win 10,prechod z 7

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Per » Ne 10. Jan, 2016, 01:04

Priatelka ma darovany notebook s windows 7 neznameho povodu,nalepku s kodom nema(to neznamena,ze to nemusi byt pravy win
ˇ)..mal by byt pravy,ale isto to nevie.

Windows ponuka prechod na 10,toj dost casto je to tam vyskakuje..

1.Chcem sa len opytat,ci pri prechode potrebuje kod zo starsieho winu..
2.ak nepotrebuje a teoreticky by ten win nebol pravy..co sa potom stane ?

Dost nerad by som jej to tam pokaslal

Dr.80
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 391
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Bydlisko: Bratislava- Nove mesto

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Dr.80 » Ne 10. Jan, 2016, 05:03

z win10 pridu mnohym ludom nove, nezname technicke problemy, ja by som jej tam radsej nechal 7 ked to funguje ako ma :)
Spoiler: ukázať
Procesor Intel Xeon E3-1231 v3 Grafika ASUS GTX960-MOC-2GD5 Doska ASUS H81I-PLUS Ram 2xKingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Low Profile (8GB) SSD Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Hdd WD Black 1000GB 64MB cache Zdroj Seasonic G Series 450W Bedňa Fractal Node304
Headset HyperX Cloud Gaming Headset Black
Monitor24" BenQ XL2411Z
Mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
Steam http://steamcommunity.com/id/dr80103

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Per » Ne 10. Jan, 2016, 09:44

ja win 10 mam a nemam problem

Užívateľov profilový obrázok
Hexaris
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 691
Dátum registrácie: Št 05. Mar, 2015, 21:57
Bydlisko: /dev/null
Kontaktovať užívateľa:

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Hexaris » Ne 10. Jan, 2016, 09:49

Obcas je nalepka pod baterkou, ak by nebol legalny tak ju novy system bude o tom pravidelne informovat.
mňau !

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Per » Ne 10. Jan, 2016, 10:18

Ja ale nechem dospiet do stadia,ze to nainstalujem a az potom zistim ze to nie je pravy win.

Preto som zalozil tuto temu. Z mojej skusenosti neprave windowsi neupozornuju na update na 10. Stretol som sa s tym u 2 PC. Cize predopkladam,ze priatelkin je pravy,ak to upozornuje
Nalepku proste nema nikde

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1775
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište
Kontaktovať užívateľa:

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Ne 10. Jan, 2016, 10:45

aj nelegalne Windows ponukaju Upgrade na Windows 10 -.-
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver NavigationRear cameraCHSKY Horn
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case All  Silicone Cases + 27pcs PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
branox
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 474
Dátum registrácie: Št 01. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Malacky,BA,TT
Kontaktovať užívateľa:

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa branox » Ne 10. Jan, 2016, 10:51

Caprissone napísal:aj nelegalne Windows ponukaju Upgrade na Windows 10 -.-
Presne tak, aj u nelegalnych win vyskakuje moznost upgradu na spodnej liste... , to co pise Lukas nieje pravda..
Spoiler: ukázať
PC : MB:MSI-X99A Gaming 7 CPU:i7 5820k@4.5Ghz(1.27V) RAM:16GB Crucial Ballistix HDD : Samsung 850EVO 500GB GPU:EVGA GTX580 PSU:Corsair HX850i CASE:Raven RV02-E DVDRW:LG Speaker:Logitech Z-2300 LCD:HP ZR2740w + HP LP2475w Mouse:Logitech G9 Keyboard:MS Sculpt Ergonomic
WC: EK Supremacy EVO + HEATKILLER® GPU-X³ + EK-XRES 100 Revo D5 PWM + EK WE 540 rad + 4x BQ SW3
NAS: MB:GA-H97N-WIFI CPU:i3 4360T RAM:8GB HyperX Genesis HDD : 5x3TB WD RED PSU:Corsair CX430M CASE:Fractal NODE 304
NB: DELL Precision 5520: Core i7, 32GB RAM, Quadro GPU, 500GB SSD ...

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Per » Ne 10. Jan, 2016, 10:55

Ja som videl 2 nelegal win 7 home premium..a ziadne upozornenia na win10..ani jedno..autoupdate samozrejme supsteny..

Ale budem verit vam a radsej sa do toho nejdem pustat..

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6570
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 10. Jan, 2016, 11:22

Per napísal:ja win 10 mam a nemam problem
Ty ano. A co priatelka?
Ak vsetko funguje, nechaj jej tam sedmicky, ktore pozna a nerobia zbytocne nove problemy. Na win10 sa toho este moze vyskytnut hodne, je to mlady OS.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Per » Ne 10. Jan, 2016, 11:33

viem,ale predokladal som,ze jej nb trochu s 10 ozije..kedze frcia lepsie ako 7

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6570
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa shiro » Ne 10. Jan, 2016, 11:48

Nieco na vykone to pridat moze, aj u seba pozorujem ze win10 ide lepsie ako win7.
takze uz je to potom len o rozhodnuti ze ked tomu z nejakeho dovodu zacne sibat, ci to za to stoji.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Per
Autor FAQ
Autor FAQ
Príspevky: 12064
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa Per » Ne 10. Jan, 2016, 12:22

no ak to nie je prave,tak tomu urcite sibat bude..myslim ze to ani nepojde :)
kedze to neviem,tak to riskovat nejdem..

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 820
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa 4040 » Ne 10. Jan, 2016, 12:47

Prechod na win10 pôjde, len bude pýtať aktiváciu.

Užívateľov profilový obrázok
nimh
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 641
Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa nimh » Ne 10. Jan, 2016, 13:00

ved mozes prejst nazat na vin 7 ak daco. ved si ho necha ako tienovu kopiu. skontroluj ci je 7 aktivovane. ak pise ze ano tak prask tam 10
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700

4040
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 820
Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2014, 23:27

Re: win 10,prechod z 7

Príspevok od užívateľa 4040 » Ne 10. Jan, 2016, 13:04

Nestačí že je Win7 aktivované, záleži ako.To sa dozvie potom pri Win10.

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"