Problem aky net? ORANGE vs. T-MOBILE

Všetko o sieťach, nastaveniach, problémoch ...
Užívateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4759
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Problem aky net? ORANGE vs. T-MOBILE

Príspevok od užívateľa Chris » St 18. Jan, 2006, 00:41

Potreboval by som poradit aky net... DSL nie je, mikrovlnka tiez ne a dial up cez pevnu linku nechcem, nieco okolo 500,- teraz som mal GPRS/EDGE T-mobile, ale dvihli cenu na 1000,- co je sakra vela, sak za to by som mal DSL. tak radte a chello ma aj ine pripojenia ako cez kabel? Vopred diky :8O:

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Problem aky net? ORANGE vs. T-MOBILE

Príspevok od užívateľa Payne » St 18. Jan, 2006, 22:16

Chello ine pripojenie ako cez kabel nema a si este aj obmedzeny slabym pokrytim - len malo miest, no ak sa bude dat, ta asi to najlepsie co mozes mat.

No za 500 sk nic ine ako EDGE asi nezozenies, EDGE stoji do 500SK s DPH v Orangi a aj v T-Mobile.

A DSL za 500 isto nebudes mat, bo musis platit aj za linku min. ST Standard + DSL pripojku + DSL program, taze to vyjde viacej.
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
pepe-flash
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 542
Dátum registrácie: So 04. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Komárno

Príspevok od užívateľa pepe-flash » St 18. Jan, 2006, 22:48

EDGE od orange neber , je to srasne, ale strasne pomale a mas iba 2GB

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » St 18. Jan, 2006, 23:41

pepe-flash napísal:EDGE od orange neber , je to srasne, ale strasne pomale a mas iba 2GB
No u T-Mobilu o nic rychlejsie a mas este menej 1.5GB
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 826
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00
Bydlisko: Piešťany
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _skrat_ » St 18. Jan, 2006, 23:46

od noveho roka vraj netreba na DSL hlasovy program...staci DSL linka + DSL program
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2

Užívateľov profilový obrázok
_Matthew_
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 99
Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _Matthew_ » Št 19. Jan, 2006, 02:13

:o Ja len taky tip a do pozornosti by som dal Netsystem http://parabola.cz/r-art.php?id=1000766580 :8O:
MB MSI K8N Neo4 F CPU Dual Core AMD Opteron(tm) 180 2,44 Ghz RAM 4x 1024 CL2 Kingston HyperX PC3200 HDD KINGSTON SSD120GB, Seagate 120GB SATA, SAMSUNG HM120GB VGA MSI N250GTS DVD-RW LG GSA 4165B PSU ATX Fortron 400W MONITOR Flatron W1942S

Užívateľov profilový obrázok
Jerry
VIP
VIP
Príspevky: 2755
Dátum registrácie: Ut 22. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenčín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Jerry » Št 19. Jan, 2006, 03:00

Od Noveho roka je stale treba volaci program. A k tym cenam Orange vs. T-mobile ... T-mobile zvysil cenu od 1.januara na 800 sk bez DPH. Teda tak nejako ... Orange cenu nezmenil ...
Core 2 Duo E8400 Gigabyte 8800 GTS/512 • Gigabyte X38-DS4 • 4GB DDR2 320 GB SpinPoint F1
DVD-RW SH-S183LSeasonic S12-500 • Creative I-Trigue L3800Win 7 64 bit

Užívateľov profilový obrázok
ellinor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/Trnava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ellinor » Št 19. Jan, 2006, 10:00

2Chris: ak chces net pre stahovanie, tak na EDGE zabudni...to je internet tak na sluzobne cesty a cestu medzi domovom-pracou a opacne...

Napísať odpoveď

Návrat na "Siete"