Galaxy S3 zmena ROM

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa Thief » Pi 18. Mar, 2016, 10:33

Ahoj.
Potreboval by som trosku pomoct. Dostal sa mi do ruk S3, kde sa menili vnutornosti (doska atd) za cinske - cisnky rom.
Da sa zmenit jazyk atd, ale nejak to nieje ono, teda som ho rootol a skusil CM 10.2 , ale tam mi nechce registrovat SIM - po zadani pin sa nic nedeje. Bez karty sa tvari, ze vsetko ok. IMEI zobrazuje.
Ma niekto s tymto skusenosti/odporucania? Rad by som sa vyhol testovaniu zaradom vsetkych ROM.
I9300XXELLA
android 4.1.2
JZO54K.I9300ZSEMC1
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Thunders
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 333
Dátum registrácie: Št 21. Jún, 2012, 11:18
Bydlisko: Bratislava

Re: Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa Thunders » Pi 18. Mar, 2016, 11:50

Na tvojom mieste by som neriesil taky stary Android...teraz pre S3 mozes mat Cyanogenmod 13 s Androidom 6. Na XDA je toho dost popisane(http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 0-t3272811).

Co sa tyka takych veci ako pises, casto krat je to pricina, ked clovek neurobi komplet wipe dat, cache a specialne dalwik cache.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K, Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: ASUS Z87-A, RAM: 2x Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical LP, VGA: Gigabyte GeForce GTX 780 GHz Edition, SSD: Crucial M550 256GB, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, PSU: Fortron AURUM 500W 80PLUS GOLD, Case: CoolerMaster HAF 932, LCD: 24" Dell U2412M 1920x1200 IPS + 23" LG IPS2363V 1920x1080, Sound: Sound Blaster Audigy 2 SE + Microlab B77

Asus Zenbook UX32VD: Intel Core i7-3517U, 6GB DDR3 1600MHz, Crucial MX100 512GB, Gefore GT620M, 13" 1920x1080 IPS

dadik08
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 346
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 19:51
Bydlisko: KE/VT

Re: Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa dadik08 » Pi 18. Mar, 2016, 11:52

AMD FX6300 | ASUS M5A97 R2.0 | 2x Kingston HyperX Genesis 4GB 1600MHz CL9 | HD4650 | Samsung 850 EVO 250 GB WD Blue 500 GB | Seasonic S12II 620 W FDB | Noctua NH-D15S, Accelero S1 rev.2, | Fractal Design R4 | Cooler Master MasterKeyboard PRO L
HifiMan HE-4xx, Audio=Technica ATH M30x (Brainvawz hybrid pads)

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa Thief » Pi 18. Mar, 2016, 13:21

dadik08: Neskusal som to.

Thunders: dalwik som nedaval, mozno to este teda raz skusim, ale skor sa pozrem teda po novsom.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

dadik08
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 346
Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 19:51
Bydlisko: KE/VT

Re: Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa dadik08 » Pi 18. Mar, 2016, 13:37

ked ti to nepojde po full wipe, tak vyskusaj. Niektore ROM vyzaduju aby boli preflashovane cez stock. Neviem preco... :)
AMD FX6300 | ASUS M5A97 R2.0 | 2x Kingston HyperX Genesis 4GB 1600MHz CL9 | HD4650 | Samsung 850 EVO 250 GB WD Blue 500 GB | Seasonic S12II 620 W FDB | Noctua NH-D15S, Accelero S1 rev.2, | Fractal Design R4 | Cooler Master MasterKeyboard PRO L
HifiMan HE-4xx, Audio=Technica ATH M30x (Brainvawz hybrid pads)

Dr.80
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 392
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Bydlisko: Bratislava- Nove mesto

Re: Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa Dr.80 » Pi 18. Mar, 2016, 16:19

ja by som sa obaval o to ci ti tam dali rovnake vnutornosti ako tam boli (ten isty cpu atd) lebo ak tam su ine veci je to trz v podstate fake samsung s3 a v nom moc ROMku nezmenis :/ teda aspon podla mojej uvahy ked bol nejaky fake xiaomi mobil a niekto v nom flashoval ROMku na sk/cz verziu z cinskej a chalan ptm zistil ze ma fake xiaomi a vzdy pri flashi to hadzalo chybu. ja by som najprv zistil ake "vnutornosti" tam mas nech mas hned jasny aspon predbezny vysledok. stiahni napr antutu a pozri sa co za specifikacie mobilu ti to tam vypise alebo nieco podobne :) lebo ked je ROMka prerobena presne na jeden cpu, jednu dosku tak to proste nebude dobre fungovat alebo sa to neflashne
Spoiler: ukázať
Procesor Intel Xeon E3-1231 v3 Grafika ASUS GTX960-MOC-2GD5 Doska ASUS H81I-PLUS Ram 2xKingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 Low Profile (8GB) SSD Kingston SSDNow V300 120GB 7mm Hdd WD Black 1000GB 64MB cache Zdroj Seasonic G Series 450W Bedňa Fractal Node304
Headset HyperX Cloud Gaming Headset Black
Monitor24" BenQ XL2411Z
Mobil ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB Osmium Black
Steam http://steamcommunity.com/id/dr80103

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8530
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 18. Mar, 2016, 17:42

suhlas s DR. vnutornosti su velmi dolezite, ak je to fake, neurobis nic. Nebude ti sediet kernel, radio, telefon bude cierna tehla
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Re: Galaxy S3 zmena ROM

Príspevok od užívateľa Thief » So 19. Mar, 2016, 22:57

No nezistoval som, prave preto bola tato otazka. Ale zatial som vratil povodnu romku a uvidim co dalej. Zatial funguje svizne aj pamat prekvapivo zvlada a kym sa nezacnem nudit, necham ho tak ;)
Zatial dik.
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Napísať odpoveď

Návrat na "Android"