Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa spencer » Ne 30. Jún, 2013, 14:09

čavte ľudia preinštaloval som kamarátovi win 7 64-bit . po nainštalovani driverov ako takých sa dívam do my computer a ukazuje tam len jednu časť pevného disku oddiel "C" , oddiel "D" vôbec nezobrazuje má na ňom svoje data ktoré potrebuje , je nejaká možnosť aby sa tam ten sviniar ukázal ? pri inštalácii som vôbec nemenil veľkosti diskov iba som dal formatovať "C" a rovno potvrdil inštaláciu na tento oddiel s "D" som nerobil nič , skúsil som teda vložiť disk s windowsom do mechaniky a pri výbere kde chcem inštalovať systém som si len overil či tm ešte vôbec ta particia je , a skutočne je , je vedľa nej napísané že je systémová , pri oddieli "C" je zas písané že je logická ako by to bolo opačne :/ . nechce sa mi paprať so zalohovaním 250GB súborov cez linux a ani niet kam .cez program na úpravu particií som mohol vidieť obsah toho disku ak oto že teda nemôžem nrmálne v prieskumníku ?
je v tom šalat riadný teda :) poraďte čo by ste robili dik chlapi .
Naposledy upravil/-a spencer v Ne 30. Jún, 2013, 14:58, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa Mimiik » Ne 30. Jún, 2013, 14:54

Mal tam W8 alebo dynamicky disk? Ak tam bol dynamicky disk tak ti s formatovanim c sformatovalo cely hdd
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa spencer » Ne 30. Jún, 2013, 15:01

tie súbory všetky na tom disku sú :) ono len ten disk nie je vdieť v prieskumníkovi , skratka mal win 7 - 32 bit ja som mu preinštaloval na 64bit a s diskami nemal nič špecialne robené klasická inštalácia , práve som s nim volal potvrdil že môžem sformatovať celý disk a nanovo ho rozdeliť tým by sa mal problém vyriešiť nemal tam citlive data
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 9920
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa Andre » Ne 30. Jún, 2013, 15:12

Budem hadat, vymazal si ten 100MB Systemovy oddiel, ked si formatoval oddiel na ktorom mas teraz Win.
Normalne nabootuj dvd ako ked instalujes Win, ale daj opravit instalaciu, je tam viac moznosti.
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7114
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 30. Jún, 2013, 15:19

pismeno priradene ma? ako vies ze tam ta particia je?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

energyxtc
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 83
Dátum registrácie: So 16. Máj, 2009, 11:45
Bydlisko: Lučenec

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa energyxtc » Ne 30. Jún, 2013, 15:41

skús sa na disk pozrieť v časti "správa počítača" (vo win 7 vyhľadáš zadaním napr. "správa" v štart ponuke dole). potom v okne čo sa otvorí daj ukladací priestor a správa diskov. tam si pozri ako ho vidí daný spustený windows a keď, prípadne mu priraď písmeno aké chceš (ak nie, problém bude niekde inde :) )

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa spencer » Ne 30. Jún, 2013, 15:44

písmeno priradené práveže nemá ,, ten obsah je vidieť cez jedného partition manažera . ale len pozerať sa dá nie zmeny ani čítať . skúšal som priradiť ale vizeralo to e som to priradzoval skôr tak len informativne pre seba :/ radšej som teda zvolil nové rozdelenie disku spolu so stratou dát .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20692
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa dexterav » Ne 30. Jún, 2013, 15:53

ak nemá priradené písmenko Win ho nebude vidieť :)
alebo som niečo nepochopil?
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa spencer » Ne 30. Jún, 2013, 16:03

andrejsvk neinšaloval som win prvý-krát ale v tomto máš možno pravdu možno som predsa dal zmazať ten 100mb oddiel sakriš :facepalm:
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7114
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 30. Jún, 2013, 17:41

ten 100MB oddiel s tymto vobec nic nema.
mal si tomu priradit pismeno a mal by si to vyriesene.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa spencer » Po 01. Júl, 2013, 15:18

Shyro kde som to.u mal priradiť písmeno? pri novej inštalácii som nič nemusel priradovat
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20692
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 01. Júl, 2013, 18:24

snád vo wine, niekdy starití win prehľad
možno 90% problémov win nevidí partíciu je nepriradené písmeno :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1873
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa spencer » Po 01. Júl, 2013, 18:34

ale ako mu ho priradím keď ho win nevidí ? niekde mimo windowsu jedine alebo cez program . cez program som skúšal ale neúspešne .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20692
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 01. Júl, 2013, 19:04

ak ten oddiel nevidí ani napr partition home wizard tak je veľká pravdepodobnosť že už nieje čo vidieť :)
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Andre
Audio expert
Audio expert
Príspevky: 9920
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina

Re: Oddiel "D" sa nezobrazuje v exploreri .

Príspevok od užívateľa Andre » Po 01. Júl, 2013, 21:05

automaticka oprava ako som pisal nepomohla? nechce sa mi verit
i7-4790K 4,5GHz 1,1V delid| Noctua D15S + 2x Noctua P12 | MSI Z97 GAMING 3 | 16GB DDR3 | Samsung 850 EVO 500GB | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite + 2x out Noctua S12A
Corsair Scimitar Pro + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush MX Red + CM wrist rest | Dell P2414H
Topping DX3 Pro + Focal Alpha 65 / Beyerdynamic DT 150 + Brainwavz pads

Napísať odpoveď

Návrat na "Pevné disky, SSD, úložný priestor a mechaniky"