ako naspat to insideru?

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3213
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 19. Apr, 2016, 20:15

Po dlhom case som si vsimol ze po instalacii 1511 sa mi vypol insider. A nejako ho neviem zapnut naspat. Ked to zapnem, spyta sa ma microsoft konto, vyberiem, restatnem pocitac, a potom sa mi zobrazi toto: https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cpng

ten slider je vysedeny a neviem ho posunut. nejaky typ co s tym?

vdaka
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15042
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa faugusztin » Ut 19. Apr, 2016, 20:19

Podla https://www.reddit.com/r/Windows10/comm ... reyed_out/ musis mat zapnute zasielanie informacii do MS (Settings > Privacy > Send Microsoft info).

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3213
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 19. Apr, 2016, 21:03

ten clanok som cital asi 10x. v privacy mam vsetko zapnute okrem "Send Microsoft info on how I write to help us improve writing and typing in the future", ktore mam vygreynute tiez, takze ho neviem zapnut... navyse neviem preco analyza pisania suvisi s insiderom
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3213
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa molnart » So 23. Apr, 2016, 15:01

po hodinach googlovania som este nasiel ze mal by som nastavit Privacy > Feedback & Diagnostics > Diagnostics and usage data na FULL. V danej volbe ale nemozem vybrat nic. Defaultne mam to prazdne, a ci uz kliknem na Basic, Endhanced alebo Full stale mi tam ostane prazdna kolonka. Pozeral som aj v registroch, podla nastaveni tam by som mal mat full.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa Marek848 » So 23. Apr, 2016, 16:31

Download Iso http://pastebin.com/v0VumwtJ spraviš upgrade a hotovo :-)
Alebo- Esd https://cloud.mail.ru/public/M9WE/Cr6uUiYx3

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3213
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa molnart » So 30. Apr, 2016, 19:38

dik, to cez ISO mi nenapadlo. uz je to vyriesene :good:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa lepermessiah » St 01. Jún, 2016, 11:33

v pripade instalacie cez ISO, da sa robit iba upgrade alebo sa musi robit clean install ?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3213
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa molnart » Št 02. Jún, 2016, 00:11

robil som upgrade, vsetky data a nastavenia sa zachovali
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa Marek848 » Št 02. Jún, 2016, 08:50

lepermessiah napísal:v pripade instalacie cez ISO, da sa robit iba upgrade alebo sa musi robit clean install ?
Upgrade tu je offiko link https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... ewadvanced

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Št 02. Jún, 2016, 08:52

dik, uz som upgradoval a uz aj parkrat olutoval :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa Marek848 » Št 02. Jún, 2016, 08:54

:D no čo už
Po upgrade môžeš clean install.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa lepermessiah » So 04. Jún, 2016, 03:21

no to nehrozi :) v podstate vsetko slape, len Mail pada pri nacitavani hocijakeho mailu (ale aj tak to pouzivam skor len ako notifikacie) a Edge tiez zamrzne pri hocicom narocnejsom ako stranka z roku 2005 :D ..a nepaci sa mi ten novy dizajn Startu :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Intel 520 SSD 180GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, CM Quickfire TK, SS Rival, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa Marek848 » So 04. Jún, 2016, 09:31

Tak appky u mna ok ,Edge tiež konečne ma adblo... plus :cool: ,a na štart som si už zvykol :red: Build 14352

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1487
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa bassgenerator » St 24. Aug, 2016, 09:52

nejdem zakladať novú tému, tak sa opýtam tu.
a síce ako vyriešiť tento odkaz červeným pismom. nemám nič spoločné s programom pre vývojárov, no napriek tomu to tam stále mám. vďaka.
Obrázok Obrázok
NB ASUS G750JX-T4179H Core i7@OC 3.6GHz 4700HQ Haswell,RAM 10GB,NVIDIA GeForce GTX 770M (OC: core +135Mhz RAM +500 Mhz),SSD Crucial MX300/275GB, OS:win10 x64
Mobil:Samsun Galaxy S8+

Užívateľov profilový obrázok
MaxPayne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2180
Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Bydlisko: Zlaté Moravce

Re: ako naspat to insideru?

Príspevok od užívateľa MaxPayne » St 24. Aug, 2016, 10:50

Mne sa to objavilo vcera po aktualizacii,nasledne som to vymazal cez registre ale ked som dal znova vyhladat nove aktualizacie zas to tam hodilo,asi bug
Spoiler: ukázať
Desktop PC
MB: MSI Z97S SLI Krait Edition
CPU: Intel Core i7 4770K @ OC 4,4 GHz - 1,23V (real 1,25V)
Cooler: Noctua NH-D15
GPU: GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix @ OC 2062/9500
RAM: Kingston Savage 2x8GB KIT DDR3 1600MHz CL9
SSD/HDD: Samsung 850 EVO 250GB + Samsung 850 EVO 500GB + Ext. WD 2.5" 750GB
Sound: HiFime Sabre 9018 USB DAC + Swissonic ASM7
PSU: Super Flower SF-550P14PE Golden King
Monitor: Philips BDM4350UC
Case: Fractal Define R4 Noctua Edition (5x Noctua NF-A14 FLX + 1x Noctua NF-A14 PWM)
Mouse: A4tech Bloody R7
Keyboard: Logitech G15 v1
Gamepad: Xbox One
OS: Windows 10 Pro SK 64-bit

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"