sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Rafi87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 270
Dátum registrácie: St 01. Jún, 2011, 16:12

sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Rafi87 » So 18. Feb, 2017, 10:11

ahoj chlapci,, predvčerom som stiahol náhodou nejaký malware, nevedel som ho nijak dostať z pc, tak som včera musel preinštalovať pc, mám windows 10 pro x64 originál,, a všimol som si, že mi sem tam za hodinu raz vybehne príkazový riadok, prebehne tam asi 10 riadkov a zmizne, čo to može robiť? nejaký soft? popr win? takto mi to ani nevadí bo je to rýchlovka, za sekundu je to preč, čiže nestiham ani prečítať čo tam je, ani screen spraviť, no nevadí, ale hnevá ma to,, znova sa mi nechce preinštalovať celý win ked už ho mám na 95% hotový, aj soft ponainštalovaný,,

poradte pls, dakujem
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 3TB WD RED chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD

mp3turbo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 6344
Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Bydlisko: Spišská Nová Vec

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa mp3turbo » So 18. Feb, 2017, 11:17

>> sem tam za hodinu raz vybehne príkazový riadok, prebehne tam asi 10 riadkov a zmizne
>> takto mi to ani nevadí bo je to rýchlovka, za sekundu je to preč,

tak je dobre, potom pohoda :) ked sa budes nabuduce napriklad do internet bankingu prihlasovat, tak na toto nemysli.
Nemusis ani mysliet na det=s==kú por//no/[grafiu, teraz to bolo v telke :

http://www.hlavnespravy.sk/sudy-oslobod ... fie/898160


to sa tebe nemoze stat, ved nejakych desat riadkov co rychlo prebehnu predsa nemoze byt ziadny problem.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.

Rafi87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 270
Dátum registrácie: St 01. Jún, 2011, 16:12

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Rafi87 » So 18. Feb, 2017, 11:25

už som to zistil,, robil mi to program driver setup utility acer neviem čo mi to hladalo v MSI pc,, msi doska msi grafická, intel procesor,, som to vymazal
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 3TB WD RED chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6050
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa shiro » So 18. Feb, 2017, 11:40

same sa to tam nedostane.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Rafi87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 270
Dátum registrácie: St 01. Jún, 2011, 16:12

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Rafi87 » So 18. Feb, 2017, 11:52

asi s nejakým ovládačom sa stiahlo
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 3TB WD RED chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6050
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa shiro » So 18. Feb, 2017, 12:00

ovladace mas od vyrobcu daneho HW, MSI nema preco mat v sebe nieco od aceru
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Rafi87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 270
Dátum registrácie: St 01. Jún, 2011, 16:12

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Rafi87 » So 18. Feb, 2017, 12:06

to čo je označené s červené,, to to bolo,,,,
Bez názvu.jpg
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 3TB WD RED chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4178
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Leon » So 18. Feb, 2017, 12:08

určite to nevyzerá ako niečo čo by bolo "driver setup utility" od aceru ... jedine sa tak možno volalo ...
.

Rafi87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 270
Dátum registrácie: St 01. Jún, 2011, 16:12

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Rafi87 » So 18. Feb, 2017, 12:12

no už je to zmazané, takže by malo byť ok
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 3TB WD RED chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6050
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa shiro » So 18. Feb, 2017, 12:18

Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair TX650, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4178
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Leon » So 18. Feb, 2017, 12:23

Tak to v aceri vedia kreatívne vymyslieť názvy :D

Určite by som ešte, ako Ti radil sky, skočil na na http://nabuduce.za.toto.dostanem.warning/index.php ... poradia Ti ako urobiť kontrolu kompu. Nedávno si tu bol s problémom ohľadom vírusov. Len im pekne vysvetli o čo ide, s čím si mal problém a budeš mať na 100% istotu, že to máš čisté.
.

Rafi87
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 270
Dátum registrácie: St 01. Jún, 2011, 16:12

Re: sem tam mi vybehne príkazový riadok w10

Príspevok od užívateľa Rafi87 » So 18. Feb, 2017, 12:26

dik napíšem im tam
CPU: Intel i7-4790K, MB: MSI Z97 GAMING 5, RAM: Kingston 16GB KIT DDR3 1866MHz CL10 HyperX Fury, GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G, SSD: Samsung 850 Pro 128GB, HDD: 3TB WD RED chladič CPU: SCYTHE Grand Kama Cross 2, 2x FAN: NOCTUA NF-P12 PWM, Power supply: Seasonic S12II-620, TV Tuner: Aver TV 3D Capture HD

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"