Windows 10 Iso

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Marek848 » St 29. Júl, 2015, 09:25

Media Creation Tool https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10 Kto si chce po ugrade hned spravit čistu instalaciu. :bye:

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6742
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Papek » St 29. Júl, 2015, 11:34

Predpokladam, ze treba najprv spravit upgrade, z ktoreho musim zistit cislo a az potom mozem nahodit cistu desiatku.

Ide o to, ze mam jeden starsi notebook s odidenym diskom a k nemu Win7. Takze najprv musim nahodit Win7 > upgrade > a potom az budem vediet cislo, s ktorym viem niekedy v buducnosti spravit cistu instalaciu?
flylo... you gotta help me man.

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Marek848 » St 29. Júl, 2015, 12:59

1.Upgrade
2.Cista instalacia a tu skip product key.Ono ho da samo.Podmienka pristup na net.

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5704
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa killswitch » St 29. Júl, 2015, 13:02

spravis upgrade a vtedy sa tvoja licencia zapise na ich server na zaklade tvojho hardwareID. ak budes v buducnosti robit cisty install, tak uz si cislo ani pytat nebude a sam si zisti online, ci ma tvoj hardware licenciu.
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6742
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Papek » St 29. Júl, 2015, 13:18

hardware ID funguje iba na ntb s uefi, ci aj starsie s klasickym biosom?
flylo... you gotta help me man.

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Marek848 » St 29. Júl, 2015, 13:20

Tak ako piše killswitch .Len musíš po upgrade skontrolovat,že Windows 10 je aktivovany.A hlavne stiahnut spravne Iso Home ,alebo Pro.Po čistej instalacii kto nema ovladače na net,doistaluje a cca 5 min je aktivovany.Plati pre legalne Windows 7,8.1 :-)

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Marek848 » St 29. Júl, 2015, 13:21

Papek napísal:hardware ID funguje iba na ntb s uefi, ci aj starsie s klasickym biosom?
Skusil som to na starej Tošibe A300D,žiaden problem
Edit: Ale pre istotu ulož zalohu.

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6924
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa CageJ » St 29. Júl, 2015, 14:10

anti66666 napísal:Tak ako piše killswitch .Len musíš po upgrade skontrolovat,že Windows 10 je aktivovany.A hlavne stiahnut spravne Iso Home ,alebo Pro.Po čistej instalacii kto nema ovladače na net,doistaluje a cca 5 min je aktivovany.Plati pre legalne Windows 7,8.1 :-)
je mozne aktualizaciu urobit este pred instalaciou..

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Marek848 » St 29. Júl, 2015, 14:21

Nerozumiem

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6924
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa CageJ » St 29. Júl, 2015, 14:35

pred spustenim instalacie Windows 10 sa ta opyta, ci si chces pre-loadnut jednotlive aktualizacie.. potom instalacia trva kratsie

Marek848
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 115
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2011, 17:33
Bydlisko: Sobrance

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa Marek848 » St 29. Júl, 2015, 14:43

Aha tak ano.Ja som to spravil tak,že na 1 počitači stahlo esd.To som prerobil do isa a na dalšie počitače som klasicky z bežiacich win spravil upgrade (tahat na všetkých po 4Gb winu ked su tie iste).A kriticke aktualizacie sa daju preskocit,ale po zadani bud Microsoft učet ,alebo lokal sa ajtak stiahnu.Dufam,že som to pochopil.

Edit:Tu som len čakal kedy Microsoft povoli aktivaciu Windows.

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5840
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa felipe25 » St 29. Júl, 2015, 23:40

cize, tak ci tak musim urobit upgrade najprv - teda inovaciu, a az potom cistu?

Radsej si to cislo aj nejak vytiahnem pre istotu po inovacii...

Btw, od poobedia mi nestiahlo ani doma Win 10 Pro ani v praci Win 10 Home. 69% mam doma najviac, a taham ISO, nie inovaciu. Ked po ISE dam inovaciu, bude to cele tahat opat aj ked uz iso bude na disku? :D
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa DankoPR » Št 30. Júl, 2015, 13:22

felipe: ano bude, nakoľko to ťahá do uplne inej zložky :D

Užívateľov profilový obrázok
flubertn
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 379
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Mníchova Lehota

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa flubertn » Št 30. Júl, 2015, 14:24

Za mňa prechod OK. Išiel som z WIN 7 a nebolo treba žiadnu aktiváciu.
Fractal Define R4 + 5x Noctua NF-A14 pwm, Asus Maximus Ranger VII, Intel I7-4790k + Noctua NH-D15, Asus GTX-780 OC DC2 + RAIJINTEK Morpheus +2x Noctua NF-F12 PWM, SDD Crucial M550 240GB, LG DVD RW, HDD 500GB WD Green, 2x8GB Crucial Ballistic Tractical @ cl8x1866GHz, Seasonic X-650, Dell P2414H, Dell AC511, Logitech K270, Logitech MX620, Winows10, Office 365

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Windows 10 Iso

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Ut 04. Aug, 2015, 18:31

anti66666 napísal:Media Creation Tool https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10 Kto si chce po ugrade hned spravit čistu instalaciu. :bye:
Zajtra mi pride SSD cize ho tam chcem nahodit. question:

- na NB mam teraz W10 hodeny na HDD (Insider program)

cez ten media creation tool teraza sosam W10Pro (kedze mam COA stitok W7Pro)

Ked si nainstalujem cistu instalacku W10 budem ho mat aktivovany ? Lebo mi pride maximalne retardovane instalovat W7, instalovat aktualizacie a dat upgrade...

Kedze W7 bol aktivovany na tom NB tipujem ze HW ID maju na serveroch a ked si teraz dam W10 uz by mal byt ako legal aktivovany... mam pocit, ze v tom nikto nema poriadne jasno. Teda, jasno budem mat ja, ked to niekto uz robil predomnou presne tak ako ja :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"