Windows 10

Všetko o operačnom systéme Microsoft Windows 10.0
Užívateľov profilový obrázok
vladky333
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Po 23. Mar, 2015, 13:30

Windows 10

Príspevok od užívateľa vladky333 » Ut 04. Aug, 2015, 19:06

Dnes som si nainštaloval Windows 10 a neskôr som zistil že mi nefunguje zvuk ... ak mam zapnute sluchatka zvuk ide ... Skušal som najsť vhodne drivery ale ani jeden nič nepomohol ... tak som si nainštaloval Driver Booster 2 a ani ten mi s problemom nepomohol. Ako by sa dal tento problem vyriešiť ale nemohli by ste mi najsť vhodný driver ? - ASUS X55A Windows 10 32-bit

Užívateľov profilový obrázok
vladky333
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Po 23. Mar, 2015, 13:30

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa vladky333 » Ne 09. Aug, 2015, 21:50

Nepomohlo ani nainštalovať ovladače na graficku kartu :/

Užívateľov profilový obrázok
vladky333
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Po 23. Mar, 2015, 13:30

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa vladky333 » Ne 09. Aug, 2015, 21:52

Cez nastavenia v PC som dal riešiť problemy a problem mi to vyriešilo .. ale teraz mi nefunguje zvuk na sluchatkach :/ -_- :DDD

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4784
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa Leon » St 23. Dec, 2015, 20:23

Dnes mi nainštalovalo nejakú 2.5GB+ aktualizáciu, ktorá mierne zmenila aj GUI, troškičku :D,... neprišiel niekto na spôsob ako spustiť gadgety na plochu ? Lebo rozbijem už celé desiatky od nervov. aj keď dám inštalovať, tak mi vyhodí hlášku, že prístup odmietnutý,.. asi to nejak už vypli :D
.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6460
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa shiro » St 23. Dec, 2015, 20:31

co mas co nervacit, ked je vseobecne zname, ze widgety niesu oficialne podporovane uz od windows 8.
nastuduj si zaklady.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4784
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa Leon » St 23. Dec, 2015, 20:38

Mňa nezaujíma či si mám študovať nejaké základy a Teba nemusí zaujímať, či sa ja mám alebo nemám čo nerváčiť. Ja sa tu pytam na jedinú vec, či už niekto prišiel nato, ako to rozchodiť.
.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 19914
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa dexterav » St 23. Dec, 2015, 21:11

http://8gadgetpack.net/
vždy to normálne fungovalo
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 4X8GB 3200, EVGA 1080Ti FE 2075/12100, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, Samsung 960Pro 2TB, WD20EFRX, ST2000DX001, SUV 400 240, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, EIZO 3237, Inspiron 7577 + Audinst Hud-Mx2 + Shure940 ,Xperia X Compact, Nvidia Shield, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4784
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa Leon » St 23. Dec, 2015, 21:21

I'll be damned. 2 pivká máš u mňa ;)
.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6460
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa shiro » Št 24. Dec, 2015, 10:51

ano, neoficialne sa to samozrejme dalo vzdy. Podobnych rieseni existuje niekolko.
Mňa nezaujíma či si mám študovať nejaké základy
Teba nemusí zaujímať, či sa ja mám alebo nemám čo nerváčiť.
vyssie uvedene arogantne kecy typu "nasraty zakaznik" (ja nic nemusim a nebudem, som nasraty, vyrieste to) si strc vies kde, nikto sa kvoli tebe neposerka...
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4784
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa Leon » Št 24. Dec, 2015, 11:41

šak ty mi tu mudruješ somariny, že si mám naštudovať toto a tamto,... čo nechápeš natom, že ja sa nepýtam PREČO to nejde (logicky viem, že to bolo pomaly zakazované v 8čkách),... ja sa pýtam AKO to rozbehať ... poučovacie veci si nechaj pre niekoho iného pán riaditeľ zemegule
.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 6460
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa shiro » Št 24. Dec, 2015, 11:51

ked vies ze preco to nejde, tak preco sa vobec na nieco pytas a neriesis to za 10 sekund vygooglenim si nejakeho neofiko riesenia?
Existuju uz zopar rokov a su vseobecne zname. Robis sa mudrym ale na takuto zakladnu vec neprides.
Preto som ti pisal ze co a ako a ze si mas nastudovat zaklady.
hlavne, ze ja som riaditel zemegule :D
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 12867
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa Snake » So 26. Dec, 2015, 21:19

Leon napísal:ja sa pýtam AKO to rozbehať ...
Chces rozbehať niečo, čo bolo MSFTom zrušené viac ako 2 roky dozadu, nehovoriac o tom že to je riadna bezpečnostná diera, a divíš sa, ak dostaneš odpovede že to bolo zrušené? Ja viem že si si na tom zvykol, aj X ľudí, ale proste to skončilo, rovnako ako Active Desktop z čias XP, Private folder, a podobne projekty. Live with it.
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4784
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa Leon » Ne 27. Dec, 2015, 12:54

No ono sa to ale hlavne dá rozbehať,... čiže,...
.

v5ndeta
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 19
Dátum registrácie: Ut 23. Okt, 2012, 20:44

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa v5ndeta » Pi 11. Máj, 2018, 22:08

nazdar chlapy ,mam taku otazku mam windows 10 home 64bit a nejdu mi instalovat app s windows store len preblikne a nic, +este neda sa mi nainstalovat skype,furt mi vyhodi ze nainstalujte ho zo store,kde je prednostne uz stiahnuty

Užívateľov profilový obrázok
Pavoluhliarik
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 60
Dátum registrácie: Ne 23. Nov, 2008, 19:34

Re: Windows 10

Príspevok od užívateľa Pavoluhliarik » Pi 22. Jún, 2018, 21:17

Viem sprostá otázka ale aj tak ju sem dám , ktorý win je lepší na hry win10 home alebo pro dával som novú dosku tak musím kupovať nový win lebo mi to nechce aktivovať.
CPU-i7 7700K,Cooling-Kraken X62,Mainboard-Asus Tuf Z270 master2,Pamäť-kingston hyperx predator ddr4 3000 32mb,Grafika-Asus strix 1080ti 11gb,Zdroj-EVGA SuperNOVA 750 B2,HDD-M.2 Samsun 960 pro 500gb,Samsung 970 evo 250gb,Monitor-27" Samsung C27F390,Skriň- NZXT S340 Elite,Mobil-IPhone 7

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows 10"