hdd

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

hdd

Príspevok od užívateľa Mirdis » Ut 18. Apr, 2006, 13:56

Zdravim...Mam taky problem ked kopirujem z jedneho disku na druhy tak mi rychost kolise...klesne az na 2mb/s a potom opat zvysi a opat klesne a spomali to cely pocitac...MAM athlon 2100xp,MSI KT400 2x 256ram a na jednom ide kably mam oba hdd master je 80 gb hitachi ktory je rozdeleny na 10gb system a 70gb data a slave je 40gb wester digital kable su v poriadku...teploty tiez...neviem cim to moze byt :E

Užívateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1072
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: prievidza
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Patko19 » Ut 18. Apr, 2006, 17:05

skus defragmentovat tie HDD. urcite to pomoze

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mirdis » Ut 18. Apr, 2006, 17:21

Patko19 napísal:skus defragmentovat tie HDD. urcite to pomoze
ani to nepomaha uz som to robil

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 18. Apr, 2006, 17:26

- zeby to bolo HDDiskom ?? :roll:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mirdis » Ut 18. Apr, 2006, 17:35

crux2005 napísal:- zeby to bolo HDDiskom ?? :roll:
pochybujem rychlost je niekedy dobra a s.m.a.r.t je uplne ok

Užívateľov profilový obrázok
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1353
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Ba-To

Príspevok od užívateľa AjsTi » Ut 18. Apr, 2006, 17:54

Mirdis napísal:
crux2005 napísal:- zeby to bolo HDDiskom ?? :roll:
pochybujem rychlost je niekedy dobra a s.m.a.r.t je uplne ok
Na jednom kabli mas dva hdd a cudujes sa ze Ti to kolise ? :x 8) Daj to kazde na zvlast kabel a skus kopirovat. Ak by nezabralo , skus pozret akle mas ovladace na IDE zariadenie , resp. co mas za radic instalovany , ci defaul MS alebo VIA co mas k doske.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mirdis » Ut 18. Apr, 2006, 17:58

ovladace som instaloval nove via hyperion

EDIT by Jerry973: Na odosielanie odpovede pouzivaj "POSLAT ODPOVED" a nie "CITOVAT" :idea:

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mirdis » So 29. Apr, 2006, 22:44

HDD som dal zvlast ale aj ta to nepomohlo :E

Užívateľov profilový obrázok
instructor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa instructor » Št 08. Jún, 2006, 21:39

nemas nahodou rozdielne FATky na tych diskoch?

Užívateľov profilový obrázok
Mirdis
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2415
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Stará Ľubovňa/Prešov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mirdis » Pi 09. Jún, 2006, 18:46

nie nemam..ale uz som dal zvlast tie disky a ide to celkom v pohode.. :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Pevné disky, SSD, úložný priestor a mechaniky"