nova funkcia

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12237
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

nova funkcia

Príspevok od užívateľa Per » Ne 03. Dec, 2017, 08:54

vsimol som si ze win si po restarte zapamata co bolo spustene
nieco ako spanok,akurat,ze sa pc uplne vypne..

toto je funkcia co prisla z fall updatom ?
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12978
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 03. Dec, 2017, 12:01

ano
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5222
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa Leon » Ne 03. Dec, 2017, 12:16

hmm, od začiatku to robilo najprv pri vypnutí PC, tak som PC vždy reštartoval. Teraz už aj pri reštarte ? Ako teraz docieliť fresh start winu?
.

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12978
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 03. Dec, 2017, 17:41

Je to fresh start
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12237
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa Per » Ne 03. Dec, 2017, 23:40

nj,,asi to bude nieco ine ako hybernacia

mne to vyhovuje..praca je tam kde bola..film v rovnakej minute ako bol..hudba detto..

temu som zalozil hlavne preto,ze som fall update sa riesil hlavne o zmene dizajnu..a tuto funkciu tam nespominali..

ten Fluent dizajn je tak sakra podobny tomu co je,ze som si vobec nicoho nevsimol..samozrejme,ak mi niekto prstom ukaze, ze tu si vsimaj...tak uvidim rozdiel
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

maso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2017, 15:11

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa maso » Po 04. Dec, 2017, 09:43

ako to vlastne funguje,, zostáva to zapísané na ramkách ? ale ako treba povedať že konečne nejaká rozumná funkcia po update

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4279
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa lacika » Po 04. Dec, 2017, 10:07

Leon napísal:
Ne 03. Dec, 2017, 12:16
hmm, od začiatku to robilo najprv pri vypnutí PC, tak som PC vždy reštartoval. Teraz už aj pri reštarte ? Ako teraz docieliť fresh start winu?
power switch off :D
PC1: Intel Pentium G3258 @4.4GHz, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM, Asus GTX 560Ti DC 1gd5 @950/2150MHz, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430, Zalman Z1, Asus Xonar U1 + Samson SR 850 RR one moon, LG IPS235P
Other: Lenovo MOTO G5 3GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12237
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa Per » Po 04. Dec, 2017, 10:23

maso napísal:
Po 04. Dec, 2017, 09:43
ako to vlastne funguje,, zostáva to zapísané na ramkách ? ale ako treba povedať že konečne nejaká rozumná funkcia po update
v ramke nie,kdze pc vypnes..skor na disku

skor ma zaujima,ci sa cely obsah ram,zapise na disk..lebo toto bolo mozne uz aj predtym vynutit ..snad aj na win XP
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

maso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 10
Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2017, 15:11

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa maso » Ut 05. Dec, 2017, 09:21

tak to ale nie je moc dobre ked si tym zahlcujes disk, mi to pride trosku zbytocne

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12237
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa Per » So 09. Dec, 2017, 01:43

uz to aj tak nejak nefunguje
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12237
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: nova funkcia

Príspevok od užívateľa Per » Po 18. Dec, 2017, 02:34

Šak sa to z disku vymaze po štarte. Ale už to aj tak odobrali tu funkciu
/music project
i7 6700K - 1080 Ti - 16GB RAM

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"