Microsoft Edge

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11375
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Microsoft Edge

Príspevok od užívateľa Per » Št 27. Apr, 2017, 21:25

to fakt tento kram nema ziadne kontkex menu,po stlaceni praveho tlacitka na myske,alebo to tak ide len mne ?

priklad,chcem oznacene slovo vyhladat v google..na ff ie a vsade inde to ide ked na to slovo kliknem,vybehne kontextove menu atd..

tu vybehne akurat skopiravt a vybrat vsetko
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 501
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Microsoft Edge

Príspevok od užívateľa DankoPR » Pi 28. Apr, 2017, 07:46

Veru pravdu máš, sú tam iba tie 2 možnosti :D :D :D
Spoiler: ukázať
NTB1: Dell M3800 | i7-4712HQ | Quadro K1100M | 16GB RAM | 256GB SAMSUNG 850 SSD M.2 & 240GB Intel 535 SSD 2,5" | Windows 10
Coffee: Hario v60, Mokka Bialetti 3cup,Frenchpress Bialetti, Lodos Temp ručný mlynček

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11375
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Microsoft Edge

Príspevok od užívateľa Per » Pi 28. Apr, 2017, 07:55

Je ich aj viac,ale len ked mas aktivnu Cortanu..potom je vsetko ako ma..
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7425
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Edge

Príspevok od užívateľa newmi » Pi 28. Apr, 2017, 23:14

a ked ti to vadi, naco pouzivas Edge? Je problem nahodit si Firefox alebo Chrome?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: EUROCASE,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Netgear JNR3210 myBook DELL XPS M1330 myPhone Xiaomi Mi A1 myStation Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11375
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Microsoft Edge

Príspevok od užívateľa Per » Pi 28. Apr, 2017, 23:15

ff,blbne pod creator update,ako pisem v cu teme
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7425
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Microsoft Edge

Príspevok od užívateľa newmi » Pi 28. Apr, 2017, 23:24

tak mas chrome alebo xy inych browserov na vyskusanie :-) Sa ti nelubi Edge? Napis MS feedback s navrhom na vylepsenie :D
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: EUROCASE,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Netgear JNR3210 myBook DELL XPS M1330 myPhone Xiaomi Mi A1 myStation Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11375
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Microsoft Edge

Príspevok od užívateľa Per » So 29. Apr, 2017, 08:47

neteraj prosim ta :)
chrome nie

co som chcel vediet,viem..bez cortany je to nepouzitelne..snad sa casm dockame
v cesku sa uz chysta Vit :)
//music poject
i7-6700K /// Sapphire R9 390

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"