problémom? Mám 1x R9 290 od XFX a nemôžem sa dostať cez intesity 13 a 540kH/s bez HW errorov.

- Je možné, že je to kvôli 2GB RAM a tým pádom mi nedovolí nastaviť vyššiu thread-concurreny ako 12224?
- Pomôže výmena ram za 4/6GB k tomu aby som nastavil vyššie TC a tým pádom sa dostal na I 20 bez HW errors?

Vďaka za odpoveď. :)

Užívateľov profilový obrázok
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2423
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51
Bydlisko: Kosice

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa ZoranICS » Ne 16. Feb, 2014, 18:08

thread concurrency 32767 na vsetky 290 aj X ;) Na vsetkych 290 bezim toto bez problemov a mam 995kh na kartu.

Užívateľov profilový obrázok
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 750
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Ne 16. Feb, 2014, 18:10

Takže potrebujem viac RAM, aby som mohol nastaviť takú TC ako píšeš, áno? :)

Užívateľov profilový obrázok
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2423
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51
Bydlisko: Kosice

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa ZoranICS » Ne 16. Feb, 2014, 18:15

nie, nepotrebujes... miner vyuziva RAM na karte, nie systemovu...

Užívateľov profilový obrázok
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2423
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51
Bydlisko: Kosice

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa ZoranICS » Ne 16. Feb, 2014, 18:19

LordKJ napísal:A mozeme uzatvarat stavky ako dlho vydrzi LC power :hysterical:
Podla mna uz aj umrel :D

Aky mas script? mne davaju karty uplne rovnake vysledky ked je ich viac ako ked su same... A to najvacsi masaker co som rozbehaval bola 6970+7870+290... tri rozne architektury aaj tak vsetko ficalo bez problemov... :?

Užívateľov profilový obrázok
Bamma_boy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 750
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Ne 16. Feb, 2014, 18:24

ZoranICS napísal:nie, nepotrebujes... miner vyuziva RAM na karte, nie systemovu...
Keď nastavím TC viac ako 12224 čo i len o 512 vyššie, tak cgminer vyhodí "Error -4", nejaká rada? :(

Užívateľov profilový obrázok
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2423
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51
Bydlisko: Kosice

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa ZoranICS » Ne 16. Feb, 2014, 18:34

mas jedinu kartu v stroji? ktore ovladace mas nainstalovane? postni cely script. bez stratumu a usera/hesla - to nie je dolezite :D

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7171
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ne 16. Feb, 2014, 18:49

ZoranICS napísal:
LordKJ napísal:A mozeme uzatvarat stavky ako dlho vydrzi LC power :hysterical:
Podla mna uz aj umrel :D
Potom ako umrel platimax za 300euro a vybornej kupe chieftecu ktory nema ziadny problem tak tomu LC power verim.
[......]

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa pipo137 » Ne 16. Feb, 2014, 19:13

Pokial viem, tak treba mat aspon tolko systemovej ram kolko ma jedna grafika v rigu, teda v pripade 290 sa hodi mat aspon 4GB systemovej ram na to, aby sa to dalo nastavit naplno ;)
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2423
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51
Bydlisko: Kosice

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa ZoranICS » Ne 16. Feb, 2014, 19:17

Enermax nepatri medzi znacky ktore by som sebe kupil... Chieftec robi skrinky a zdroje pre servre - tam by som dovreu mal, nejake tie skusenosti uz musia mat za tie roky co to robia... LC power 500ku som mal par rokov dozadu - to bol silvestrovsky ohnostroj :D

Ja sa tiez opytam... cgminer mi uplne random zomrie... niekedy taha aj cez 48h a niekedy umrie po necelej hodke... Nejake napady? Pre info - iba v strojoch s 290kami.
pipo137 napísal:Pokial viem, tak treba mat aspon tolko systemovej ram kolko ma jedna grafika v rigu, teda v pripade 290 sa hodi mat aspon 4GB systemovej ram na to, aby sa to dalo nastavit naplno ;)
Ja vychadzam z toho ze mi tu akura bezi cerstvo poskladany miner s 2x 290 + 270x a obsadenej RAM je menej ako 1GB. Je pravda ze v stroji je 8... A, zmena TC sa odzrkadli len na vyuzitej RAM na danom GPU - na systemozej ziadna zmena... Ale mozes mat pravdu - nehadam sa :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Kryptomeny"