WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

satyr_ik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 705
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa satyr_ik » Št 29. Jan, 2015, 15:35

Inak, pokec k final navigacii v store je napisany nadhernou manazerstinou. Skoro som si zacal mysliet, ze bude appka zadarmo, ked je tam min. 2x "NAVZDY BEZPLATNE". Az ked som si to precital druhy krat, pochopil som zmysel spojenia "inovovat na vysokokvalitnu verziu..." Nie ze by mi trhalo zily dat 20-25€, aj ked uz ju mam kupenu na android, ale nepaci sa mi take vychcane zaobalovanie skutocnosti. Sak tam kua napisem, ze funguje 7 dni a potom si treba kupit plnu verziu s hlasovymi pokynmi a ked za to chcem prachy, tak sa nehanbim a napisem kolko...

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10233
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 30. Jan, 2015, 01:36

Ale to tak vôbec nie je. Aplikácia je zadarmo, a mapy taktiež. Máme skutočne veľmi veľa užívateľov ktorý jednoducho fičia na freemium a sú spoko. Sygic ako firma platí mapovým providerom za mapové podklady - ako neviem a asi by ani nebolo vhodné sa o tom vyjadrovať, no to že ako user dostaneš zadarmo a doživotne mapové update je pravda.

Ak si zaplatš dostaneš toto navyše: https://www.sygic.com/en/gps-navigation?r=topmenu

Taktiež dostaneš platformu, na ktorej môžeš využívať HUD, Traffic, Speedcamerky, a to celosvetovo. Áno rozumiem pre usera ktorý nepotrebuje tak prísne navigáciu a necestuje z krajiny to nemusí byť dôležité, no ak si Sygic vezmeš do sveta, neolutuješ ;) Platforma sa posúva tak ďaleko že už v podstate nepotrebuješ dodatočne vyhľadávať nič mimo apky, totálne sa postará o navigačné potreby.

No a o tom to je, to platené prémium. ;)

satyr_ik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 705
Dátum registrácie: Pi 01. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Poprad

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa satyr_ik » Pi 30. Jan, 2015, 12:22

Chapem tomu modelu a nemam nic proti, ale tak ako je v popise aplikacie napisane, ze HUD je cez in app purchase, tak by tam mohla byt spomenuta aj hlasova navigacia. Aby nutnost dokupenia hlasu nebola zaobalena niekde v strede textu, ktory si mnohi ani nerozkliknu cely a po tyzdni ostanu prekvapeni, ze je zrazu ticho. To je vsetko. Drzim palce, snad sa podari niekedy zapracovat aj to cyklicke prepinanie zvuku co som davnejsie spominal.

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1629
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Pi 30. Jan, 2015, 12:27

v tomto so satyr_ik-om uplne suhlasim, vsetky info na dlani a hned dostupne iba pomozu. lebo hoci je nieco jasne napisane niekde, stale je X lenivcov, ktori si to neprecitaju a budu akurat potom davat negativne hodnotenia ze to prestalo fungovat a podobne ..
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10233
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 30. Jan, 2015, 13:20

Proste na Webe Sygicu su kompletene vsetky info. Gplaystore ma urcite limitacie o App store ani nevravim ;)

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10233
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 02. Feb, 2015, 09:43

Dobré správy! Podľa app annie Sygic for WP - #1 @ USA pár dní po release

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1629
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Po 09. Feb, 2015, 12:54

Sygic 15.1.0 >>> nadpis pre Oblubeny bod po kliknuti na je Informacie o produkte (ehm, produkt?)
plati aj pre Sygic Beta (mozno volovina prkotina, ale tak do buduceho release by ste to mohli fixnut vramci kavickovania)
inak ako si mam synchronizovat vlastne POI ? lebo v Beta a Final mam rozne, chcelo by to nejako premostit :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10233
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 09. Feb, 2015, 13:38

Beta je beta release je release - samozrejme to má byť úplne oddelené :) Zatial žiaden nástroj na POI správu nechystáme. Skôr asi stojí v dnešnej dobe pouvažovať o nejakom cloud riešení.

Inside info: qsearch v rámci ďalšieho update je v testovaní :cool:

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1629
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Po 09. Feb, 2015, 13:46

som tajne dufal ze nejaky klaud bude kde sa to uklada :) nevadi, tak vramci qsearch porieste informaciu o produkte v informacii o bode :D :good:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10233
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Po 09. Feb, 2015, 16:17

Nerozumiem celkom vies specifikovat popripade daky screenshot? diki

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1629
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Po 09. Feb, 2015, 17:07

paci sa:
wp_ss_20150209_0001.png
wp_ss_20150209_0002.png
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10233
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Št 12. Feb, 2015, 11:23

WP beta update ! stahujte a testujte q search!

70km + 3 spusetenia - mali by ste dostat rating dialog - keby aj toto niekto splnil a vedel otestovat bolo by super :)

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 10233
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa Broslowski » Št 12. Feb, 2015, 11:23

WP beta update ! stahujte a testujte q search!

70km + 3 spusetenia - mali by ste dostat rating dialog - keby aj toto niekto splnil a vedel otestovat bolo by super :)

Užívateľov profilový obrázok
lepermessiah
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1629
Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bydlisko: ZV / BJ

Re: WP Sygic Beta! Hlaste sa tu

Príspevok od užívateľa lepermessiah » Št 12. Feb, 2015, 12:13

skus napisat, co mam cakat od toho "q search" ..

scenar 1: otvorim appku, ked to stihnem hned, tak tukam na lupu, mam predvolene Slovensko, zacnem hladat: Plynarenska 7, 82109 a davam enter .. chvilu cakam cakam a vypluje to adresu s ikonou bodu na mape, pri niektorych inych adresach to vypluje duplicitny vysledok s lupou+zemegulou

scenar 2: otvorim appku, ked to stihnem hned, tak tukam na lupu, tuknem na X a zmaze sa SR, dam hladat tu istu adresu, no teraz je to asi 3-4x rychlejsie, vysledky rovnake


preco pisem "ked to stihnem hned" ? lebo fakt neviem naco mi zobrazuje cas a rychlost ked nic este nerobim s navi. tympadom musim tuknut aby mi vyskocili ikony..

reakcia mojej zeny, ked sme si potrebovali dat navi a chcel som trosku vyskusat sygic:
"preboha to co je za kravinu ze dole kliknem a na boku mi vyskoci nejaky panel?" .. chvilu na to "a to kolko krat mam potvrdit ze niekam chcem ist ? nestaci zadat adresu a dat IST ?" ..a chvilu na to: "hraj sa s tym sam, ja budem drzat volant, nemam na to nervy uz" .. :D takze tak no :) co si pamatam volakedy v Androide, tak ked som mal landscape a tukol som na spodny panel, hned sa mi otvarala ponuka, ktora bola lahko klikatelna.

nechcem aby to znelo ako nonstop frflanie, ale pozrite sa ako je robeny Waze, ako je robeny Here Drive, ako je robeny Sygic na inych platformach. clovek si chce predsa dat telefon do drziaka a chce sa lahko triafat do tlacidiel. ked si navolim ciel a dam navigovat tak chcem aby ma navigovala, nie aby mi vyskocila dalsia obrazovka s vyberom trasy. ak chcem trasu, tak si dajme tomu kliknem na bod, ktory mi to naslo a ukazalo na mape ..ale ked chcem "skusit stastie" tak nech to proste naviguje.

Reviews funguje, vyskocilo mi to po 3. zapnuti appky po aktualizacii, dal som ohodnotit, dal som pekne hodnotenie (4*) a vratilo ma nazad do appky
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 - 4590
MB: ASUS H97M-Plus
RAM: 2x8GB Crucial Ballistix Elite 1866 CL9 1.5V @ 1600 CL9 CR1
HDD: Samsung 960 Pro 512GB, WD RED 2TB R.1, WD MyBook3 Studio 1.5TB
GPU: GB 7950 3GB OC
Sound: ASUS Xonar Essence ST
PSU: Seasonic X-660
CASE: BitFenix Phenom M
WATER: XSPC EX240 + 2xNoctuaP12, HWLabs Nemesis GTX140 + NoctuaA14PWM, EK Acetal + EN CPU & GPU, ACool VPP655 + EK-D5 X-RES 140
LCD: Dell UltraSharp U2913WM + blink(1) + ambiledHD
Peripherals: Gigaworks T20 r.1, Superlux HD-662B, Logitech G810 + G403 Wireless, MS LifeCam Studio
+ laptop: Lenovo X220 + 1TB Samsung 840 Evo SSD + 1.5TB Hitachi HDD + Win10 Insider

Napísať odpoveď

Návrat na "Windows Phone"