Iphone a 4G/LTE

Ekosystém Apple
Užívateľov profilový obrázok
QuaDko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1369
Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Bydlisko: Trstín-Trnava-Bratislava

Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa QuaDko » Po 19. Jan, 2015, 12:48

Zdravím. Mám ip6 a nechce mi ísť 4G. Neviem čo mám robiť. Mám orange a simkartu mśm novú teraz od piatku. Skúšal som hladať aj na nete a ip6 by mal podporovať frekvencie na ktorom je 4G u orangu vysielané. Dokonca aj v nadstaveniach si môžem zvoliť že či chcem 4G/3G/2G a aj keď mám zvolené 4G tak nie a nie nabehnúť 4G.

Nejaké rady, skúsenosti ?
Working on

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa shiro » Po 19. Jan, 2015, 13:38

si vobec v pokryti signalu?
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6803
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 19. Jan, 2015, 13:58

a mas VOBEC zapnute data?

Užívateľov profilový obrázok
QuaDko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1369
Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Bydlisko: Trstín-Trnava-Bratislava

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa QuaDko » Po 19. Jan, 2015, 14:37

Áno na všetky otázky. Bol som v bratislave nešlo mi ani v trnave ani nikde. Zajtra skúsim zbehnúť do orangu
Working on

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1754
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa Matej.T » Po 19. Jan, 2015, 17:41

Podporuje tvoja SIM LTE? Či neni ešte z čias Globtelu ;)
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
QuaDko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1369
Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Bydlisko: Trstín-Trnava-Bratislava

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa QuaDko » Po 19. Jan, 2015, 20:48

Veď hovorím že v piatok som si bol po úplne novú simkartu. 22 mi má nabehnúť nový paušál tak uvidím či mi to potom naskočí, keď nie tak to budem riešiť v orangii
Working on

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7082
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa shiro » Ut 20. Jan, 2015, 10:33

nic ti nebrani im zavolat, ci je to fakt v pausali alebo maju dajaky problem....mozno budes mat LTE do 10minut, za skusku nic nedas.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7572
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 20. Jan, 2015, 12:41

no mne tiez velice z T-mobile poslali sim sami od seba dokonca, novu super LTE kartu. (Tu predtym som mal sotva par mesiacov kvoli ip5s som menil). A cuduj sa svete LTE nejde. Daco sa mi mari ze u T-mob sa za to priplaca ale neviem ci aj pri firemnych pausaloch.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa Ferdie » Ut 20. Jan, 2015, 13:44

Tiež mám novú simku kt. by mala podporovať LTE a bol som v pokrytí ale nešlo to. Asi máš pravdu, treba nejaký špecifický dátový balík či čo. Proste telekom :facepalm:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6803
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 20. Jan, 2015, 15:51

to vobec nie je tym...
u mna trva chvilu kym to na LTE prepne, ak netreba vobec restartovat mobil, ale nakolko mi chodili SMSky o neprijatych hovoroch (mobil ani nezacne vyzvanat)! odvtedy to nepouzivam.. ocovi v Orange to ide uplne normalne..

Mam Happy a ide mi to.. ako je druha vec, nic sa nepriplaca, ale tusim som volal na infolinku, az tak mi to aktivovali. Maju aj nove karty, uz mi vraveli o vymene.

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7572
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa newmi » Ut 20. Jan, 2015, 16:18

a tak su tam uz nacisto retardovani? Sami od seba poslu LTE sim kartu, cez pol obalky to je napisane, aktivujeme ju a LTE nikde? Niezeby som po tom nejak prahol ale ide o princip. A kolega ma presne to iste, tiez poslali a nic.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6803
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa CageJ » Ut 20. Jan, 2015, 16:23

to neviem, zial.. podla mna je u nich problem v tych carrier settings.. ani by som sa necudoval, ked dodnes nie je prepinac.. Sam uvazujem o iP6/+ ale kym nebude prepinac od Telekomu neberiem! Radsej prejdem do Orange.

Užívateľov profilový obrázok
QuaDko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1369
Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Bydlisko: Trstín-Trnava-Bratislava

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa QuaDko » Ut 20. Jan, 2015, 17:15

Ja zas prepínač mám ale aj keď som prepnutý v LTE tak nič. Dnes som bol v trnave kde je pokrytie LTE a zase nič ani sa netvárilo že by to chcelo nabehnúť. Vo štvrtok idem do orangu. Som zvedavý čo mi povedia
Working on

Užívateľov profilový obrázok
yesper
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 2968
Dátum registrácie: Ut 10. Jún, 2008, 20:41
Bydlisko: VT & BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa yesper » Ut 20. Jan, 2015, 17:28

mne dosla nova sim s iphonom, vsetko bezalo okamzite po aktivovani karty. Pausal telekom, ziaden doplatok za vymenu na LTE.

Užívateľov profilový obrázok
QuaDko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1369
Dátum registrácie: Po 11. Jan, 2010, 17:16
Bydlisko: Trstín-Trnava-Bratislava

Re: Iphone a 4G/LTE

Príspevok od užívateľa QuaDko » Št 22. Jan, 2015, 12:32

Tak LTE nakoniec nebehlo. Pomohol tomu reštart siete :D
Working on

Napísať odpoveď

Návrat na "iOS / iPadOS / watchOS"