WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Zariadenia založené na platforme Windows Mobile, Windows Phone, Windows 10 Mobile, Windows Core OS a IOT platforma Windows 10
Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11087
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 19. Dec, 2014, 21:34

Diki za report. V pondelok sa pozrieme do vlanka čiže ak plánujete jazdiť a máte už beta invite prosím testujte a reportujte :)

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ne 21. Dec, 2014, 11:40

  • mne co dost vadi je ta "tabula" nakreslena v Painte s nazvom ulice. neviem ci to malo vyzerat ako klasicke modre tabule, ale vyzera to blbo. text zarovnany vlavo hore a biely ramcek doslova ako z Paintu.. EDIT: ok, ak to zobrazuje serioznu tabulu, nevyzera to tak zle, ale naco mi to v modrom ukazuje nasledujucu ulicu napriklad ? alebo naco mi to pise ake budu dediny, ktore su uplne mimo mojej trasy ?
  • dalej co je blbe ze to nebezi na fullscreen, nevadilo by to ak pouzivam mobil len na vysku ale na sirku to odreze znacnu cast obrazu.
  • dalsia vec ze nahlad pruhov je v portrait dost maly (pre mna akurat) ale v landscape je obrovsky a zakryva velku cast mapy..
  • dalej ked zapnem sygic musim 2x tuknut na spodnu listu aby som zacal hladat, lebo prve tuknutie mi zobrazi listu s lupou a az druhe otvara hladanie. EDIT: tyka sa to teda portrait, kde sa zobrazi na druhy krat ina lista, pri landscape vyskoci lista zprava (logicke, chapem, no pride mi to zbytocne integrovanie WP toolbaru, ked sa to da spravit lepsie - Nokia Here Drive)
  • nevedel som sa rychlo dopracovat k bodom zaujmu - chcel som konkretnu pumpu a tam neviem cielovu adresu..
a to je nateraz asi vsetko

EDIT: dnesna trasa BA > BJ bola celkom OK, no od ZV do BJ (kde som mal zastavku) som nastavil trasu, hned mi ponuklo "spodnu trasu" co je fajn, aj ked je dlhsia casovo aj kilometrovo, no je pohodlnejsia. Vypocitalo mi to prijaz 19:45 .. a aj ked som stal na Ivachnovej a Maly Saris (dokopy asi 15 minut) tak som prisiel do BJ o 19:15 .. cize nejako divne prepocty, az prilis pesimisticke :D v BB mi to inak vobec nepovedalo, ze mam odbocit vpravo alebo cokolvek aby som siel RK a nie PP smer ..co mi pride blbe, lebo som nepokracoval po hlavnej ale odbocoval, no Jana bola ticho
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

yNo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 3137
Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Bydlisko: Sv. Jur

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa yNo » St 24. Dec, 2014, 14:50

Je mozne sa nejak dostat k tej testovacej verzii? Mailik stale neprisiel
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.

Užívateľov profilový obrázok
Bird
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2035
Dátum registrácie: So 15. Aug, 2009, 22:39
Bydlisko: Krušovce (TO)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Bird » St 24. Dec, 2014, 16:15

Inak Broslo, v čom to vyvíjate ? máte tri samostatné týmy na Objective-C / Javu / C# ? Alebo používate napríklad Xamarin a C# ?
MB Gigabyte B85N Phoenix CPU i5 4590 + Noctua NH-L12 RAM Kingston HyperX Savage 2x8GB GPU MSI GTX 1060 ARMOR 6G SSD Crucial MX100 256GB HDD Segate 500+3000GB PSU Cooler Master G450M Case Lian Li PC-Q28 LCD HP ZR2440w OS Windows 10 NTB MacBook Pro 13 (2016) Smartphone iPhone 7

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Št 25. Dec, 2014, 08:24

Rad by som niecim relevantnym prispel, ale nejako blbo to vyslo. Mail s ID som posielal 2.12. a link prisiel 18.12. A to uz je clovek rad, ked moze byt doma a nie lietat kade tade... Tak som zvedavy po sviatkoch, co sa stane s navigaciou, lebo mi hore v ramiku vypisuje, kolko ostava do skoncenia full verzie...

Zatial celkom spokojnost. Co ma tak zaujalo, ze "asistent jazdnych pruhov" je vlavo hore stale, aj ked idem po okresnej ceste, ale napr. v Poprade smer Matejovce - centrum na stvorprudovke s odbocovacimi pruhmi nebola ziadna zmena. Ale to mozno suvisi s mapovymi podkladmi...

Jedna offtopic otazka: Slovensku navigaciu nahovorila herecka z Panelaku, co hra dceru toho udrzbara z nemocnice?

Edit:
A ako tu už niekto poznamenal, pred sťahovaním mapy by sa hodilo potvrenie, nie že trochu blbo ťuknem a hneď sťahuje.... Inak používam na L620 a rýchlosť OK, aj prechod z homescreenu fajn.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Ut 30. Dec, 2014, 10:47

tak vcera cesta BJ > BA po kuskoch..

najprv z BJ do ZV, chcel som ist cez SL, aj mi to tak hned ponuklo, zasa vypocitalo smiesny cas, bol som v cieli skor o 15 minut aj napriek 10 minutovej zastavke na pumpe a par kamionom..
zo ZV do NR som bol skor o 10 minut na mieste ako to predpovedala navi (cista dialnica, predpisovo 127 tempomat )
z NR do BA som bol skor o 7 minut na mieste (aj na tak kratkom useku to nevie povedat cas ? ziadne zapchy nic)

dalej nechapem, co znamena zlta "cesta" lebo na progress bare pochopim ze to ukazuje asi zdrzanie, ale preco mi ukazuje zltu cestu aj 100km pred tym usedkom napriklad ? takmer celu cestu z BJ do SL mi to ukazovalo, pricom udajne zdrzanie bolo v SL na kruhaci, kde ale ziadne zdrzanie nebolo..

tiez navi ma vobec neupozornila na zchadzanie z dialnice pred TT, neukazala mi nahlad pruhov na miestach, kde by to bolo vhodne (cestu cez SL si uz moc nepamatam, skoro som sa musel vracat :D )
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » St 31. Dec, 2014, 09:35

Hm, presne podla predpokladu. Ked som sa konecne vydal medzi sviatkami na dlhsi vylet, vypisalo mi, ze sa 7 dnove premium skoncilo a bolo... Hlasove pokyny nie su, vystrahy nie su... Tak som pouzil klasiku.

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Papek » Št 01. Jan, 2015, 22:29

Premium si treba "kupit". Je za 0 ;)
flylo... you gotta help me man.

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6788
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 01. Jan, 2015, 23:29

+ HUD :)
+ dopravne info :hysterical:


Bol by som ti to vcera napisal, ale neslo forum, SQL error.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 02. Jan, 2015, 13:55

Papek napísal:Premium si treba "kupit". Je za 0 ;)
mne vyprsal, aj by som si ho kupil, ale ostane mi to stale stat na Instaluje sa ... inak ked mi vyprsalo Premium 7 dnove, preco mi to ukazuje zlte useky na trase ? niesu to akoze zdrzania na ceste, ktore by mali byt hlasene len cez dopravne informacie, ktore su sucastou premium ? :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Papek » Pi 02. Jan, 2015, 14:55

cez menu > sygic store
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
flylo... you gotta help me man.

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Pi 02. Jan, 2015, 15:44

Dik, nevedel som :) Aj sa mi zdalo divne, ze beta testovanie a iba 7dni... OK, skusim :)

Muhyng
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Muhyng » Ut 06. Jan, 2015, 21:09

Tak som sa dnes dostal na chvilu za volant. Ked som chcel zadat do vyhladavania obec Tvarožná (okres KK), musel som vypisat skoro cele slovo, kym mi ponuklo tu spravnu. Nedala by sa bud zvacsit roletka s ponukami, alebo este lepsie, v pripade malych obci, kde je sanca, ze ich najde aj 5+ davat na prve miesto v zozname tu, ktora je najblizsie mojej aktualnej polohe? Dalsia vec, ked uz mi konecne ukazalo aj spravnu Tvaroznu, v momente kedy som uz na napis isiel kliknut sa roletka rozhodla transformovat na inu, kde som zase klikol na zlu... Mozno je to sposobene pomalym HW, ale tak L620 by snad este nemusela byt taka pomala... No a este by som uvital nejaky sikovny button na spodnej liste, kde by sa dal cyklicky menit zvuk (vsetky zvuky on, vsetky off, iba hlasova navigacia, iba upozornenia). A cestou nazad mi z neznamych pricin nesiel zvuk. Skusal som ho pridavat aj uberat a nic.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Št 08. Jan, 2015, 13:38

mna vcera dojala navi.. v BA na Prievozska/Kosicka som zapol navigovanie do Tesco Extra v Petrzalke, kedze zena nerada chodi cez Pristavny tak sme ako vzdy isli cez Apollo (preto som zapol navi neskor). namiesto cesty Apollo > Aupark > Panonska > Pajstunska ma to silou mocou chcelo strelit na Pristavna > Pristavny most > Dolnozemska a dalej neviem, lebo este aj za Apollom ma to chcelo vratit nazad na Pristavnu :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1900
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » St 14. Jan, 2015, 11:30

po vcerajsom update sa neda zobrazit trasa, padne aplikacia :) takze momentalne nepouzitelne
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio, 1TB mSATA USB-C Samsung 840EVO
+ laptop: Lenovo X1 Yoga 20JE-S0AJ00 + Samsung 840 1TB mSATA / USB-C

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Phone / Windows 10 Mobile / IOT / WCOS"