Apple iOS 8

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7737
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa icefire » Ne 26. Okt, 2014, 14:55

Tym sa to neda opravit. Telekom musi cez Apple vydat nove Carrier settings.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1738
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa Matej.T » Št 30. Okt, 2014, 15:23

o 2G/3G/LTE
Vazeny zakaznik,

rad by som Vas informoval, ze moznost volby rezimu siete pre zariadenia iPhone bude v spolupraci s vyrobcom doplnena v kratkej dobe. Dakujem za Vase upozornenie.

Verim, ze moje vyjadrenie prijmete s porozumenim a a Vasu priazen spolocnosti Slovak Telekom zachovate aj nadalej.

S uctou

Slovak Telekom, a. s.
Marek Nemcek
Sluzby zakaznikom
Adresa: Bajkalska 28, 817 62 Bratislava
http://www.telekom.sk
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
Leon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5920
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa Leon » Št 30. Okt, 2014, 15:29

Niekto tu chodí na cz iPhone forum ;P

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7737
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa icefire » Št 30. Okt, 2014, 16:40

Trosku neskoro sa spamatali, uz som cislo jedno cislo preniesol k Orange a ten to ma :)
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2848
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 19. Jan, 2015, 08:43

Vsimol som si, ze pocas hovoru sa siet meni z LTE/3G (podla pokrytia) na GPRS. Je to v poriadku?
Ide o iP 5S a iOS 8.1.2.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7006
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa shiro » Po 19. Jan, 2015, 09:47

no a co ti ma fon ostat bez signalu? :D
ake je pokrytie, na taku siet preskoci.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2848
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 19. Jan, 2015, 10:07

Neviem, ci si poriadne precital, co som pisal. Pripadne si ma nepochopil.

Priklad --> som v pokryti LTE, na mobile vidim "LTE". Zacnem vytacat, LTE sa zmeni na GPRS. Zlozim, GPRS sa prepne na LTE.

Otazka znie, je to OK, teda normalne?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7006
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa shiro » Po 19. Jan, 2015, 12:40

No dacom som pocul o voice over LTE, takze ci ti to nezhadzuje na GPRS kvoli tomu, ze LTE ako take nepodporuje hlasove prenosy.
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
GASPi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2848
Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava/Hlohovec

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa GASPi » Po 19. Jan, 2015, 13:42

Akurat citam, ze LTE je len datova siet, preto to pri hovore prepina.
Len teda nerozumiem preco nie na 3G, ale rovno az na GPRS.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB + SAMSUNG 850 EVO 500GB HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: ASUS Xonar Phoebus + Logitech Z-2300 + Sony MDR-1RBT, CASE: Fractal Design Define R5 Blackout, PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2, LCD: 32" AOC Q3279VWFD8
BattleTag
STEAM

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6760
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa CageJ » Po 19. Jan, 2015, 16:15

samozrejme, ze je to tak :) su s tym dost velke problemy hlavne v Telekome.. nefunguje korektne funkcia call back

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8538
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ne 01. Feb, 2015, 16:04

ahojte, sefovci vymenili svoje iphone 4 za 6tky. Ale na jednom mam problem s imessage. Nejdu aktivovat ani ten facetime. Ked chcem kliknt na jej konto tak je to stale sede. Updotoval som ho aj na najnovsiu verziu (podla change logu, uptade prave toto opravoval) ale nic sa nestalo. Este ma napadlo telefon uplne vyresetovat. Pripadne da sa este skusit nieco ine?
inac na resete som skoncil pri zadavani hesla. Neviem ani za boh* ake je resetovacie heslo pre iphony :)
dakujem za kazdu radu
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1738
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa Matej.T » Ne 01. Feb, 2015, 16:16

Tam neni "master" heslo na resetovanie. Niekto tam vložil heslo a .... :D

Ináč pozri http://support.apple.com/sk-sk/TS4268
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8538
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ne 01. Feb, 2015, 23:16

toho som sa bal. Ja som tento navod cital. Problem je ze facetime aj imessage mam zasedivene a neda sa mi na to kliknt. To iste v nastaveniach co je Apple ucet tak je sedy. :-(
da sa telefon nejako zresetovat aj cez itunes?
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1738
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa Matej.T » Po 02. Feb, 2015, 01:03

Môžeš spraviť restore a "nastaviť" ho ako nový. Cca týždeň dozadu som robil restore kvôli JB (neobnovoval som zo zálohy) a za 5 minút sa ma pýtal či chcem aktivovat Facetime. Btw u O2 Facetime/imessage blbne občas (u tohto operátora snaď všetko blbne :hysterical: )

Skús ho aktivovať Facetime/imessage cez 3G ...
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8538
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Apple iOS 8

Príspevok od užívateľa HellAngel » Po 02. Feb, 2015, 08:44

a ako sravit restore bez toho kodu? Karta je z Orange a na dalsich 3 iphonoch mi to ide v pohode. Skusal som to aktivovat cez wifi aj 3g :-(
NB: Dell Latitude 5480

Napísať odpoveď

Návrat na "iOS"