Zmena operatora

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 469
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Zmena operatora

Príspevok od užívateľa Pini » St 08. Mar, 2017, 14:33

Dnes mi skoncila zlava na Sovu 5 ( kazdy mesiac mi odratavalo 5€ ) , bez tej zlavy sa to neoplati. Viete o nejakych vyhodnych ponukach ? Pripadne bonusy za prenos cisla. Telefonujem malo - tak 30 min cca niekedy 50, prioritny je internet. Hocico okrem o2. Rozmyslam nad easy a 4kou
Spoiler: ukázať
MB:Asus p8z77-v lx2 ,CPU: Intel i5 3570K+NHD14 VGA:RX 470, RAM:Corsair 8GB 1600MHz, ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate Barracuda 1TB, SSD:OCZ Agility 3 Series 120GB Mys: A4Tech bloody V7, steelseries mini+ Klavesnica: Logitech G11 Monitor: LG 22"

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6516
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa CageJ » St 08. Mar, 2017, 14:34

akoze chces aj inde pausal zadarmo ? :D

4KA

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7007
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 08. Mar, 2017, 15:01

preco nie o2?

na internet je telekom cenami v nebesiach oproti o2fer a oproti stvorke tiez ale tam zas riesime pokrytie
[......]

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3844
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa molnart » St 08. Mar, 2017, 15:06

ja som s easy celkom spokojny. za 5,99 mas giga dat, ked sa minu dokupis dalsie. co som pozeral pausaly s 1+ GB dat pod 20 eur nejsu, s easy sa ti do toho zmestia 3. navyse to mozes pekne optimalizovat, kedze denne za data zaplatis max 0,50 eur (ale mas tam limit 200 MB/den). kedze doma, v robote aj v autobuse je wifi mesacne viac ako 5 eur neminiem.
inac dobre ze si mi to pripomenul, brat ma tiez sovu, ale pausal je na moje meno aj ho platim, tak musim sa s nim dohodnut ako dalej
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1776
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » St 08. Mar, 2017, 15:06

mal som Orange, potom 3 mesiace O2, teraz mam 4ku a rozmyslam kde nastala chyba..

4ka je aspon u mna, totalne na prd, slabe pokrytie, neustale prepinanie medzi sietami, obcas totalne bez siete, "nahradny" Telekom 2G internet je k nicomu..

O2, proste, dat do Fer ponuky 2GB za 11€, tak to ma fakt nebavilo, s tym, ze som nemal ziadne minuty a smsky a potom sa to len hromadilo vo fakture

Orange to vyhral dostupnostou svojich sluzieb (ano aj v roku 2017 je dostupnost dolezita (vid 4ka) bohuzial) ceny trosku inde ale pomer cena/vykon su stale najlepsi imho

..uz dnes som rozmyslal, ze znovu prejdem do Orange, pekne som pohnojil tieto dva moje prestupy, bolo to k nicomu, len ma to stalo € a nervy
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver NavigationRear cameraCHSKY Horn
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case All  Silicone Cases + 27pcs PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4108
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa shajek » St 08. Mar, 2017, 15:14

Mam pecku a som spokojny, zatial mi nic lepsie nikto neponukol
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7007
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa LordKJ » St 08. Mar, 2017, 16:13

hmm tych 6e za 1gb u easy nie je az tak zle ale znova bez minut a teda ak potrebuje niekto aj volat tak to je kus horsie

ja kedze som este <26 tak som presiel teraz do orange a hned rano prisla sms od telekomu, ze vedia vybavit az 30% dole z pausalu ak by som chcel :D
[......]

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3844
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa molnart » St 08. Mar, 2017, 16:31

tak ano, telefonaty si navyse zaplatis, ale ja volam max 2-3x do tyzdna par minut, takze poho. aj keby som mal nejaky dlhsi hovor, denny cap je opat 0,50 eur, potom uz sa neplati, len sa to pocita za kazdu siet samostatne, takze max. co mozes zaplatit za den je 4x 0,50 eur (hovory do telekom+pevne, orange, o2 a net)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 469
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa Pini » St 08. Mar, 2017, 16:58

Chcelo by to vyskusat 4ku a otestovat pokrytie, ja zas tolko necestujem ( hlavne je pokrytie pre mna v Ba a na zahori ) . Ale asi pojdem na easy, je tam aj bonus za prenos cisla (pri prvom dobití dvojnásobný kredit ) . Nejaky cas tam pobudnem a zas odidem ked bude inde lepsia ponuka :D
Spoiler: ukázať
MB:Asus p8z77-v lx2 ,CPU: Intel i5 3570K+NHD14 VGA:RX 470, RAM:Corsair 8GB 1600MHz, ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate Barracuda 1TB, SSD:OCZ Agility 3 Series 120GB Mys: A4Tech bloody V7, steelseries mini+ Klavesnica: Logitech G11 Monitor: LG 22"

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1776
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 09. Mar, 2017, 14:07

tak, ja som to nevydrzal a opat som si nechal preniest cislo k O2, ziadne z operatorov nema zatial vyhodnejsiu ponuku, aj ked aj toto je shit, bohuzel..
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver NavigationRear cameraCHSKY Horn
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case All  Silicone Cases + 27pcs PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
MacTukahan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 597
Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Bydlisko: Trnava

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa MacTukahan » Št 09. Mar, 2017, 14:21

Tak Ba by mala byt so 4rkou uz celkom v poho...co je to zahorie? v lese pri kuchyni asi v 4rke nebudes

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8121
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa HellAngel » Št 09. Mar, 2017, 14:34

ja mam jedno cislo v o2a zatial spokojnost, ako ziadny operator mi nedal taku cenu ako v platim av o2, za cca 11e mam 150minut, nekonecno sms a 1gb dat + dalsi balik 1gb je vari za 3 ecka

ano s pokrytim urcite vyhrava orange, ale so sluzbami a pristupom nie. Minuly tyzden v utorok som im volal, ze mam ponuku z o2 nekonecne hovory, nekonecne sms a 2GB dat za 24e a nech mi po 16 rokov vernosti spravia dobru ponuku. Vyhovorky operatora bla bla bla a ze to posunie vyzsie a za cca 3 dni sa mi ozvu. Presiel tyzden, a nic. Mozem ich .............
Zacnu to riesit, az ked im pride ziadost o prevod cisla k inemu operatorovi, vtedy dokazu aj nemozne
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1776
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište
Kontaktovať užívateľa:

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Št 09. Mar, 2017, 14:39

v O2 mas pausal alebo ti spravili cisto nieco len pre teba? taky pausal by sa mi pacil..
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver NavigationRear cameraCHSKY Horn
Phone  iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case All  Silicone Cases + 27pcs PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8121
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa HellAngel » Št 09. Mar, 2017, 14:56

ak myslim za tych 24e, tak som si to sam vyskladal na stranke, je tam bonus za prenos cisla, zobral som najlacnejsi telefon a takto vysla suma. Nevolal som ziadnemu operatorovi
NB: Dell Latitude 5480

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1165
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Zmena operatora

Príspevok od užívateľa Marek125 » Št 09. Mar, 2017, 16:14

Mne volala pani s Orange s celkom dobrou ponukou za 20 Euro neobmedzené SMS, volania a 1GB 4G netu a XY GB v 3G rýchlosti po prečerpaní. Reku vravím skúsim zavolať do O2 čo oni na to, platil som si poctivo zlatý paušál skoro try roky. Pani na info mi povedala že sa nič s tým nedá robiť bla bla bla že cena za zlatý paušál je pevna atď. samozrejme mi ponúkala aj iné paušály. Ale na konci povedala posuniem to na prehodnotenie atď. do konca týždňa sa vám ozveme. Prebehla jedna hodina volala mi iná páni s ponukou 20Euro (neobmedzené SMS, neobmedzené volania, 6GB 4G internetu a telefón) za 20 Euro mesačne z O2. Tak som ostal v O2 zasa na dva roky.

S nimi sa dá pekne dohodnúť ale asi iba po telefóne keď príde človek na predajmu to tam sami pacient.
CHLADENIE: Vodné Chladenie EK Water Block MB: MSI Z97 Mpower Max AC CPU: I7 4790K OC 5Ghz RAM: 8GB Kingston HyperX FURY Blue VGA: MSI GTX 1080 SeaHawk EK PSU: SuperFlower Leadex 850 Platinium HDD: 1000GB WD SSD: Samsung 840 Pro CASE: Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Monitor: AOC AG322QCX TV: SAMSUNG UE40ES5500 Keyboard: Roccat ISKU Myš: Logitech G500 NB: Acer Predátor 17 1060 AUDIO: Harman Kardon Aura

Napísať odpoveď

Návrat na "Android"