Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)

Bitcoin, Litecoin atď.
Všetky informácie o kryptomenách nájdete sem
Užívateľov profilový obrázok
643
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1410
Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava - Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa 643 » Po 09. Dec, 2013, 20:45

windows server 2012, cgminer 3.7.2 a driver najnovsi ofic...

plao
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 732
Dátum registrácie: Po 25. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Velke Zaluzie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa plao » Po 09. Dec, 2013, 21:29

ze by ten win server tomu tak pomohol :)

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7227
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 09. Dec, 2013, 21:40

overlordslovak napísal:aká GPUcka sa momentalne najviac oplati? bol som na tom ze AMD R9 280X ale uz som z toho mimo :D
280x - 290, podla dostupnosti... cca 2.5-2.6kH/watt
[......]

Užívateľov profilový obrázok
overlordslovak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 344
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
Bydlisko: Huncovce

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa overlordslovak » Po 09. Dec, 2013, 23:01

LordKJ... kukam ze prakticky si moj sused :D
i7

Užívateľov profilový obrázok
hornik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 03. Dec, 2013, 15:13
Bydlisko: Bratislava

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa hornik » Ut 10. Dec, 2013, 12:31

ja mam 2x 7970 (Saphire), obe pretaktovane na 1050/1500 bez navysenia napatia (default 950 jadro) stabilne idu 733kHs
mam aj 1x 280x (Asus), podtaktovana na 1050/1500 (default 1070/1600) a ide len 730kHs. na defaulte sla 666kHs, pretaktovana na 1100 dokonca len 630kHs.

aj tak to vidim na 2-3 mesiace dolovania, potom to bude nerentabilne. umrtvim LTC na disku a uvidime, ci vyskocia.
exminer :)

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa djkakadu » Ut 10. Dec, 2013, 12:50

stevo_k1 napísal:djkakadu, ako sa ti podarilo dostat z hd7950 720Khash? Ja mam 7970 pretaktovanu na 1200 a 1900 pamat a da mi 580Khas/s. Mohol by si pls. sem pastnut tvoj konfigurak cgmineru? Aku mas verziu driverov a aky OS? kolko systemovej RAM?
môj spúšťací príkaz pre 1x7950 WindForce 3 (719kh/s):

Kód: Vybrať všetko

--scrypt -I 20 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 24000 --gpu-engine 1190 --gpu-memclock 1250 --temp-target 73 --auto-fan -o adresa -u worker.name -p password -o adresa2 -u worker.name -p password
môj spúšťací príkaz pre 2x7950 WindForce 3 (669kh/s + 680kh/s):

Kód: Vybrať všetko

--scrypt -I 19 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 24000 --gpu-engine 1120 --gpu-memclock 1250 --temp-target 73 --auto-fan -o adresa -u worker.name -p password -o adresa2 -u worker.name -p password
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Bydlisko: BA

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa Kknightley » Ut 10. Dec, 2013, 13:35

nie vždy však platí pre -I 20 že čím vyššie číslo tým väčšia efektivita ...

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7227
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ut 10. Dec, 2013, 16:00

vsetky karty mi bezia na I20
[......]

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7283
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 10. Dec, 2013, 16:30

chalani, ma cgminer nejaku featuru, ze sa pri odpojeni od poolu (napr problem s netom) automaticky po nejakej dobe snazi reconnectnut a pokracovat? Dost to nasere, ked necham pc bezat na vikend a on sa kvoli chvilkovemu vypadku netu od 18.00 v piatok az do pondelka rana nevie pripojit nazad a pokracovat...cisty strateny cas. Ako toto riesit?
Cudaminer nema problem, ten skusa kazdych 15s. No tuna mam radeon kartu, takze cudaminer sa nekona...
Ryzen 7 3700X, SilentiumPC Fera 3, Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H, Case fans 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1480
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Humenné (23)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa djkakadu » Ut 10. Dec, 2013, 16:37

Odporúčim ti CGWatcher. :good:
djk@k@du ! oNLy All

Užívateľov profilový obrázok
643
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1410
Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava - Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa 643 » Ut 10. Dec, 2013, 17:25

jj cgwatcher to zvadne

urgi
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 9
Dátum registrácie: Št 05. Dec, 2013, 15:02

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa urgi » Ut 10. Dec, 2013, 18:23

Mirdis napísal:Tak ty si riadny bojovnik :D ked dosiahnes 2$ a notebook este bude zit , tak poklona :D
tak uz mam $2.32 jeee
http://imageshack.us/a/img585/5607/3qt6.png

Užívateľov profilový obrázok
hornik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 253
Dátum registrácie: Ut 03. Dec, 2013, 15:13
Bydlisko: Bratislava

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa hornik » Ut 10. Dec, 2013, 19:16

urgi napísal:
Mirdis napísal:Tak ty si riadny bojovnik :D ked dosiahnes 2$ a notebook este bude zit , tak poklona :D
tak uz mam $2.32 jeee
http://imageshack.us/a/img585/5607/3qt6.png

tomuto sa hovori duch bojovnika :-D
exminer :)

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa Asnod » Ut 10. Dec, 2013, 19:20

Urgi ty patris s tou mining gpu do siene slavy, nie kazdy by mal na toto odvahu a nervy :D
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

jurajz
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 116
Dátum registrácie: Ut 10. Dec, 2013, 22:07

Re: Bitcoin mining (informácie, problémy, skúsenosti...)

Príspevok od užívateľa jurajz » Ut 10. Dec, 2013, 22:23

Cavte,
mozem sa spytat, ze aky SW pouzit na to, aby som do minovania LTC vedel zapojit CPU i53570K a integrovanu grafiku? To je domaca zostava a v praci mam intel nejake dvojjadro s domacou kartou MSI 8800GT, ale tu grafiku neviem zapojit do minovania...
Skusal som cgiminer 3.1.0 /intel dvojjadro 2kH/, 3.7.2 /intel i5+HD400 okolo 12kH, ale nezapaja CPU/ a cpu miner 2.2.2 som ani nerozbehal.
Registrovany som na pooloch stratum+tcp://eu.stratum.ltc.nushor.net:3333, mine.pool-x.eu:9000, http://spare.ozco.in:9333 .

Dakujem

Napísať odpoveď

Návrat na "Kryptomeny"