Windows 10 Mobile

Zariadenia založené na platforme Windows Mobile, Windows Phone, Windows 10 Mobile, Windows Core OS a IOT platforma Windows 10
adam102
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 92
Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa adam102 » Ne 08. Jan, 2017, 20:16

shajek napísal:presne Takto, mam aj DNG format na fotaku na 640XL :) Continuum mam na 1520,930,640XL, a na 930 aj notifikacnu diodu ale funguje to pekne ******** a vacsinu casu nefunguje

kazdoapdne ten telefon s 1GB ram je totalne na nic, kedysi to dostacovalo, s tymto pristupom a updatamy je ten telefon takmer na nic .... uz 1520 ma divne chvilky padania, battery drainu. tak sa da factory, a zas to ide
Ako sa ti podarilo rozbehat tu LEDku?
  • Pomocou tej casti navodu s prikazovym riadkom mi na druhy pokus "update" presiel, ale LEDka samozrejme nic.
  • Pomocou interop appky sa vraj da importnut *.reg subor z SD karty. Samozrejme ja taku moznost nemam / neviem najst.
  • Pomocou interop appky sa dostanem do registrov, ale polozku LedAlert tam samozrejme nemam. Toto vraj riesi factory reset, ale do toho sa mi nechce (predpokladam bez obnovy zo zalohy).
  • Skusil som preinstalovat ten interop, ale po opatovnej instalacii mi ho uz neprida.
Teraz som cakal co predvedie Nokia s tymi novymi smartfonmi, ale zatial teda nic moc (v mojej cene). SD430 nevie nahravat 60 fps video a dali tam IPS displej. Zatial musim vydrzat s Microsoftom.

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4399
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 08. Jan, 2017, 20:38

s 930 a interop bol najvacsi problem, raz mi registre isli, raz nie .. taktiez sa mi zda ze musis mat posledny insider .. v tej dobe to ale nebol 14977, ale ten predtym .. niektore clanky uvadzali..
  1. kazdopadne som nahral ten "update" lebo mi nesli polozky rucne popridavat ale tiez ziadna zmena
  2. kazdopadne no.2 zrejme pouzivas verziu interopu 1.7 kde to nieje, stiahni si najnovsiu 1.9nieco (je to v nejakych clankoch a ulozene na mega.nz), ten uz podporuje .reg subory a importnes to tam
  3. V pripade ze tam nic nemas, proste to len vytvor ... a ako vies ze to mas rozbehnute ? chod do nastaveni, system, notifications and actions a pribudlo ti tam k tomu LED
  4. a dalsia vec, ked si povolil MTP root , tak ti spristupnilo cely FS na MTP, potom si nastav nech ti to ide len tam kam treba (c:\Data\Users\Public) :D je to inak otravne
kazdopadne ako som povedal, na 930 mi to fungovalo len chvilku a ako sa tomu zachcelo, takze je to aj tak nepouzitelne :) mozno budes mat viac stastia.
PS: neviem teraz ci pri continuu alebo led diode boli niektore registre take ze si ich v exploreri nevidel, ale boli tam
PS2 to Per : bohuzial, priznaj si to ... je to jedina z par aplikacii na ktorej zalezi na WP a je na nič... a ani ty s tym nic nespravis, boli to skvele telefony a dufam ze sa daju dokopy .. no dovtedy ... :bye:
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Per » Ne 08. Jan, 2017, 21:43

co si mam priznat ? ved to nemam ani nainstalovane :bye:

adam102
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 92
Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa adam102 » Ne 08. Jan, 2017, 22:36

Aha, ja som tam omylom dal nejaku archaicku verziu 0.xxx a ked som na to nainstaloval 1.9, tak mi aj tak ostala stara (este v Settings -> Extras).
Teraz je to uz ok, ale po importe suboru appka padne, cize nic neprida. Zrejme preto, ze chcem pridat *.reg do neexistujuceho adresara.
A aj s tym insiderom je to naozaj tak, myslel som si, ze staci Anniversary Update. Mam tam public 14393.579 (L 730).

No nic, na Fast Ring sa uz necitim :D Mozno to este aktivuju oficialnou cestou. (ha-ha...)

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4399
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa shajek » Ne 08. Jan, 2017, 23:55

Aj na tej 930 mam offical build,a napriek tomu som dokazal dat tie veci, aj v Notifikacnom centre mam moznost LED notifikacie. Kazdopadne mas vsetky tie unlocky zapnute ? a skus to ta popridavat rucne, proste mne to po polhodine kktin pridalo normalne. A ano aj mne to padalo, a tam nasledovali softresraty, zapniania vypinania a tak

PS: ok ze to nemas, ale ostatny to maju
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

adam102
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 92
Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: Košice

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa adam102 » Po 09. Jan, 2017, 00:45

Unlocky som mal zapnute.
Narychlo som to popridaval rucne a cuduj sa svete - funguje to (v registroch ich aj tak stale neukazuje).
Tak dik za pomoc :good:

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6727
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Papek » Po 09. Jan, 2017, 01:10

Per napísal:co si mam priznat ? ved to nemam ani nainstalovane :bye:
To je len zatvaranie oci pred problemom. S Messengerom je to ako na hojdacke, ale za posledny rok viac nefunguje ako funguje a s mnozstvom inych aplikacii to plati tiez, ak vobec existuju. Celkovo je vidno, ze novych aplikacii pribuda minimum a z tych co existuju vela pomaly zastarava, lebo posledny update bol kedysi pradavno, alebo ich rovno rusia - vid paypal, ebay. Ved tie aplikacie fungovali. Ano, da sa ist na mobilnu stranku, ale neda sa komplet WM vyriesit tak, ze budem mat plnu plochu dlazdic s odkazmi na stranky.
A je kopa inych, povedzme ze mnozstvo z toho su sprostosti ako Snapchat, ale tie dnesne decka, ktore o rok-dva-tri vyrastu na Androide tazko presvedcis, ze aha, tu mas Windows, pod si spustat ... web, Office a mailoveho klienta. Zabudni na Messenger, Hangouts, zabudni na polovicu funkcii na Facebooku, o rok ti zrusime WhatsApp. Google maps? GTFO... tu mas Bing. A to nehovorim o mnozstve utilitiek na kazdu blbost... ucty, nakup, vencenie psa, magic hour, zlavomat, bistro, Pokec, 500px ... Ved ani Shazam nedoriesili doteraz na Lumii 950.
Pamatam si, ked s velkou slavou oznamovali, ake nove aplikacie sa chystaju. Dnes ledva MS ohlasi nejaku novinku.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Per » Po 09. Jan, 2017, 15:15

Shazam ? ved ten je v store uz bohove dlho..ci preco nejde na 950 ?

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6727
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Papek » Po 09. Jan, 2017, 17:05

Na L950 je uz od zaciatku teto bug so Shazamom. Kvoli nejakej somarine nepouziva mikrofony, tyka sa to iba mensej 950. Hned ako sa zacali sirit staznosti MS ohlasil, ze na tom pracuju. Za rok to nedali dokopy.
Je na to nejaky workaround, ale uz si ho nepamatam. Trebalo spustit hladanie, potom sa prepnut spat na plochu a na druhy pokus by to malo najst, alebo cosi take. Sprostost, ale naserie.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Per » Ut 28. Feb, 2017, 21:55

Skusali ste si zmenit virtualnu pamat ? Defaultne je tam swap nastaveny na 256 MB co je sialenost. Na l640 som to dal na 768 MB a ten telefon je ako vymeneny. Ziadne app nepadaju z pamate

check Interop tools

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6727
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Papek » Ut 28. Feb, 2017, 22:21

O tomto som nepočul. Co presne sa tým dosiahne? Aké nevýhody to prináša, resp. Prečo MS nenastavil viac ked je to take jednoduché?
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Per » Ut 28. Feb, 2017, 22:34

Jednoduche to nie je velmi,hlavne na x5x lumiach je iny postup trochu.

vyhodu to na mojej lumii 640 ma taku,ze sa o milion percent zlepsil multitasking,tj,aplikacie nevypadavaju z pamate a nenacitavaju sa znovu

preco MS nastavil aj na 950 len 256 megovy swap netusim..asi im je*e

vypliv to ale bude mat hlavne na telefonoch s menej RAM

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6727
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Papek » Ut 28. Feb, 2017, 22:47

No dobre, ale ten swap neuberie pamäť niečomu inému, kde by to mohlo chýbať napr?
Ja som svoju Lumiu 640 prenechal mame, ale postupom času je tak mizerne pomalá, že som uvažoval nad tým že jej posuniem 950tku. Kebyže to tak oživí 640tku, tak by to bolo super. Ak je to teda bez negatívneho dopadu
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12636
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa Per » Ut 28. Feb, 2017, 22:55

zoberie si z Cecka ako na pc
podla toho ako si ho zvacsis

moja 640 nebola az tak pomala..teda,nespomaluje sa s novymi buildami..skor naopak

negativny dopad je len ze to usekne z pamate telefonu,no a este si treba strazit free space..neni dobre ak si napr nastavis swpat vacsi ako mas dostupnu pamat v telefone..to mozno ani nenastartuje :D

shajek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4399
Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Bydlisko: Pravenec
Kontaktovať užívateľa:

Re: Windows 10 Mobile

Príspevok od užívateľa shajek » Ut 28. Feb, 2017, 23:07

Kde to nastavujes ?
/mam/
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Phone / Windows 10 Mobile / IOT / WCOS"