NTFS HDD sa zmenil na RAW

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa Famous » So 27. Sep, 2014, 13:22

No tym testdiskom som to uz dal cele precheckovat deep searchom. Naslo mi tie particie co su v screene. Ale ono ja som mal povodne jednu jedinu particiu 3TB. V tom testdisku som sa snazil hodit tam NTFS tabulku, ale spravilo to len to co je v screene. Takze neviem fakt.
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4405
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa shajek » So 27. Sep, 2014, 13:26

nic s tym uz, evidentne to uz nieco dokurvilo ... maximalne si mozes pozriet cez testidsk co je na tych paritciach a ak nic tak si proste prisiel o data. Nabuduce rovno testiskom .. zachranil mi uz asi 10diskov a 20tb dat .. 90% z nich bolo plne citatelnych lebo ja som uz medzitym stihol na ten disk nainstalovat windows :D ale naslo vacsinu a zachranilo
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa Famous » So 27. Sep, 2014, 13:36

No tak to je v prdeli, ani tym testdiskom na tych particiach nic nebolo. Este skusim softy nejake, ak by ti este nieco napadlo, daj vediet.
Este som rozmyslal, ze vsetky tieto particie zmazat, mat cely disk nealokovany, neformatovany a tak to dat checknut. Posledna moznost asi.... Ale hneva ma to, ze to ukazuje len 746GB a nie 3TB
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4405
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa shajek » So 27. Sep, 2014, 13:46

ked zmazes a vyhladas tak najde tie zmazane ... to je na nic ... evidente uz ten disk nieco posahalo ... tak isto ako moj prvy raz co som prisiel o 1TB dat lebo som skusal utility od vymyslu sveta az sa to dojebalo nakoniec testdisk nieco vytiahol ale bieda a nic ... ono to ze ukazuje 746 je prvy znak toho ze uz sa tam nieco rypalo lebo minimalne po deepsearchu musi najst tu pariticu
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa Famous » So 27. Sep, 2014, 14:17

Ale pozeral som, ukazuje to len 746GB, aj ked je to GPT. To je volaka volovina podla mna. Zrusil som vsetky particie (Tie tri 10MB). Mam momentalne 746GB nealokovaneho miesta. Rozmyslam, ze to znova prebehnem testdiskom alebo to dam nanovo formatovat na NTFS (rychle formatovanie, budem dufat, ze to bude mat uz normalnu kapacitu) a skusim GetDataBack alebo nejake ine softy na recover suborov po formatovani. Ale to uz je posledna moznost sa obavam. Tvoj nazor?
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4405
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa shajek » So 27. Sep, 2014, 14:26

ze je to uz stratene
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Famous
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: Ut 14. Sep, 2010, 20:24
Bydlisko: HC

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa Famous » So 27. Sep, 2014, 14:29

Ehm, to si ma moc nepotesil... No nic, budem skusat dalej, uz to horsie byt nemoze. Len ta velkost sa mi stale nejak nezda.
CPU: R7-3700X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF GPU: MSI Gaming X Trio 2080
RAM: Kingston 2x8GB, 2400CL12 @ 3200CL16 SSD: Samsung 970 EVO, 500GB HDD: WD Red 3TB
PSU: EVGA G2 550 CASE: Fractal Meshify C

majkicimo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Po 07. Mar, 2011, 02:00

Re: NTFS HDD sa zmenil na RAW

Príspevok od užívateľa majkicimo » Pi 08. Jan, 2016, 22:42

Prosim moze mi niekdo pomoct zo zmenou z raw na ntfs.
Lebo sa neviem akosi z toho vysomarit.Vdaka

Napísať odpoveď

Návrat na "Pevné disky, SSD, úložný priestor a mechaniky"