WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Zariadenia založené na platforme Windows Mobile, Windows Phone, Windows 10 Mobile, Windows Core OS a IOT platforma Windows 10
Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 16. Jan, 2015, 11:14

DIki za report.

Vieš mi napísať odkial kam si sa navigoval a cca v ktorých miestach si chcel vyvolať ponuku poi?

Mne sa to nepodarilo reprodukovať. Jo a ešte že aký maš device. Diki

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Pi 16. Jan, 2015, 14:04

Hral som sa s tym este cestou k autu, na namesti v PP a cestu som mal zadanu do Tvaroznej. Nerozumiem celkom "cca v ktorých miestach si chcel vyvolať ponuku poi". Mam L620.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1908
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 16. Jan, 2015, 14:29

neprelozene native.cancelrouteask

dnes mi z nicoho nic zacalo hlasit "Meno používateľa alebo heslo nie je správne" no nic som s kontom nerobil, vyskakuje to dost casto a celkom je to otravne :) a vyzera ze to robi len vtedy, ked ma problem pripojit sa (aj ked som bol na wifi, hlasilo to, nefungovali online funkcie, po restarte telefonu uz to nehlasi)

tie blikajuce POI robilo aj mne, ale len kym som nevyhladal presnejsie co chcem, potom to uz prestalo refreshovat
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 16. Jan, 2015, 15:14

satyr_ik napísal:Hral som sa s tym este cestou k autu, na namesti v PP a cestu som mal zadanu do Tvaroznej. Nerozumiem celkom "cca v ktorých miestach si chcel vyvolať ponuku poi". Mam L620.
No ten poi sidebar je dynamický mení sa v závislosti od ponuky - preto sa pýtam kde cca si bol keď si na to klikal nech sa to dá reprodukovať pretože mne to beží na test devicoch bez problémov. ;)

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Po 19. Jan, 2015, 13:39

Mam dotaz. Ako sa da vyhladat vjazd do podzemnej garaze, aby ma navigovalo tam a nie ku pesiemu vstupu do budovy? Napr. Aupark KE, alebo zo zahranicnych Galeria Krakowska. Vcera som bol v KE v meste a chcel som ist este do Auparku, tak som ho nasiel v POI a viedlo ma to vselijakymi bocnymi ulickami okolo Hiltonu ku bocnemu vstupu... Tak som sa vykaslal na navigaciu a dako som trafil. Detto Krakov, tam je to este zaujimavejsie... Ved ked sa veziem autom, tak tam asi chcem aj parkovat... Inak okrem tejto drobnosti v poriadku.
A este navrh - v nastaveniach kde sa zapinaju POI, niektora kategoria ma trebars 20 poloziek. Nemohla by tam byt okrem "vypnut vsetko" aj moznost manualne po jednom zapinat?

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6808
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 19. Jan, 2015, 14:00

pri tom Auparku v KE, je vela jednosmernych uliciek a celkovo je tam cestra "dokurvena" ... podla toho by som nesudil + zohnadnuje aj cas trasy

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 19. Jan, 2015, 14:17

satyr_ik - diki tamto som uz navrhoval - toto su malichernosti este raz je to beta cize toto sa este bude riesit dodatocne predpokladam no v bete pochybujem.

K tomu auparku - pozeral som to a nvidím tam zadefinované presne kde by malo byť to parkovisko - ak by to tam bolo malo by to fungovať ako píšeš. Holt map data teda treba pravdepodobne aktualizovať len.

Ak si všimneš kúsok ou auparku je parkovisko palarikova ktore je presne zadefinovane a teda nie je problem navigacie priamo tam. ;)

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Pi 23. Jan, 2015, 08:40

Dnes mi prišiel mail, ale pravdepodobne kvôli Android verzii. Že novinky... Napr. sa budú dať selektívne vypínať /zapínať spoplatnené cesty... Bude také aj na WP? Zatiaľ som to nenašiel.

Užívateľov profilový obrázok
verzo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 463
Dátum registrácie: Po 22. Feb, 2010, 21:01
Bydlisko: Levoča

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa verzo » Pi 23. Jan, 2015, 08:56

myslim ze to tam je .... dnes letim do Talianska po auto bude skusat Sygic Beta vs.Here+ a Garmin co mam v kufry :)
Galaxy S9+

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 849
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Pi 23. Jan, 2015, 12:05

Ech... sorry, zabudol som dopisat najdolezitejsiu vec, ze sa budu dat zapinat pre jednotlive staty na trase zvlast. Tak teraz neviem, ci si reagoval presne na moju otazku, alebo si aj ty cital ten mail :)

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 28. Jan, 2015, 08:33


Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1908
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » St 28. Jan, 2015, 10:31

no akurat som sa siel spytat, ze kedze je vonku final v 15.0, ako to je s nami ? nadalej bude bezat aj beta a mozme nahlasovat pripadne problemy ? alebo beta bude zrusena? vidim ze ta na sa je len 14.6.6
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6721
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Papek » St 28. Jan, 2015, 13:47

Gratulujem! Celkom rychlo to preslo z bety na final.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11090
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 28. Jan, 2015, 14:03

Msft approval trval len cca 2 dni cize preto :good: drzime si palce!

@ lepermessiah - neviem ti takto povedat - spytam sa

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1908
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Št 29. Jan, 2015, 10:34

nuz .. beta nebeta, veci, ktore mi predsalen vadia ( a dost mozne ze aj inym, su to drobnosti samozrejme)

1. Sygic Store > Obnovit a pise mi ze sa mam prihlasit do zariadenia "v ponuke Nastavenia > Pripojenie" ..to tam nemame, mame Moje Konto (to len pre info, kedze aj "hloupi lidi - taky lidi")
2. pri landscape to stale ukazuje aj tu WP listu s casom a signalom, je to naozaj nutne aby tam bola a zrala cast obrazovky ? sice je jemne priehladna, no tabule pod nu neschovate :)
3. ten dvojklik na spodnu listu vzdy ked chce clovek ist do nastaveni alebo celkovo do ponuky mi pride trochu otravny
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Phone / Windows 10 Mobile / IOT / WCOS"