WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Zariadenia založené na platforme Windows Mobile, Windows Phone, Windows 10 Mobile, Windows Core OS a IOT platforma Windows 10
CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6788
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa CageJ » St 14. Jan, 2015, 12:07

u mna sa tento problem nevyskytol

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 14. Jan, 2015, 12:30

U mňa tiež nie zatiaľ :)

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » St 14. Jan, 2015, 13:28

nuz, tak budem vynimka zatial :) proste ked si zvolim ci uz favorita, historika alebo novy bod, tak pri ukazat trasu mi to padne. ak vyberiem novy bod a hned dam navigovat cez play tlacitko dole, tak mi to spusti navigovanie v pohode
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 14. Jan, 2015, 13:34

Podarilo sa mi to reprodukovat reportujem diki

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6788
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa CageJ » St 14. Jan, 2015, 13:55

ja chcem poukazat na iny problem vyskytujuci sa aj na Androide..

niektore trasy ta nutia ist cez dialnicu a spoplatnene trasy, hoci existuju aj nespoplatnene.. proste vypnes dialnicu a spoplatnene trasy a napriek tomu ta posiela na dialnicu..

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 14. Jan, 2015, 14:25

To je globálna chyba routingu čiže áno o tomto vieme.

DIki

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 14. Jan, 2015, 14:40

@lepermessiah - skús vyhladať adresu a neklikaj na bublinu len klikni na play ikonu dolu tak by to malo ísť.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » St 14. Jan, 2015, 15:25

lepermessiah napísal:nuz, tak budem vynimka zatial :) proste ked si zvolim ci uz favorita, historika alebo novy bod, tak pri ukazat trasu mi to padne. ak vyberiem novy bod a hned dam navigovat cez play tlacitko dole, tak mi to spusti navigovanie v pohode
@Broslo, ved ano, tak som pisal ze to ide ;)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 14. Jan, 2015, 17:05

JJ jasné diki ;) bude to dáka POI detail chyba

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » St 14. Jan, 2015, 22:19

Leppermesiah bohužiaľ neni sám. Tiež keď vyberiem z favorites, padne appka. Mám L620. A nedalo by sa nejako preložiť "cancel nativeroute..." Či čo to píše, keď chcem zrušiť trasu.

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Št 15. Jan, 2015, 08:32

Nepreložené veci či zle preložené veci si netreba všímať je to beta

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Št 15. Jan, 2015, 09:46

poslusne hlasim, ze dnes to bolo fixnute (aj s textom dokonca)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Št 15. Jan, 2015, 09:53

Áno práve som zistil že je to už fixnuté :) kolegovia včera zamakali :good:

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Št 15. Jan, 2015, 14:02

Po rannej aktualizacii sice Sygic este pri spusteni spadol, ale na druhy krat uz nabehol a chyba vyzera byt odstranena.

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Pi 16. Jan, 2015, 10:48

Dnes som chcel vybrat bod zaujmu, pumpu. Predtym som si zvolil trasu (z favorites), dal som ukazat trasu a navigovat. Vlavo na displeji sa mi ukazal zvisky tmavy obdlznik s bodmi zaujmu. Tak som tukol, ze skusim dat pumpu. Hodilo ma to na na menu s bodmi zaujmu, ale vsetky POI pod nadpisom asi v sekundovych intervaloch blikaju. Nadpis nie. Ked som dal zrusit trasu a chcel to vyskusat este raz, vobec mi ten POI obdlzik na mape neukazalo. Az po restarte aplikacie a zase to blika...
Obrázok Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Phone / Windows 10 Mobile / IOT / WCOS"