LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14123
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 29. Mar, 2020, 20:32

Flashnute, este reboot, problem je eID + UICC/eSIM na tom module, appka furt robi query na UICC slot a tym zatazuje EVENTVWR ktory robi logging.

Nespustat eID kym ho neni treba alebo zakazat UICC ISO v Devmgmt.msc





.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4618
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 29. Mar, 2020, 20:47

takze karta je v poriadku, ale aplikacia na eID je nahovno? to robi s kazdou WAN kartou, ci toto je specificky pripad?

ale fakt si uplny kral :good:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14123
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa Snake » Ne 29. Mar, 2020, 20:50

Karta aj tak umrie, kedze sa meni za novu revision v zariadeniach s aktivnym supportom, ale to je nieco co by som ani nemal pisat :). Robilo by to s kazdou eSIM kartou (vratane 4210,4230,4120,4112), hej appka je nahovno, nema co robit query. eSIM vypnut neviem kedze to je FW zalezitost, aj ked pre telekom zapnuta neni, je ale mozne flashnut generic podporovany fw a objavi sa tam.
molnart napísal:
Ne 29. Mar, 2020, 20:47
ale fakt si uplny kral :good:
Toto nic neni :D su horsie veci (napr prehrievajuci sa trace k PCH pri TDP vyssom ako 35W u Vortex/Venus(ZB15G5/G6) a taketo sracky co riesim :D toto je fakt nic, blba sw vec :D





.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4618
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 31. Mar, 2020, 00:39

este pred tvojim riesenim som zacal komunikovat s predavajucim a suhlasi s vratenim. podla tvojich skusenosti urobim lepsie ked to vratim (a prerobim asi 15 eur na postovnom), alebo si to mam nechat s vedomim ze po roku mi umre? alebo mozno ani nie, neviem ci ta "vydrz" nejako viaze na vyuzivanie, mozno WWAN pouzijem 2 hodinky za mesiac...
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4572
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa shajek » Ut 31. Mar, 2020, 01:15

Koľko ta to stalo?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4618
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 31. Mar, 2020, 07:19

Nejakych 70 eur s postou
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14123
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 31. Mar, 2020, 16:22

mohol si si 30 doplatit a byt kryty HPckom priamo. Byt tebou vezmem 7560 ked mas tu moznost, ale tentoraz origo (sice fejky by este nemali byt :D )





.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4618
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa molnart » Ut 31. Mar, 2020, 22:59

by si bol prekvapeny https://www.aliexpress.com/i/33054466475.html :D

kebyze za 100ku viem u nas kupit original tak to neriesim, vsade som videl len 140+ a nedostupne
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 14123
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: LocalServiceNetworkRestricted vytazuje CPU

Príspevok od užívateľa Snake » Ut 31. Mar, 2020, 23:24

A zas debugy 😂 áno lacne to není. Bohužiaľ. Ale však kto šetrí.... 😅

Ja som to nakupoval za cca 120 na OPG. Do cto kusov ešte lacejsie





.

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"