Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automaticky

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 561
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automaticky

Príspevok od užívateľa DankoPR » St 29. Júl, 2015, 08:55

Ahojte, tak ako sme rozoberali v predchádzajúcej téme, zopár ľuďom nepreloaduje Win10, tak dnes som našiel riešenie, ktoré funguje.

Je potrebné cez cmd s admin. oprávneniami zadať: "wuauclt.exe /updatenow" a preload začne do 5 minút, mne začal tak po 1 minúte.
Pokiaľ by sa tak nestalo, treba ešte zmazať všetko v zložke: C:\Windows\SoftwareDistribution\Downloa a príkaz spustiť znovu.

Je potrebné mať zapnuté automatické inštalovanie aktualizácii.

Užívateľov profilový obrázok
Maniak-007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1247
Dátum registrácie: Po 29. Nov, 2010, 21:45
Bydlisko: Kolárovo

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa Maniak-007 » St 29. Júl, 2015, 13:12

Netreba sa ani s tým babrať. Stačí toto a hotovo: https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10
Spoiler: ukázať
Všetky mnou ponúkané počítače, notebooky, príslušenstvo a náhradné diely na predaj tu: http://bit.ly/2jaJxfw

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 561
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa DankoPR » St 29. Júl, 2015, 14:37

najskôr musíš určite upgradnuť kvôli licenčnému kľúču, až potom pri inštalácii cez ISO dať skip a PK si natiahne zo serveru

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10823
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa quicky » St 29. Júl, 2015, 19:30

diky za prikaz:P zacalo to asi do 12sekundy :) nejake info kolko trva samotny "prechod" ?:)
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
mohamed
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3763
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa mohamed » St 29. Júl, 2015, 19:42

no asi najdlhsie bude stahovanie 10 cez update momentalne :-)
Spoiler: ukázať

CPU i5 8600k@4.8GHz 1.232V delid + Noctua NH-D14 [2x Noctua NF-F12 PWM] MB MSI Z370 TOMAHAWK GPU MSI GTX 1660Ti GAMING X RAM 2x8GB Crucial Ballistix Elite@3066 CL16 SSD1 Corsair MP510 480GB SSD2 Crucial MX500 500GB m.2 SOUND Sound BlasterX G5 PSU COUGAR GX600 CASE Fractal Design Define C TG [top - Noctua NF-A14 PWM, back - Noctua NF-S12A PWM, front - 2x Noctua NF-A14 ULN]

GEAR SPC GK530 white pudding keycaps brown, Logitech g703 hero, xtrfy XGP1-L4, benq BL2410PT @ 78Hz - no pwm, steelseries Arctis 3, DXRACER OH/FD01/NR

nb: thinkpad e440 - i3 4000m, 2x4gb ddr3 1600, ssd crucial mx500 250gb

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10823
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa quicky » Št 30. Júl, 2015, 00:20

win 10 nahodeny a prva radost na svete ,nejdu mi repraky cez optiiku :D proste zvuk :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7566
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa shiro » Št 30. Júl, 2015, 09:17

nastavenie? ovladace?
skontroluj
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
DankoPR
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 561
Dátum registrácie: Št 07. Feb, 2013, 20:25
Bydlisko: TN

Re: Ako vynútiť preload Windows 10 ak sa nespustil automatic

Príspevok od užívateľa DankoPR » Št 30. Júl, 2015, 13:23

mohamed napísal:no asi najdlhsie bude stahovanie 10 cez update momentalne :-)
nemyslím si, išlo to stabilne viacero ľuďom z redditu na 60Mbit, mne to šlapalo 10-13 stabilne, u frajerky stabilných 5-7, výkyv bude skôr u nášho ISP nie na strane MSFT... čo sa týka sťahovania cez download tool, tak to je katastrofa :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"