Spomaleny net

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Makro » Pi 22. Júl, 2011, 18:35

Caute. Od dnesneho rana mi strasne spomalil net. Z povodnych 300kb/s to taha max 10kb/s. Stranky sa nacitavaju strasne dlho no proste je to nepouzitelne. Pripojeny na router som len ja a reset som skusal viac krat.
Neviete cim to moze byt ? Som z Popradu a na stranke tcom nepisu ziadne vypadky pre Poprad.Dik

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7032
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Pi 22. Júl, 2011, 19:28

Zavolaj do T-Comu a dobre ich tam zd*b.
Nieco tam dnes robili, pretoze na sekundu mi vypol net, no teraz ide normalne.
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2085
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Eddward » Pi 22. Júl, 2011, 20:45

Neuplatnuje sa ti uz to FUPko? Myslim ze po stiahnuti 120GB sa dost znizuje rychlost.
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Makro » Pi 22. Júl, 2011, 21:52

urcite som nestiahol 120GB :D asi tam zajtra zavolam kokos lebo uz ma to pekne stve

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7032
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Pi 22. Júl, 2011, 21:55

Nie zajtra, volaj hned!
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Makro » Pi 22. Júl, 2011, 22:11

musim pohladat cislo
Edit: Nasiel som jedno, vola sa internet hotline a su od 07:00 do 22:00.Takze dnes uz nic :/

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7032
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Pi 22. Júl, 2011, 22:24

Toto by malo ficat.

Internet Hotline
V prípade technických otázok alebo nefunkčnosti internetových služieb T-Com alebo digitálnej televízie Magio volajte bezplatnú internetovu podporu 0800 123 777 (Internet Hotline)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
lubesko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2011, 19:13
Bydlisko: Batizovce

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa lubesko » Pi 22. Júl, 2011, 22:30

Nazdar! som z okolia PP tiež mam T-Com a teraz momentálne to ide fájn ale niekedy majú problémy alebo niečo robia ale stále prídem na to tak až jak tam zavolám že niečo sa robí ale nemáš to s kadiaľ zistiť že bude výpadok alebo čo. Takže toto mi tiež vadí. Ale to je asi z toho negatívneho všetko. V mojej dedinke je T-Com a ich TURBO 3 to naj čo tu môžem mať :)

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7032
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Pi 22. Júl, 2011, 22:35

No bohuzial tiez nemam inu moznost ako tuto sluzbu :smutny:
Kebyze u mna ma pokrytie nejaky normalny provider, letim od t-comu nadsvetelnou rychlostou.
No musim zaklopat, ziadne problemy ako odstavky, alebo znizenie rychlosti som za tie roky vobec nepostrehol.
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz | Asus VG279Q
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7367
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa LordKJ » Pi 22. Júl, 2011, 22:41

ja som spokojny s turbo 4... vacsinou itak blbne moj router iba.. :)...
jedine naco nadavam su rychlosti , ale to koli tomu ,ze tu optika nieje...mohol by ju tu tcom natiahnut :D

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Makro » Pi 22. Júl, 2011, 23:01

Kyselinka napísal:Toto by malo ficat.

Internet Hotline
V prípade technických otázok alebo nefunkčnosti internetových služieb T-Com alebo digitálnej televízie Magio volajte bezplatnú internetovu podporu 0800 123 777 (Internet Hotline)
Je pri tom napisane ze
pre internetové služby
denne
07:00 - 22:00

My sme 3-4 roky spat stavali dom. Mame ho vedla panelaku do ktoreho prave vtedy tahali optiku. Bola k nej dokonca vykopana aj cesta na trubky atd ale oni sem proste tu optiku polozit nemohli.Len hlupy telefon :facepalm: :facepalm:

Užívateľov profilový obrázok
lubesko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2011, 19:13
Bydlisko: Batizovce

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa lubesko » Pi 22. Júl, 2011, 23:23

Darmo :) Nič to ja tiež Ďakujem čo tu je aspoň niečo no. Keby bola u nás optika to by bolo :-)
Ale ďakujme aj za to málo čo máme :good:

Makro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 758
Dátum registrácie: Ut 14. Okt, 2008, 13:51
Bydlisko: Poprad

Re: Spomaleny net

Príspevok od užívateľa Makro » So 23. Júl, 2011, 14:13

ok takze nechapem co to malo byt ale rano ked som zapol pc, cca o 10:00 tak to bolo take iste ale ked som ho zapol teraz,uz to fici.Tak isto aj ostatnym klientom.Takze tak no :facepalm:

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"