Strana 3 z 3

Re: Klonovanie disku

Napísané: Ne 15. Máj, 2016, 09:27
od užívateľa Sky
Da sa naklonovat disk na particiu? HDD1 kde je OS (boot) na HDD2 kde su 3 particie - particia 1 a 2 s datmi, particia 3 prazdna kde by som to chcel naklonovat bez toho aby mi to zmazalo particiu 1 a 2. Co som videl tak to dava moznost zvolit len disk pricom mi to zmaze vsetky particie.

Re: Klonovanie disku

Napísané: Ne 15. Máj, 2016, 11:21
od užívateľa 4040
Na tom disku je OS ?

Re: Klonovanie disku

Napísané: Ne 15. Máj, 2016, 11:37
od užívateľa Sky
Nie, OS je len na HDD1 a ten chcem prehodit na particiu disku HDD2 (HDD1 pojde do inej zostavy)

Re: Klonovanie disku

Napísané: Ne 15. Máj, 2016, 12:21
od užívateľa mirjak
aky os?
ak je na partition 1 a Ty ho hodis na partition 3, bootloader moze mat problem. Pripadne presun data na hdd2 na part 2 a 3, nechaj volnu part1 a na nu naklonuj part1 z hdd1 (ak je naozaj os len 1 part)
Klonovanie particii vedel aj starucky norton ghost...
Kazdopadne ak su data dolezite, aj tak treba predtym backup a tym padom to mozes nasledne urobit akokolvek :-)

Re: Klonovanie disku

Napísané: Ne 15. Máj, 2016, 13:07
od užívateľa Sky
Win10, ale akurat som zistil ze je na GPT a druhy disk je MBR takze asi ani radsej nebudem spekulovat a nainstalujem ho nanovo.

Re: Klonovanie disku

Napísané: Pi 20. Máj, 2016, 20:19
od užívateľa satelit735
Mne ten easuUS nefunguje.. pokial som to robil tak, ze bezal win7 a on sa tvaril ze klonuje = vynechal tak 14GB, a to som sa nechytal notebooku. tak druhy pokus, vyberiem stary HDD, a spolu s novym SSD vlozim do stolneho PC, a skusam znovu easyUS, vysledok rovnaky, na Toshibe to nebootuje. PXE error.
takze skusim bud clonezilla, alebo redobackup, pripadne tu ci tam na acronis dobre referencie, nuz len neviem ci maju trial dobry..
aj ked, ani cista instalacia by nebola odveci, otazne je, kolko balastu by to vyhodilo, lebo Toshiba win7 po spusteni ma tusmi 2.5GB v RAM. ja na stolnom Pc co nonstop bezi 5 rokov a je presvinene ma tak 1.3GB. oba Win7 64bit. cista Win7 by mohla mat kludne aj 600-800MB :)