Creators Update

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4814
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Leon » Št 11. Máj, 2017, 21:35

Už ste dostali normálnou cestou creators ? Ja ešte furt nič. 10 Pro.
.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11954
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Per » Št 11. Máj, 2017, 21:38

mne vybehol normalnou cestou,ked som zalozil tuto temu..nie som insider

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4011
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa shajek » Št 11. Máj, 2017, 21:39

ani ja niesom insider, na mojom PC som instaloval cez WU a na ostatnych cez upgrade advisor
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11954
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Per » Št 11. Máj, 2017, 21:41

upgrade advisor snad bol len na prechod z 8 na 10,aspon na fone ..ci ? :)

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4011
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa shajek » Št 11. Máj, 2017, 22:05

pisal som to 2x .. mam aj 3ti ? akurat som poplietol nazov .. je to update assistent .... ale je to ta aplikacia ktora ti updatovala na W10, tak ta ista updatovala na CU
edit: j, pardon, mohol som si to pozriet skor ako sa to vola, lebo raz to bolo v slovencine/cestine/anglictine .. a v hlave sa mi to doplietlo uz :)
Naposledy upravil/-a shajek v Št 11. Máj, 2017, 22:36, upravené celkom 1 krát.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 11954
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Per » Št 11. Máj, 2017, 22:28

neplet to tu prosim ta a nerozculuj sa ;)

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1837
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Št 11. Máj, 2017, 22:41

akurat mi naskocilo ze mozem nainstalovat creators update, ale mam rozrobenych dost projektov a iny pc nemam po ruke a po tom co som cital ake s tym mate problemy tak si nemozem dovolit prist o funkcny pocitac ani na den. Ked to necham len tak na liste a nic s tym nebudem robit ani nevypnem pc tak by sa to nemalo same nainstalovat nie?
Spoiler: ukázať
MB: ASUS Z170-P CPU: i5-6600K RAM: G Skill TridentZ 2x8GB 3200MHz GPU: Sapphire R9 290 + AOC Q3279VWF SSD: 840 EVO 250GB + SanDisk Ultra II 960GB CASE: Cooler Master Cosmos II Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

castelL
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 2595
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bydlisko: Košice

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa castelL » Pi 12. Máj, 2017, 09:13

Fičím už po čistej inštalácií a rozhodne nehodlám znova riskovať inštaláciu CU, počkajte radšej až bude CU poriadne vyladený.
CPU Intel Core i3-8100 + be quiet! Pure Rock MB GIGABYTE B360M-D3H RAM Corsair Vengeance LPX Red DDR4 16GB KIT (2x8) 2666MHz GPU GIGABYTE GTX 1060 G1 Gaming 3GB SSD Crucial MX500 500GB HDD Seagate Barracuda 3TB PSU Corsair RM550x CASE be quiet! Pure Base 600 Window Black LCD Philips 234E5QSB

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6531
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa mp3turbo » Pi 12. Máj, 2017, 09:15

>> kurat mi naskocilo ze mozem nainstalovat creators update, ale mam rozrobenych dost projektov a iny pc nemam po
>> ruke a po tom co som cital ake s tym mate problemy tak si nemozem dovolit prist o funkcny pocitac ani na den

hovoria ti nieco ZALOHY ? R-Drive Image, Acronis Disk * a kopa inych produktov... online zaloha cize to ta casovo nestresuje (mozes pracovat popri tom), restore 15 minut.

Mal by si ich mat tak ci tak, Creators NeCreators, proste tie sproste zalohy potrebujes.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Užívateľov profilový obrázok
Pein
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1708
Dátum registrácie: St 11. Sep, 2013, 09:20
Bydlisko: Žilina

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Pein » Pi 12. Máj, 2017, 09:17

Hlavne sa nenahlite, po reinstalacii som update zakázal lebo nebolo to dobre. Počkám až do Fall Creators Update.

Ináč to že niekto OTA má a iný nie, spomínal sám MS že to rozposiela na základe HW, ak má preň plnú podporu dostanete update ak ešte nie tak treba počkať.

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3765
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Odar » Ne 28. Máj, 2017, 21:50

Dnes mi zbehol na HTPC a bez problemov. Snad casom nezistim, ze to cosi posahalo :-)

Užívateľov profilový obrázok
Krutibrko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3738
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Krutibrko » Ne 28. Máj, 2017, 21:58

Necital som uplne celu temu, ale nevsimli ste si problemy s WIFI? V poslednom case som sa uz stretol s viacero pripadmi, ze pripojenie cez WIFI je strasne pomale( cca 1mbit download podla speedtestu ), ine drivre nepomohli.

Užívateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1708
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa zodiaq » Po 29. Máj, 2017, 07:30

Mne to CU nefunguju bocne tlacitka namyske........
ty MS :good:

Užívateľov profilový obrázok
Odar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3765
Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Bydlisko: PD / NR Slovensko

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Odar » Ne 04. Jún, 2017, 18:14

Adresar Windows.old ste mazali? Mne to zabera takmer 12 GB a zmazat to neviem, ani ako admin.

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1706
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Creators Update

Príspevok od užívateľa Sky » Ne 04. Jún, 2017, 18:25

Spusti "Cistenie disku" ako spravca a tam to najdes.
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: GTX1060 3GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Zamknuté

Návrat na "Windows 10"