Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automaticky

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automaticky

Príspevok od užívateľa DankoPR » St 29. Júl, 2015, 08:55

Ahojte, tak ako sme rozoberali v predchádzajúcej téme, zopár ľuďom nepreloaduje Win10, tak dnes som našiel riešenie, ktoré funguje.

Je potrebné cez cmd s admin. oprávneniami zadať: "wuauclt.exe /updatenow" a preload začne do 5 minút, mne začal tak po 1 minúte.
Pokiaľ by sa tak nestalo, treba ešte zmazať všetko v zložke: C:\Windows\SoftwareDistribution\Downloa a príkaz spustiť znovu.

Je potrebné mať zapnuté automatické inštalovanie aktualizácii.

Užívateľov profilový obrázok
Maniak-007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1247
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2010, 21:45
Bydlisko: Kolárovo

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa Maniak-007 » St 29. Júl, 2015, 13:12

Netreba sa ani s tým babrať. Stačí toto a hotovo: https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10
Spoiler: ukázať
Všetky mnou ponúkané počítače, notebooky, príslušenstvo a náhradné diely na predaj tu: http://bit.ly/2jaJxfw

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa DankoPR » St 29. Júl, 2015, 14:37

najskôr musíš určite upgradnuť kvôli licenčnému kľúču, až potom pri inštalácii cez ISO dať skip a PK si natiahne zo serveru

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10682
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa quicky » St 29. Júl, 2015, 19:30

diky za prikaz:P zacalo to asi do 12sekundy :) nejake info kolko trva samotny "prechod" ?:)
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3692
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa mohamed » St 29. Júl, 2015, 19:42

no asi najdlhsie bude stahovanie 10 cez update momentalne :-)
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [Noctua NF-F12 PWM, Noctua NF-P14r PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3466 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 + icybox heatsink SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - 2x Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-S12-800]

GEAR SPC GK530 RGB brown/steelseries apex M500 red, ss rival 310 + zowie camade, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10682
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa quicky » Št 30. Júl, 2015, 00:20

win 10 nahodeny a prva radost na svete ,nejdu mi repraky cez optiiku :D proste zvuk :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7217
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa shiro » Št 30. Júl, 2015, 09:17

nastavenie? ovladace?
skontroluj
Ryzen 7 3700X, SilentiumPC Fera 3, Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, Asrock X570M Pro4, Samsung 970evo plus 250GB NVMe, 2x Corsair MP510 1TB NVMe, Crucial MX300 525GB SATA, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H, Case fans 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa DankoPR » Št 30. Júl, 2015, 13:23

mohamed napísal:no asi najdlhsie bude stahovanie 10 cez update momentalne :-)
nemyslím si, išlo to stabilne viacero ľuďom z redditu na 60Mbit, mne to šlapalo 10-13 stabilne, u frajerky stabilných 5-7, výkyv bude skôr u nášho ISP nie na strane MSFT... čo sa týka sťahovania cez download tool, tak to je katastrofa :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"