ip4 problem s restore

Užívateľov profilový obrázok
Endy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1310
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Bydlisko: Turcianske Teplice/ Martin

ip4 problem s restore

Príspevok od užívateľa Endy » Št 01. Jan, 2015, 17:45

Ahojte mam problem s iphone 4. Z nicoho nic mi nejde zapnut, cierna obrazovka a dalej sa nepohnem.
Skusal som restore na 7.1.2 ale moc daleko sa nedostanem vid video, presne ten isty problem, myslim, ze to bude nejaka HW chyba, nema stym niekto skusenost ? dakujem :)


Užívateľov profilový obrázok
amdfusion
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 133
Dátum registrácie: Št 01. Jan, 2015, 16:41
Bydlisko: Košice

Re: ip4 problem s restore

Príspevok od užívateľa amdfusion » Št 01. Jan, 2015, 17:49

čau.. mne to robilo ked som chcel dal "custom fimware" whited00r 6 na iPod Touch 1G a skusal som iný kábel nič s tým nerobilo ... neviem raz sa mi podarilo takto pokazit iphone 4S :D takže radšej nechaj ten povodny SW.. a HW chybu nevylučujem..
PC1 : AMD A8-5600K,AMD RADEON 7560D,500GB WD ,ASUS A88XM-A,WIN 10
WORK PC: AMD Phenom X6 1090T Octa Core/8GB DDR2 1200MHZ/Radeon R9 380/WD GREEN 500GB/ASUS M4A78PRO, WIN 7 64BIT
NTB1:iBook G4,1.5GB RAM,40GB HDD, OS X 10.5.8
NTB2: Asus F5N/AMD Turion 64 X2 TL-56/2GB RAM/ - HDD/ GEFORCE 7000M
Phone:iPhone 4 8GB,iPod Touch 5th Gen 16GB

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1738
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: ip4 problem s restore

Príspevok od užívateľa Matej.T » Št 01. Jan, 2015, 18:58

Skúšal si to cez DFU?
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
Endy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1310
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Bydlisko: Turcianske Teplice/ Martin

Re: ip4 problem s restore

Príspevok od užívateľa Endy » Št 01. Jan, 2015, 22:26

Ono povodne tam bola 7.1.2 skusal som aj normalne cez itunes natiahnut najnovsi fw. co je tiez 7.1.2, ale bez uspechu. Kable som skusal 2, tiez nic, skusal som to aj na druhom pc, no nepomohlo.
Matej.T napísal:Skúšal si to cez DFU?
No iTunes pise, ze telefon je v DFU. Ja s telefonom vobec nepohnem, nech stlacam hocco stale je obrazovka cierna, ziadne logo. Az ked ho pripojim na iTunes a chcem spravit restore, tak sa objavy logo apple a pod nim ten loading pasik, presne ako na videu, ale nic sa nedeje.

Užívateľov profilový obrázok
Endy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1310
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
Bydlisko: Turcianske Teplice/ Martin

Re: ip4 problem s restore

Príspevok od užívateľa Endy » Ut 06. Jan, 2015, 12:36

Update: uz mi ho ani iTunes nedetekuje, posledna moznost, je asi kupit novu baterku a dufat :-) neporadite aku baterku a odkial kupit ? Iphone 4g 16gb. Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1313
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Bydlisko: PE+-

Re: ip4 problem s restore

Príspevok od užívateľa zedolsi » Pi 09. Jan, 2015, 19:12

behni do najbližšieho servisu že si chceš dať vymeniť baterku (myslím že to vyšlo cca 15-20€ nedávno to riešil kamarát ale nie som si úplne istý) a povedz im nech ti to pozrú aký máš problém, alebo nič nehovor a keď ho budu zapínať zistia sami :D
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB TABLET iPad Pro 10,5" Wi-Fi + Cellular 256GB Silver PHONE iPhone 8 - 256GB PRODUCT RED + Watch Series 3 (42mm)

Napísať odpoveď

Návrat na "iOS"