Obnovenie dát

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
xvydra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 489
Dátum registrácie: St 27. Aug, 2008, 16:39
Bydlisko: Bratislava

Obnovenie dát

Príspevok od užívateľa xvydra » So 01. Aug, 2020, 11:17

Zdravím. Stala sa mi taká nepríjemná vec. Robil som cez wintousb inštalačné usbcko a nejako mi pomenilo písmená diskov. USB malo nejakú chybu a tak zmenilo inštaláciu na m2 disk 930mb kde bolo 900gb hier. Je nejaká možnosť obnovenia? Aby bola zachovaná štruktúra zložiek? Lebo som to skúšal cez wondershare recoverit ale nenaslo absolútne nič.

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4884
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Obnovenie dát

Príspevok od užívateľa Chris » Po 03. Aug, 2020, 00:29

cim viac tam zapises, ty mensia sanca ze obnovis.

Skus recuva
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2247
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Obnovenie dát

Príspevok od užívateľa patro16 » Po 03. Aug, 2020, 08:37

skus getdataback
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black+NT-H1
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Sapphire RX 580 8GB Nitro+ Special Edition
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 & HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G >CPU: Intel Core i5-2520M, RAM: 2x4GB 1600MHz, GPU: HD3000 + Nvidia Optimus GT520M, HDD: WD Scorpio Blue 750GB 5400rpm, SSD: Intel 520 180GB
Mobile: Samsung Galaxy S20
Car: M3 2007 Black

Užívateľov profilový obrázok
michalesku
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 83
Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56

Re: Obnovenie dát

Príspevok od užívateľa michalesku » Po 03. Aug, 2020, 09:05

Ak chces povodnu strukturu nainstalovanych hier, tak tomu nedavam ani 0,000001% sancu.. Obnovoval som fotky a dokumenty z disku, ktory bol prepisany instalaciou, robil som to viacerymi softami a aj ked niektore z nich vyhrabali povodnu tabulku a snazili sa obnovit obsah, nic z toho nebolo kompletne pouzitelne..
Keby si chcel jednotlive subory, tak pri tych, ktore neboli prepisane, mas este sancu.. Ale kompletna hra? Ak by aj naslo povodnu strukturu, ako by si potom testoval, ci je to naozaj 100% povodny stav? Kazdu hru by si hral az do konca, ci sa nevyskytne nejaka chyba, ak je akykolvek subor poskodeny?
Toto nemas sancu docielit, pretoze tie programy (ked obnovujes povodnu strukturu) Ti nemaju ako oznamit, ze jeden subor ma povodny obsah a v inom uz bolo nieco prepisane..
Spoiler: ukázať
PC1: CPU Intel Core2 Quad Q9550 2.83GHz + Scythe Ashura SCASR-1000 | MB MSI P45-8D Memory Lover | RAM Kingston DDR2-1066 HyperX 4x2GB | VGA NVIDIA Quadro K4000 3GB | SSD Intel 520 Series 2x120GB RAID0 | HDD WD RE3 2x1TB RAID0 + WD Caviar Blue 2TB + WD Caviar Blue 500GB | DVD±RW Samsung SH-S224DB | DVD-ROM Plextor PX-130A | CD-RW Plextor Premium | FDD + Card Reader Teac FD-CR7 | Audio Creative SB Audigy 2 ZS Platinum + KOSS PRO4AA Titanium | TV AVerTV Hybrid+FM PCI A16D | PS Gigabyte ODIN Pro 550W Modular | Keyboard Fujitsu KB520 | Mouse ROCCAT Kone v2 + SteelSeries QcK mini | LCD Fujitsu P24W-6 IPS + Fujitsu B23T-6 LED
PC2: Dell Precision T1650 | CPU Intel Xeon E3-1240 v2 3.40GHz | RAM Samsung DDR3-1600 ECC 4x4GB | VGA NVIDIA Quadro K420 2GB | SSD Lite-On S900 128GB | HDD Hitachi 160GB | DVD±RW Philips DH-16ACS | Keyboard + Mouse SPEEDLINK Mediato 2.4GHz Wireless Deskset | LCD Fujitsu P24W-6 IPS (shared)
NB1: Fujitsu LIFEBOOK S782 vPro | 14" HD+ | CPU Intel Core i7-3540M 3.0GHz | RAM 2x8GB | SSD Samsung PM871a 512GB | 4G/LTE w/GPS | 2nd Battery | 2nd HDD | Port Replicator
NB2: Fujitsu LIFEBOOK E782 | 15.6" FHD | CPU Intel Core i7-3632QM 2.2GHz | RAM 2x4GB | SSD Plextor M6 PRO 256GB | 3G/UMTS w/GPS | 2nd Battery
2in1: Fujitsu STYLISTIC Q702 vPro | 11.6" IPS HD | CPU Intel Core i5-3427U 1.8GHz | RAM 4GB | SSD Toshiba 256GB mSATA | 4G/LTE w/GPS
NAS: Synology DS1515+ | CPU Intel Atom C2538 2.4GHz | RAM 2x8GB | Storage HDD Seagate IronWolf 4x4TB RAID5 + SSD Intel 520 Series 180GB

xvydra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 489
Dátum registrácie: St 27. Aug, 2008, 16:39
Bydlisko: Bratislava

Re: Obnovenie dát

Príspevok od užívateľa xvydra » Po 03. Aug, 2020, 09:38

Skúsil som ale našlo iba ten Windows ktorý sa tam kopíroval

marfan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1718
Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Veselé pri Pieš
Kontaktovať užívateľa:

Re: Obnovenie dát

Príspevok od užívateľa marfan » Ne 16. Aug, 2020, 17:23

Takéto veci bežne robím cez GetDataBack s tým, že musíš preskenovať všetky sektory a ak to nebolo všetko prepísané tak sa to dá obnoviť. A bude to presne tak ako si to mal.
Spoiler: ukázať
MB:ASUS PRIME X370-PRO, CPU:AMD Ryzen 7 2700x, RAM:2x8GB Patriot Viper 4 Black 3200MHz,CLADIC:Thermalte NiC C4,CASE: Fractal Core 3500, PSU:EVGA 650 G3, GPU:AMD XFX RX480 8GB, SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD:WD 1TB RED, GREEN ,Samsung 1TB,2TB, Samsung 750GB, LCD:DELL U2412M,

Napísať odpoveď

Návrat na "Pevné disky, SSD, úložný priestor a mechaniky"