Zmena prípony z D: na J:

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Zmena prípony z D: na J:

Príspevok od užívateľa kramer » Ut 05. Jan, 2016, 16:22

Zdravím mám menší problém potrebujem prehodiť príponu disku z D: na J:. V PC mi zdochol disk na Download súbory ale mal som tam nainštalované aj dáke programy ako AlZip či Bandicam dáta som si zo starého disku zálohoval ale po výmene disku my na nový disk dalo príponu D: a ja potrebujem nastaviť aby to mal ako starý J: aby mi fungovali programy a nemusel všetko prestavovať čo ma kde sťahovať a kde nahrávať. Za rady vopred ďakujem.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4367
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: Zmena prípony z D: na J:

Príspevok od užívateľa Odar » Ut 05. Jan, 2016, 16:26

..

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20690
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena prípony z D: na J:

Príspevok od užívateľa dexterav » Ut 05. Jan, 2016, 16:28

priamo vo wine
control panel
systém a zebezpečenie
ked klikneš potom pravým myšítkom na disk máš tam aj zmenu písmena
poprípade partition wizard free
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1453
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena prípony z D: na J:

Príspevok od užívateľa kramer » Ut 05. Jan, 2016, 16:39

Veľké ĎAKUJEM ja viem že na googl to ide ľahko nájsť ale najsamprv aj treba vedieť po anglicky a kým by som sa s tým babral v translatore tak mi bolo ľahšie napísať sem nakoľko viem že tu je dostatok skúsených ľudí a poradia rýchlejšie ako si to sám nájdem. Vedel som že to ide cez Win ale som to robil naposledy pred 6 rokmi tak som na to pozabudol.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Sabertooth 990FX (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB
WOT - YouTube - Twitch

Užívateľov profilový obrázok
mosqa
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 258
Dátum registrácie: Št 09. Dec, 2010, 11:30
Bydlisko: Sliac

Re: Zmena prípony z D: na J:

Príspevok od užívateľa mosqa » Ut 05. Jan, 2016, 17:37


Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4367
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: Zmena prípony z D: na J:

Príspevok od užívateľa Odar » Ut 05. Jan, 2016, 18:02

A na pozeranie videa, kde je to krok po kroku, dokonca netreba vediet ani po anglicky :rolleyes:
..

Napísať odpoveď

Návrat na "Pevné disky, SSD, úložný priestor a mechaniky"