Samsung galaxy s6

Užívateľov profilový obrázok
Tonci20
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1534
Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Samsung galaxy s6

Príspevok od užívateľa Tonci20 » St 25. Nov, 2015, 18:18

Ahojte, mam otazocku...

mam Samsung galaxy s6 brandovyna od T-comu je mozne do toho dostat original samsung soft bez retardovanych zvukov operatora atd. aby vsetko fungovalo ako predtym. Cize updaty atd. + nestratit zaruku.

Napr.kedze mam verziu tms cize t mobile brand ako zmenim potom na inu ci staci ked stiahnem zo sammobile.com fimwar napr orx nie tms a flashnem to cez odina? nevadi ze mam android 5.1.1?

Vdaka za rady.

Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4597
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Samsung galaxy s6

Príspevok od užívateľa Chris » St 25. Nov, 2015, 20:02

cez odina ti to pocitadlo reflashov upravi nie ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs

Užívateľov profilový obrázok
Tonci20
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1534
Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Re: Samsung galaxy s6

Príspevok od užívateľa Tonci20 » St 25. Nov, 2015, 21:10

co mi upravi?

Užívateľov profilový obrázok
red98
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 410
Dátum registrácie: Ne 19. Júl, 2009, 22:50

Re: Samsung galaxy s6

Príspevok od užívateľa red98 » St 25. Nov, 2015, 21:50

Zmenou systemu porusis ochranu knox a tym padom ti pada zaruka.
Intel Core i5 7400T * Noctua NH-U12P SE2 * MSI Z270 SLI * 2 x 4GB Crucial DDR4 2400 Mhz * Asus GF GT 640 Pasiv* Crucial MX300 275 GB * ASUS Xonar DX * WD RED 1TB * Samsung SH-S 223L * Super Flower 650 W Gold * Nanoxia Deep Silence 3 * 3x Noiseblocker M12-S1 * HP LP2475w * Logitech Z623 * Win 10 Pro 64

Užívateľov profilový obrázok
Tonci20
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1534
Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Re: Samsung galaxy s6

Príspevok od užívateľa Tonci20 » Ut 29. Dec, 2015, 11:50

az dnes som sa k tomu dostal :D

ale nastal mi takyto problem:

mal som tam region slovakia TMS a stiahol som soft pre region Slovakia ORX nahodil som to do fonu. Vsetko prebehlo OK. Ale uz pri zaciatocnom nastaveni mi dalo ako prve moznost Portugalsko.

Ked teraz pozrem cez Appku Phone INFO CSC CODE tak pise:

original CSC code: TPH
Fimware CSC code: TPH
Active CSC code TPH.
Available CSC codes: BGL,CYO,ETL,MET,MSR,ORX,ROM,SEB,SEE,SIO,TEB,TOP,TPH,TSR,TWO,XEH,XEO

CSC country: portugal/PT

bootloader version: G920FXXU3COI9
CSC version: G920FOXX3COI6

Kde sa stala chyba alebo ako to zmenit na povodny ORX slovakia?
Ked tam pise ze dostupne su vsetky tie CSC kody potom tam mozem dat rovno aj Polske XEO?

Dikes

Užívateľov profilový obrázok
MarkAurel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 449
Dátum registrácie: Po 26. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: V.Krtis
Kontaktovať užívateľa:

Re: Samsung galaxy s6

Príspevok od užívateľa MarkAurel » St 30. Dec, 2015, 13:47

v minulosti som vzdy daval polsky alebo madarsky fw

http://www.sammobile.com/firmwares/data ... G920F/ORX/

Užívateľov profilový obrázok
Tonci20
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1534
Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš

Re: Samsung galaxy s6

Príspevok od užívateľa Tonci20 » St 30. Dec, 2015, 16:42

ten som aj ja stiahol a po flashi mi tam dalo portugalca...

Napísať odpoveď

Návrat na "Android"